سرپرست معاونت هماهنگی امور اقتصادی استاندارخراسانجنوبی عنوان کرد:
ضرورت پرداخت تسهیلات راهاندازی نیروگاه انرژی تجدیدپذیر
سرپرست معاونت هماهنگی امور اقتصادی استاندار خراسان جنوبی بر ضرورت پرداخت تسهیلات برای راهاندازی نیروگاههای تجدیدپذیر در بخش های صنعت و کشاورزی شد.
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «خاورستان»،مهدی جعفری امروز سه شنبه در جلسه بیان مشکلات و ارائه پیشنهادات و راهکارهای اجرایی استان جهت برنامه بهینه مصرف انرژی برق خاطرنشان کرد: در جلسه ای که در وزارت کشور با حضور نمایندگان 5 استان برگزار شد ، خواستار ارائه ایده هایی در زمینه بهینه سازی مصرف انرژی شدند تا تصمیم های لازم در این مورد در هیئت دولت گرفته شود.
به گفته وی؛ پیشنهادهای استان را به منظور استفاده از همه ظرفیت های موجود در دو بخش صنعت و کشاورزی برای تولید انرزی های تجدید پذیر و بهینه سازی موتور کولر های گازی به وزارت کشور ارائه خواهیم داد .
مدیر عامل شرکت توزیع نیروی برق استان هم در این جلسه گزارشی در خصوص چگونگی قطع برق در فصل تابستان ارائه کرد و با بیان اینکه پروسه تابستان انرژی بر و فرسایشی است، اظهار داشت: بر اساس اختلاف افق در بخش کشاورزی تنها برق چاه های کشاورزی را در تابستان قطع می کنیم که انجام این کار سه روز در هفته بر اساس برنامه اعلامی است و انتظار نهایت همکاری در زمینه کاهش مصرف برق در تابستان را داریم.
مهدی دادگر با اشاره به وجود حساسیت های لازم در این خصوص در دو بخش کشاورزی و صنعت ، افزود: میزان مصرف انرژی بستگی زیادی به مقدار درجه دما دارد و خاموشی های بخش صنعت و کشاورزی به جامعه هدف اعلام می شود .
وی متذکر شد : اگر در سال جاری صنایع 35 درصد و کشاورزی 80 درصد مصرف خود را از محل انرژی های تجدید پذیر تأمین کند، برق آنها قطع نخواهد شد و ما هم خرید تضمینی انرژی تولیدی آنها را تضمین می کنیم لذا باید تسهیلات ویژه برای انجام این کار در استان پیش بینی شود.
به گفته وی؛ ادارات باید 20 درصد برق مورد نیاز خود را از محل انرژی های تجدید پذیر تأمین کنند.
در ادامه این جلسه نماینده بخش صنعت خواستار اختصاص تسهیلات به صنعت برای احداث نیروگاه های تجدید پذیر کوچک مقیاس شد و گفت: از گذشته باید صنایعِ دارای بهره وری زیاد در خراسان جنوبی مستقر می شدند و در شرایط موجود لازم است الکترو موتورها ممیزی شود .
نماینده بخش کشاورزی هم با بیان اینکه سال گذشته قطع برق چاه های کشاورزی دو روز در هفته بود اما در سال جاری سه روز در هفته انجام می شود ، اظهار داشت: با وجود اینکه قانون به جبران خسارت تأکید دارد اما در قراردادهای مورد نظر قید نمی شود و استفاده از ظرفیت بیمه هم در قوانین پیش بینی شده و باید عمل شود.
نماینده شرکت شهرک های صنعتی استان هم خواستار جبران خسارت شرکت های آسیب دیده شد.
انتهای خبر/