افزایش قاچاق نفت به واسطه تقاضای آن طرف مرز است
به گزارش خبرنگار خاورستان، سرهنگ سید غلامرضا حسینی رئیس پلیس آگاهی خراسان جنوبی امروز در دیدار اعضای شورای هماهنگی مبارزه با قاچاق کالا و ارز خراسان جنوبی با نماینده ولی فقیه اظهار کرد: در سال گذشته ۱۴ طرح سراسری مبارزه با کالای قاچاق در سطح کشور برگزار شده است که در سال جاری نیز در ۶ مرحله اجرای طرح داشته ایم.
وی افزود: یکی از دغدغه های استان خراسان جنوبی اجرای بدون هیچ چون و چرای فرمایش مقام معظم رهبری در خصوص مبارزه با قاچاق کالا است و اعضای شورای هماهنگی مبارزه با کالای قاچاق و ارز خراسان جنوبی بدون هیچ گونه ابهامی در جهت اجرایی شدن فرمایش رهبری کار میکنند.
رئیس پلیس آگاهی خراسان جنوبی گفت:افزایش قاچاق نفت به واسطه تقاضای آن طرف مرز و همچنین در مورد لوازم خانگی، سیگار و دارو با افزایش قاچاق مواجه هستیم اما در زمینه پوشاک, دریافت ماهواره, لوازم آرایشی و دام شاهد کاهش قاچاق کالا هستیم که این ها بدون اتحاد همه دستگاههای اجرایی میسر نمیشود.
حسینی با بیان اینکه مردم خوب و ولایت مدار خراسان جنوبی جدا از مشکلات اقتصادی گوش به فرمان رهبری هستند، خاطر نشان کرد: ما باید کشور خود را خودمان اداره کنیم و محتاج بیگانگان نباشیم و فرمان رهبری را با عمل خود به عرصه ظهور برسانیم.
علیرضا آیینه دار مدیر کل صدا و سیمای خراسان جنوبی در این جلسه اظهار کرد: یکی از حوزههایی که باید در آن کار شود حوزه فرهنگی است.
وی افزود: در سال ۹۶ رسانه ملی در استان خراسان جنوبی سعی کرده تقریبا در اکثر برنامهها که در حوزه سیما و صدا تولید شده به مبارزه با قاچاق کالا و ارز بپردازد.
مدیر کل صدا و سیمای خراسان جنوبی بیان کرد: ۱۵ عنوان در رادیو، ۱۳ برنامه در تلویزیون، در حوزه خبر ۱۰۷ دقیقه خبر تلویزیونی، ۱۰۴ دقیقه خبر رادیویی، ۳۰ مورد مکتوب و همچنین درحوزه نظرسنجی که در سطح بیرجند انجام شده خروجی خوبی را داشته ایم که ۷۸ درصد مردم به استفاده از کالای ایرانی رأی داده اند.
آیینه دار با بیان اینکه در سال ۹۷ نیز پیشبینیهایی را جهت مبارزه با قاچاق کالاو ارز انجام گرفته است، تصریح کرد: علی رغم بی مهریهایی که به رسانه ملی میشود و هیچ گونه حمایتی صورت نمیگیرد باز هم رسانه ملی پرچم دار در این حوزه است.
وی خاطر نشان کرد: رسانه ملی افتخار دارد که یک شبکه تلویزیونی با عنوان ایران کالا در ۲۴ ساعت شبانه روز جهت ترویج فرهنگ استفاده از کالای ایرانی راه اندازی کند که این نشان میدهد رسانه ملی به وظیفه اش درست عمل کرده است.
کبری ناصری معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی بیرجند در این جلسه اظهار کرد: مصرف کالاهای سلامت محور کلیه اقلام بهداشتی، آشامیدنی، خوراکی، دارویی و مکمل را شامل میشود که تأثیر مستقیم بر سلامت انسان دارند.
وی افزود: دانشگاه وظیفه دارد در مورد انواع محمولههایی که وارد استان میشوند و همچنین قابلیت مصرف و تأیید کردن قاچاق بودن یا نبودن اعلام نظرکند.
معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی بیرجند تصریح کرد: جهت پاکسازی و نظارت بر عرضه کالاهای سلامت محور، آرایشی و بهداشتی کلیه داروخانههای سطح استان و فروشگاههای مواد خوراکی و آشامیدنی، آرایشگاهها، عطاریها همه اجزایی هستند که توسط دانشگاه علوم پزشکی، فرمانداری، تعزیرات، سازمان صنعت و معدن تجارت که همه با هم گشتهای مشترکی دارند مورد بررسی قرار میگیرند.
ناصری خاطر نشان کرد: به دلیل رسالت دانشگاه و وزارت بهداشت در خصوص آگاه سازی مردم در مورد کالاهای مصرفی و در خصوص اقدامات فرهنگی که از سوی دانشگاه با کمک صدا و سیما در زمینه اطلاع رسانی صورت گرفته بتوانیم در این حوزه خدمت کنیم.
انتهای پیام/ ۱۳۵/ ۲۳/ ۱۲۷
ارسال دیدگاه
مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0