در نقطه صفر مرزی ؛
سرمایه گذاری مشترک بین ایران وافغانستان
مدیرعامل سازمان منطقه ویژه اقتصادی خراسان جنوبی گفت: ۵۰ درصد سرمایهگذاری که در نقطه صفر مرزی انجام شده بین ایران و افغانستان مشترک است
به گزارش خاورستان حسین زارعی در جلسه مشترک مسئولین بخش خصوصی و دولتی استان های خراسان جنوبی، رضوی و شمالی با رایزنان بازرگانی ایران در کشور های مختلف، اظهارداشت: منطقه ویژه اقتصادی خراسان جنوبی یک منطقه نوپاست که از سال ۹۳ شروع به فعالیت کرده است.
وی با بیان اینکه منطقه ویژه اقتصادی در دو سایت مرکز استان و نقطه صفر مرزی فعال است، افزود: در حال حاضر ۶۴ منطقه ویژه اقتصادی و هفت منطقه آزاد در سطح کشور وجود دارد که از این میزان تنها تعداد خاصی فعال هستند.
زارعی با اشاره به اینکه کمتر منطقه ویژه اقتصادی در کشور توسط بخش خصوصی اداره می شود، گفت: منطقه ویژه اقتصادی خراسان جنوبی یکی از مناطق بخش خصوصی است و صفر تا صد آن توسط این بخش اداره میشود.
وی با بیان اینکه روند سرمایهگذاری در منطقه ویژه اقتصادی به شکلی است که صفر تا صد آن کمتر از ۷۲ ساعت به طول میانجامد، عنوان کرد: منطقه ویژه اقتصادی خراسان جنوبی پذیرای هر نوع سرمایه گذاری در استان است..
مدیرعامل منطقه ویژه اقتصادی خراسان جنوبی با اشاره به اینکه خوشبختانه ورود اتباع خارجی با توجه به جانمایی خوبی که منطقه ویژه اقتصادی دارد، آزاد است، بیان کرد: ۵۰ درصد سرمایهگذاری که در نقطه صفر مرزی انجام شده بین ایران و افغانستان مشترک است
نماینده وزارت امور خارجه در خراسان جنوبی در این جلسه اظهار کرد: کالاها و محصولات صادراتی استان خراسان جنوبی با همت و تلاش تمامی بخشهای اقتصادی و فعالین تجاری خصوصی و همچنین با همکاری کلیه سفارتخانهها و کنسولگریها به بازار کشورهای افغانستان، پاکستان و کشورهای حوزه اوراسیا وارد و استمرار دارد.
ابراهیمی با بیان اینکه باید با رایزنی متمرکز رایزنان بازرگانی بازارهای جدیدی در دامنه گستردهتری برای استان خراسان جنوبی پایه گذاری شود، افزود: ارتباط سازنده با بخشهای خصوصی از اهمیت بسیار بالایی برخوردار است چرا که استفاده از ظرفیتهای بخش خصوصی به دلیل کاهش فرایند بروکراسی مثمر ثمرتر و نتیجه بخشتر خواهد بود.
نماینده وزارت امور خارجه در خراسان جنوبی ادامه داد: رایزنان باید در کنار موضوع معرفی محصولات ایرانی و بازاریابی این محصولات با کیفیت سیاست گذاری خود را بر موضوع مهم بازارسازی محصولات ایرانی با اتکا به نیروهای محلی معتبر و فعال کشور مستقر متمرکز کنند.
وی با اشاره به اینکه در صورت راهاندازی بازارها و نمایشگاههای دائمی از محصولات ایرانی، شرکتهای تجاری استان خراسان جنوبی آمادگی کامل جهت تامین محصولات این بازارها را بر عهده میگیرند، گفت: به طور مستمر ذائقه بازار محل ماموریت رایزنان در زمینه محصولات و مزایای کشاورزی، نیازمندیهای صنعتی و حتی خدمات فنی و مهندسی باید برای بخش خصوصی کشور ایران ارسال شود.
ابراهیمی بیان کرد: وزارت امور خارجه آمادگی دریافت اطلاعات را دارد و حتما آن ها را در اسرع وقت در اختیار بخشهای اقتصادی فعال قرار می دهد.
انتهای خبر/