حالت تاریک
  • پنج‌شنبه, 1404/04/05 شمسی | 2025/06/26 میلادی
آیا مایل به نصب وب اپلیکیشن خاورستان | khavarestan هستید؟
حملات اسرائیل تهدیدی برای امنیت منطقه است
نماینده پاکستان در شورای امنیت:

حملات اسرائیل تهدیدی برای امنیت منطقه است

نماینده پاکستان در شورای امنیت سازمان ملل، حملات اخیر رژیم صهیونیستی به تاسیسات هسته‌ای ایران را به شدت محکوم کرد و این اقدام را تهدیدی جدی برای امنیت منطقه و جهان دانست.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «خاورستان»، به نقل از دفتر منطقه‌ای خبرگزاری تسنیم، عاصم افتخار احمد ضمن ابراز نگرانی عمیق از حملات رژیم صهیونیستی به تاسیسات هسته‌ای ایران، تاکید کرد که این اقدامات به‌عنوان تهدیدی برای ثبات منطقه و امنیت جهانی شناخته می‌شوند.

وی با بیان اینکه این حملات پیامدهای جدی به همراه خواهد داشت، به جامعه جهانی هشدار داد که باید در برابر این رفتارهای خطرناک رژیم صهیونیستی واکنش نشان دهند.

نماینده پاکستان در شورای امنیت سازمان ملل، همچنین تسلیت صمیمانه خود را به مردم ایران ابراز کرد و گفت که حمله به تاسیسات صلح‌آمیز اتمی نه تنها ناقض حقوق بین‌الملل و منشور سازمان ملل، بلکه نقض صریح قطعنامه‌های آژانس بین‌المللی انرژی اتمی نیز می‌باشد.

عاصم افتخار احمد از آژانس بین المللی انرژی اتمی خواست تا گزارشی جامع درباره پیامدهای این‌گونه حملات در حوزه‌های ایمنی و سلامت به شورای حکام و شورای امنیت ارائه کند و به‌طور قاطعانه این حملات را محکوم کند.

«شهباز شریف» نخست‌وزیر پاکستان نیز پیش‌تر در پیامی در شبکه اجتماعی ایکس، حمله رژیم صهیونیستی به خاک جمهوری اسلامی ایران را به‌شدت محکوم کرده بود.

وی اظهار داشت که «حمله‌ بدون دلیل رژیم اسرائیل به ایران را با شدیدترین الفاظ محکوم می‌کنم. مراتب همدردی عمیق خود را به‌خاطر جان‌باختگان این حمله، به مردم ایران ابراز می‌دارم.»

نخست وزیر پاکستان همچنین هشدار داده بود: «این اقدام خطرناک و به‌شدت غیرمسئولانه، بسیار نگران‌کننده است و خطر بی‌ثبات‌سازی بیشتر منطقه‌ای را که پیشاپیش متشنج است، در پی دارد.»

 

انتهای خبر/

لینک کوتاه خبر

نظر / پاسخ از

  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر می‌گذارید!