حالت تاریک
دردومین قطب تولید پرورش شتر کشور:

تولید بیش از ۷۰۰تُن گوشت شتر‌درخراسان جنوبی

تولید بیش از ۷۰۰تُن گوشت شتر‌درخراسان جنوبی

سرپرست معاونت بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی خراسان جنوبی گفت:بیش از ۷۰۰ تُن گوشت شتر از ابتدای سال تاکنون در خراسان جنوبی تولید شده است.

به گزارش خاورستان،محمد شبانی با اعلام این مطلب افزود:این میزان گوشت شتر از  ۵۰۰ واحد سنتی و صنعتی استان تولید شده است.

شبانی با بیان اینکه ارزش گوشت های شتر تولید شده  ۲۹۴ میلیارد تومان است، گفت : این میزان تولیدات نسبت به مدت مشابه سال گذشته تغییر محسوسی نداشته است. 

وی تعداد بهره برداران صنعتی و سنتی شترداری در استان را هزار ۵۰۰ نفر به صورت  مستقیم و غیرمستقیم عنوان کرد.

سرپرست معاونت بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی خراسان جنوبی افزود: گوشت‌های تولید شده علاوه بر نیاز داخل به خارج از استان به صورت زنده به استان‌های اصفهان، یزد، شیراز و خراسان رضوی ارسال می شود. 

شبانی با اشاره به اینکه خراسان جنوبی دومین قطب پرورش شتر کشور را داراست و ظرفیت ویژه‌ای در این موضوع دارد گفت : چرخه فرآوری کامل شتر در استان صورت نمی‌گیرد.

به گفته وی، بیش از ۳۷ هزار نفر شتر در خراسن جنوبی وجود دارد. 

درباره نویسنده

لینک کوتاه خبر

نظر / پاسخ از