آقای روحانی عامل تشدید تحریمها است/ وین و اشتباهی بزرگتر از اشتباهات قبلی
حجتالاسلام و المسلمین مصیب خزاعی امام جمعه اسدیه در گفتوگو با خبرنگار خاورستان، در مورد مذاکرات وین، اظهار کرد: آمریکا تا وقتی که سستی و ضعف را از طرف ایران مشاهده کند همیشه دبه خواهد کرد. هیچ وقت تحریمها را برنداشته بلکه ادامه خواهد داشت.
وی در مورد مذاکرات وین با توجه به تجربه برجام، افزود: در مذاکرات وین باید جنس مذاکره و نوع تعاملی که در زمان برجام بود، تغییر کند. اگر آن زمان دولتمردان ما خواهشمندانه پیش میرفتند امروز باید طلبکارانه پیش برویم و طرف مقابل باید نسبت به این مسئله اقدام کند و توجه داشته باشد که ایران به تمام تعهدات خود عمل کرده اما آنها عمل نکردند.
امام جمعه اسدیه در مورد فرسایشی شدن مذاکرات و عجله، بیان کرد: مذاکرات خیلی فرسایشی شده و باید دولتمردان ارتباط خود را با آمریکا قطع کنند تا آمریکا بفهمد که آنها باید به دنبال ما بیایند. متاسفانه آنهمه نقطه ضعف به دشمن داده شده که به فکر فرسایشی شدن مذاکرات است و از این طریق به فکر جاسوسی و نفوذ است.
حجتالاسلام خزاعی عنوان کرد: ادامه دادن مذاکرات و فرسایشی شدن آن یعنی نفوذ، جاسوسی و نقطه ضعف بیشتر به آمریکا و اسرائیل دادن. هرچه دنبال فرسایشی شدن مذاکرات باشیم آمریکا دنبال سوءاستفاده خواهد بود. اگر مذاکرات را قطع کنیم و به آمریکا بگوییم تا به تعهدات خود عمل نکند با آنها مذاکره نخواهیم کرد قطعا آمریکا دنبال ما خواهد آمد اما اگر دولتمردان بخواهند به دشمن نقطه ضعف نشان داده و با اعلام عمومی اتمام مذاکرات در آستانه انتخابات ریاست جمهوری وجههای کسب کنند، نخواهند توانست.
وی تأکید کرد: دولتمردان ما باید تا زمانیکه آمریکا به تعهدات خود عمل کرده مذاکرات را تعطیل کنند و سپس مذاکرات را ادامه دهند.
حسن روحانی عامل تشدید تحریمها است
امام جمعه اسدیه در مورد موانع رفع تحریمها تصریح کرد: قطعا مانع اصلی رفع تمام تحریمها آقای روحانی است. در بحث طولانی شدن مذاکرات، تشدید تحریمها و نفوذ دشمن مقصر آقای روحانی است.
حجتالاسلام خزاعی گفت: امروز اگر بخواهند دنبال ادامه مذاکره باشند و اینکه به هر نحوی شده تعلیق موقتی را پیروزی آفتاب تابان برجام بخوانند قطعا اشتباه دیگری تکرار خواهد شد.
وی عنوان کرد: اگر دولتمردان ایران در این مرحله مذاکرات را قطع کرده و بگویند ابتدا آمریکا به تعهدات خود عمل کند بعد ما مذاکره میکنیم قطعا پیروزی نسبی را به وجود خواهند آورد؛ درست است که اشتباهات گذشته جبران نخواهد شد اما جلوی اشتباه دیگری گرفته خواهد شد. اما اگر بخواهند دنبال مذاکره و تعلیق باشند، شکست خواهند خورد.
دولت در هشت سال نتوانست کاری انجام دهد
امام جمعه اسدیه اظهار کرد: باتوجه به نزدیک بودن انتخابات ریاست جمهوری و شرایطی که در جامعه در بحث کرونا و مسائل اقتصادی، بورس، احتکارها، بازار گوشت مرغ، دان و علوفه و سایر موراد وجود دارد، دولت در حال تلاش است که بر تمام این مسائل با مذاکره، تعهد و تعلیق سرپوش بگذارد در حالیکه دولت باید بداند نباید به هر قیمتی در این زمان به دلیل بحث انتخابات و اینکه میتواند نظر مردم را به خود جلب کند، خسارتی به کشور وارد کند.
حجتالاسلام خزاعی بیان کرد: دولت در طول ۸ سال نتوانست کاری انجام دهد. برجام را آفتاب تابان نامیدند و این همه تیمهای مذاکره کننده و اقتصادی آمد و رفت، پیامهای تبریکی فرستاده و هزینههای بسیاری شد اما جز تخریب هستهای، نفوذ دشمن، ترور دانشمندان هستهای و رسیدن اطلاعات داخل به دست دشمن کاری انجام نشد بلکه تحریمها تشدید شد. گرانی و مسائل اقتصادی برای ما به وجود آمد.
اشتباهی بزرگتر از اشتباهات قبلی
وی اظهار کرد: دشمن اگر بخواهد دنبال بحث مذاکرات باشد که به هر نحوی به توافق برسد از تمام اشتباهاتی که قبلا کرده این اشتباه بزرگتر خواهد بود. نباید به هر قیمتی با دشمن توافق کنند. بلکه با توجه به تعهداتی که دشمن و ما داشتیم اما ما یکطرفه آنها را انجام دادیم و دشمن انجام نداد باید در حال حاضر دولت ایران مذاکرات را لغو کند تا دشمن به تعهدات خود عمل کرده بعد سر میز مذاکره بنشینند.
امام جمعه اسدیه افزود: متاسفانه دولت این کار را انجام نمیدهد و دنبال این است که پیروزی نسبی به دست بیاورد اما باید بداند که با این برنامهها پیروزی به دست نخواهد آورد و دشمن، دشمن است. آمریکا گرگ است. به فرمایش امام خمینی(ره) “رابطه ما با آمریکا رابطه گرگ و میش است”. مقام معظم رهبری نیز فرمودند “بین ما و آمریکا دیوار بیاعتمادی بزرگی وجود دارد”.
حجتالاسلام خزاعی گفت: در این شرایط نباید مذاکرات را ادامه داد و به دشمن بیش از این رو داد که بیش از این تاسیسات هستهای ما را خراب و دانشمندان را ترور کند. هر ثانیه و دقیقهای که دولت زودتر ارتباط خود را با آمریکا قطع کند آن ثانیه و دقیقه پیروزی ما بیشتر خواهد بود.
انتهای پیام/۱۲۷/ ۱۴/ ۴
ارسال دیدگاه
مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0