معاون استاندار خراسان جنوبی اعلام کرد:
شرکتهای دانشبنیان در اولویت دریافت تسهیلات تبصره ۱۸
معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار خراسان جنوبی گفت: شرکتهای دانشبنیان برای دریافت تسهیلات تبصره ۱۸ در اولویت قرار دارند چون جهش تولید با شرکتهای دانشبنیان محقق میشود.
به گزارش خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی«خاورستان»، مهدی جعفری امروز یکشنبه در حاشیه بازدید از شرکت های مستقر در پارک علم و فناوری استان در جمع خبرنگاران گفت: در استان خراسان جنوبی بیش از ۲۰۰ شرکت فناور و حدود ۵۷ شرکت دانشبنیان فعالیت دارند.
وی با اشاره به استقرار ۳۸ شرکت دانشبنیان در پارک علم و فناوری مرکز استان، افزود: تأمین فضا و مکان برای فعالیت، تسهیلات برای توسعه و تجاریسازی محصولات و بازاریابی از درخواستها و دغدغههای اصلی این شرکتها است.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار خراسان جنوبی به پروژه در حال ساخت سایت دانشبنیان در شهرک صنعتی استان اشاره کرد و ادامه داد: امیدواریم این پروژه تا پایان سال جاری آماه افتتاح و بهرهبرداری شود.
جعفری عنوان کرد: همچنین ساختمان متعلق به پارک علم و فناوری استان هم اکنون دارای پیشرفت فیزیکی ۸۰ درصد است که تکمیل آن نیازمند تخصیص اعتبار میباشد.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار خراسان جنوبی با اشاره به ارائه تسهیلات به شرکتهای دانشبنیان و فناور در چارچوب قوانین، تصریح کرد: این شرکتها باید مجوز خود را از دستگاه اجرایی مربوطه دریافت کنند تا در قالب آن بتوانیم به آنان تسهیلات تخصیص دهیم.
وی با تأکید بر اینکه شرکتهای دانشبنیان برای دریافت تسهیلات تبصره ۱۸ در اولویت قرار دارند، گفت: جهش تولید با شرکتهای دانشبنیان محقق میشود.
جعفری در ادامه افزود: تاکنون ۷۲ درصد تسهیلات بند الف تبصره ۱۸ قانون بودجه سال ۱۴۰۱ معادل ۶۰۰ میلیارد تومان در استان جذب شده است.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار خراسان جنوبی با بیان اینکه شرکت دانشبنیان دانشجویار هم خواستار برقراری ارتباط با کشورهای خارجی و داشتن نمایندگی داشت که میتوانیم این ارتباط را برقرار کنیم تا نمایندگیهای خود را در کشورهای خارجی هم زبان داشته باشند.
صادرات یک میلیون و ۴۷۰ هزار دلاری واحدهای فناور
رئیس پارک علم و فناوری خراسان جنوبی هم گفت: در یک سال گذشته هزار و ۶۰۷ نفر اشتغال توسط شرکتهای دانشبنیان و واحدهای فناور در این استان ایجاد شده است.
محمدرضا مجیدی افزود: شرکتها و واحدهای فناور استان در یک سال گذشته یک میلیون و ۴۷۰ هزار دلار صادرات به کشورهای مختلف داشتند و فروش داخلی آنها ۳۵۰ میلیارد تومان بوده است.
وی هماهنگی پرداخت تسهیلات و فراهم کردن فضای لازم را از مهمترین اقدامات پارک علم و فناوری استان برای شرکتها و واحدهای فناور عنوان کرد و گفت: باید تلاش کنیم این واحدها بازار مناسب محصولات خود را پیدا کنند و نیروی انسانی مورد نیاز آنها در ارتباط با دانشگاهها فراهم شود.
انتهای خبر/10