استاندار خراسان جنوبی تأکید کرد؛
تدوین برنامه عملیاتی خراسانجنوبی برای تحقق شعار سال
استاندار خراسان جنوبی گفت: گفت: خراسان جنوبی باید جزو نخستین استانهای کشور باشد که برش استانی برنامه اجرایی و عملیاتی تحقق شعار سال را انجام دهد و انتظار است که این برش با محوریت معاون اقتصادی و سازمان برنامهریزی تهیه شود.
به گزارش خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی «خاورستان»، جواد قناعت امروز در شورای برنامهریزی و توسعه خراسان جنوبی گفت: پیام سال آخر خدمت دولت سیزدهم باید امیدآفرینی با انجام کارهای نو و افتتاحهای پروژهها باشد، باید مسئولان مسائل را خوب بشناسند و با تحلیل درست برای حل آن اقدام شود.
وی ادامه داد: اکنون توسعه و پیشرفت مهترین مسئله کشور از جمله استان خراسان جنوبی میباشد که دولت برای آن هدفگذاری کرده است.
استاندار خراسان جنوبی با بیان اینکه از ابتدای دولت سیزدهم تاکنون شاهد افزایش نرخ رشد اقتصادی بودیم، تصریح کرد: بیش از یک دهه بود که نرخ رشد اقتصادی کشور عدد یک یا منفی بوده است اما خوشبختانه در دولت سیزدهم شاهد افزایش نرخ رشد اقتصادی تا بالای عدد چهار هم بودیم.
قناعت با تاکید بر تحقق شعار سال با خلاقیت و نوآوری، ادامه داد: خراسان جنوبی باید جزو نخستین استانهای کشور باشد که برش استانی برنامه اجرایی و عملیاتی تحقق شعار سال را انجام دهد و انتظار است که این برش با محوریت معاون اقتصادی و سازمان برنامهریزی تهیه شود تا به مرکز ارائه دهیم.
استاندار خراسان جنوبی با اشاره به اینکه باید شاهد تحقق کامل منابع درآمدی استان همانند سال گذشته باشیم، عنوان کرد: موضوع مولدسازی نیز برای استانها بسیار مهم است که باید در دستور کار جدی قرار گیرد.
قناعت با بیان اینکه در سال جاری تکمیل پروژههای نیمه تمام در اولویت است، گفت: خوشبختانه در بودجه ۱۴۰۳، اعتبارات محرومیتزدایی نسبت به سال گذشته تقویت شده است که فرصتی بسیار خوبی برای تکمیل پروژههای نیمهتمام محسوب میشود.
وی بیان کرد: تولید یکی از برنامه اصلی دولت سیزدهم براساس تاکیدات مقام معظم رهبری است لذا باید مدیران نسبت به موضوع تولید دقت و حساسیت بالا داشته باشیم و اکنون هیچ موضوعی در استان بالاتر از مسئله تولید نیست که دچار مشکل نشود.
استاندار خراسان جنوبی بر تعامل حداکثری مدیران دستگاههای اجرایی با فعالان و سرمایهگذاران بخش خصوصی تأکید کرد و افزود: سه چهارم تحقق رشد اقتصادی در گرو مشارکت بخش خصوصی است لذا باید سطح تعاملات مدیران دستگاههای اجرایی با آنان حداکثری باشد چون یکی از پیشرانهای اصیل و کلیدی بخش اقتصادی استان هستند.
قناعت عنوان کرد: برنامه پنج ساله هفتم توسعه به زودی ابلاغ خواهد شد و بایستی بر اساس ظرفیتهای که در این برنامه است برشهای استانی اسناد توسعه استان خراسان جنوبی نیز صورت پذیرد که طی پنج سال آینده شاهد ارتقای شاخصها در استان باشیم.
وی با بیان اینکه توجه به استانهای محروم در بودجه سال جاری مشهود است، گفت: شاخصهای توزیع اعتبارات در شورای برنامهریزی استان مصوب شد اما اگر نقطهنظر اصلاحی دارند به دبیرخانه شورا ارسال کنند و در جلسه آینده نیز سهم شهرستانها از اعتبارات نهایی خواهد شد.
استاندار خراسان جنوبی بیان کرد: در سیل بهار امسال ۳۵۳ قنوات استان بر اثر سیل تخریب شده که ۵۰ و ۶۰ قنات آب شرب مردم را تامین میکند که باید با کمک دستگاههای اجرایی بازسازی این قنوات و مناطق سیلزده تسریع شود.
قابل ذکر است؛ بررسی و تصویب شاخصهای توزیع اعتبارات تملک و داراییهای سرمایهای استان در سال ۱۴۰۳، تبیین برنامه عملیاتی تحقق شعار سال «جهش تولید با مشارکت مردم»، بررسی و تصویب مصوبه سومین جلسه اضطراری ستاد مدیریت استان، موضوع تسریع در بازسازی خسارت وارده از سیل در شهرستانهای استان با اختصاص پنج درصد اعتبارات تملک و داراییهای استان، بررسی و تصویب مصوبات کارگروه زیربنایی، توسعه روستایی، عشایری، شهری و آمایش سرزمین و محیط زیست، بررسی و تصویب اصلاحیه پروژههای مسئولیت اجتماعی شرکت ملی نفت ایران (دور دوم سفر) از دستور کارهای جلسه امروز شورای برنامهریزی و توسعه استان بود.
انتهای خبر/