حالت تاریک
آیا مایل به نصب وب اپلیکیشن خاورستان | khavarestan هستید؟

استراتژی وحدت در اردوگاه اصولگرایی برای مشارکت حداکثری

استراتژی وحدت در اردوگاه اصولگرایی برای مشارکت حداکثری

در حالی وحدت در میان اصلاح طلبان قربانی سیاه نمایی و انزوای برخی طیف های این جریان است، که اردوگاه اصولگرایی استراتژی وحدت برای مشارکت حداکثری را در پیش گرفته است.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «خاورستان»، به نقل از شبکه اطلاع رسانی راه دانا با نزدیک شدن به رقابت های انتخاباتی اسفند ماه، کش و قوس های احزاب برای صف بندی سیاسی در انتخابات در حال افزایش است با این حال، اما هنوز نمی توان درباره آرایش سیاسی جناح ها به طور قطعی اظهارنظر کرد، چرا که ممکن است تا آخرین لحظه، نحوه آرایش سیاسی جریانات حزبی برای ورود به رقابت های انتخاباتی تغییر کند.

این میان، اما آنچه مسلم است تلاش دو جریان اصلی اصولگرا و اصلاح طلب برای کسب بیشترین کرسی در مجلس شورای اسلامی و احتمالا رای آوری چهره های مورد حمایت آنها در خبرگان رهبری خواهد بود.

استراتژی وحدت در اردوگاه اصولگرایی

اصولگرایان بدون شک چالشی با عنوان تحریم یا قهر انتخاباتی ندارند؛ از این رو با استراتژی وحدت به دنبال مشارکت حداکثری در انتخابات پیش رو هستند.

اصولگرایان همواره بر مشارکت انتخاباتی و حضور همه طیف ها پای صندوق رای تاکید کردند، اما اینکه هنوز از آرایش سیاسی خود برای انتخابات پیش رو پرده برداری نکردند، به علت تفاوت سلایق در درون این گفتمان است که نمی توان از آن به عنوان دعوای جناحی یاد کرد.

در نهایت چنانچه اصولگرایان با یک لیست وارد رقابت های انتخاباتی نشوند، می توانند با در بر گیری سلایق مختلف مشارکت حداکثری را رقم زده و در نهایت نیز چهره های کارآمد را روانه مجلس کنند.

مشارکت انتخاباتی اصلاحات قربانی سیاه نمایی و انزوا

در سوی دیگر رقابت های انتخاباتی، اما اردوگاه اصلاحات با اختلافات و تنش های درون حزبی ریشه دارتری دست و پنجه نرم می کند.

گروهی از تندروها و رادیکال های این جریان معتقدند که نباید در انتخابات شرکت کرد و رویه تحریم انتخاباتی را در پیش گرفتند و البته برای تحمیل باور خود به جامعه نیز از تریبون برخی رسانه های زنجیره ای استفاده می کنند تا با سیاه نمایی و وانمود کردن بر اینکه رای مردم تاثیری در بهبود اوضاع نخواهد داشت، مانع مشارکت حداکثری شوند.

در کنار این جریان، طیف دیگری از اصلاح طلبان که اصلاح طلبان اعتدالی و میانه رو شناخته می شوند، راهی جز صندوق رای را در برابر خود نمی بینند و تنها راه بازگشت به قدرت را در انتخابات و مشارکت سیاسی جستجو می کنند.

این جریان البته قربانی اختلافات درون حزبی، راهی جز ارائه یک لیست ندارد که آن هم نمی تواند سلایق مختلف در این جریان سیاسی را نمایندگی کند.

در کنار این دو طیف اصلاح طلب برخی هم دچار انزوا و سرخوردگی از گذشته اصلاح طلبان شده و اساسا نه بنای مشارکت در انتخابات داشته و نه در پازل تحریم انتخاباتی بازی می کنند و تنها سکوت و گوشه نشینی را در پیش گرفته اند.

حال باید منتظر صف بندی نهایی جریان های سیاسی برای انتخابات اسفند ماه بود تا روشن شود کدام جریان برای بهبود معیشت مردم همت پیشه خواهد کرد.

 

انتهای خبر/

لینک کوتاه خبر

نظر / پاسخ از