
مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق خراسانجنوبی:
ظرفیت نیروگاههای خورشیدی استان به ۵۴ مگاوات رسید
مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق خراسانجنوبی گفت: در حال حاضر، ظرفیت نیروگاههای متصل به شبکه در استان به هزار و ۳۳۹ نیروگاه با ظرفیت ۵۴.۱ مگاوات افزایش یافته است.
به گزارش خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی «خاورستان»، مهدی دادگر صبح امروز در ستاد توسعه انرژیهای تجدیدپذیر استان گفت: ظرفیت نیروگاههای خورشیدی در استان از هزار و ۲۱۸ مگاوات به هزار و ۲۴۰ مگاوات افزایش یافته است.
وی افزود: در حال حاضر، با اتصال هزار و ۳۶۴ کیلووات ظرفیت نیروگاهی به شبکه، استان در مسیر توسعه پایدار انرژیهای نوین قرار دارد.
مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق خراسانجنوبی بیان کرد: در این راستا، مزارع خورشیدی جدیدی در حال اتصال به شبکه هستند. از جمله یکی از این مزارع با ظرفیت سه مگاوات که در حال آزمایش بوده و به زودی به صورت رسمی به شبکه وصل خواهد شد.
دادگر ادامه داد: در مجموع، ۱۳ مزرعه خورشیدی در حوزه ادارات با ظرفیت ۱.۲ مگاوات به شبکه متصل شدهاند.
به گفته وی؛ همچنین، قراردادهای جدیدی در دست اقدام است که شامل ظرفیت ۴۳ مگاوات برای کشاورزان و صنایع میشود. این اقدامات به منظور ترغیب سایر کشاورزان به سرمایهگذاری در بخش انرژی خورشیدی و کاهش مصرف انرژی از شبکه عمومی انجام شده است.
مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق خراسانجنوبی افزود: در حوزه صنعتی، به ویژه در منطقه ابراهیمآباد، در حال حاضر پنج حلقه نیروگاه خورشیدی در دست راهاندازی است. در این راستا، برنامههایی برای تجهیز بیشتر مزارع خورشیدی در سطح استان و جذب سرمایهگذاران خصوصی در دست اجرا است.
دادگر گفت: در هفته گذشته، شرکت هپکو و استانداری با همکاری منابع طبیعی و امور اراضی، مقدمات قرارداد برای نصب نیروگاههای خورشیدی در ۲۵ زمین شهرستانهای مختلف استان را آغاز کردند. این پروژهها با ظرفیت ۷۵ مگاوات و در فاز اجرایی قرار دارند.
وی خاطرنشان کرد: با توجه به این تحولات، ظرفیت نیروگاههای متصل به شبکه در استان به هزار و ۳۳۹ نیروگاه با ظرفیت ۵۴.۱ مگاوات افزایش یافته و پیشبینی میشود با ادامه این روند، ظرفیت تولید برق خورشیدی در استان به سرعت رشد کند.
افزایش تسهیلات و اقدامات جدید در صنعت چاههای کشاورزی
معاون برنامهریزی و امور اقتصادی سازمان جهاد کشاورزی خراسان جنوبی نیز در این جلسه گفت: مبلغ تسهیلاتی که از سوی بانک عامل معرفی شده، به ۳۷۸ میلیارد تومان رسیده است. تاکنون ۷۴ حلقه از چاههای کشاورزی به نوعی مجهز شدهاند و تعدادی از نیروگاهها نیز به بهرهبرداری رسیده است.
مهدی صادقی افزود: در حال حاضر ۱۳ حلقه دیگر در دست تکمیل است و پیشبینی میشود که تا یکی دو هفته آینده این تعداد به ۷۴ حلقه افزایش یابد. شرکتهای سهامدار در این پروژهها فعال هستند و بهزودی تمام اقدامات تکمیل خواهد شد.
وی همچنین از افزایش مبلغ تسهیلات به ۳۰ میلیون تومان خبر داد و گفت: مبلغ تسهیلات قبلی ۲۴ میلیون تومان بود که با همکاری بانک، این مبلغ به ۳۰ میلیون تومان افزایش خواهد یافت. این تغییر قطعا در تسریع روند بهرهبرداری و اجرای پروژههای نیروگاهی موثر خواهد بود.
معاون برنامهریزی و امور اقتصادی سازمان جهاد کشاورزی خراسان جنوبی به اقدامات حمایتی از متقاضیان اشاره کرد و اظهار داشت: بر اساس بند تبصره ۱۴ قانونگذاری امسال، درخواست تخصیص اعتبار از محل این منابع را داشتهایم که پیگیریها و قول مساعدت از سوی استان در این زمینه صورت گرفته است.
انتهای خبر/10
لینک کوتاه خبر
نظر / پاسخ از
هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر میگذارید!