امکان تحولخواهی در جامعه از طریق نسل جوان میسر است/ امید به انتخاب اصلح در گام دوم انقلاب
حجتالاسلام و المسلمین عباسعلی خزایی امام جمعه نهبندان در گفتوگو با خبرنگار خاورستان، در مورد جلسه ویدئو کنفرانس مقام معظم رهبری با تشکلهای دانشجویی، اظهار کرد: یکی از دیدارهای تاثیرگذاری که مقام معظم رهبری هر سال دارند، دیدار با تشکلهای دانشجویی است.
وی افزود: با توجه به اعتقادی که مقام معظم رهبری به دانشجویان و نسل جوان دارند بیشترین وقت را به این دیدار اختصاص میدهند و با سعه صدر به صحبتهای دانشجویان گوش داده و پاسخگوی سوالات هستند. همچنین مقام معظم رهبری به برگزاری کرسیهای آزاد اندیشی به معنای حقیقی کلمه در دانشگاهها معتقد هستند.
امام جمعه نهبندان بیان کرد: مقام معظم رهبری در این دیدار با دانشجویان از انتقاد استقبال کردند و گفتند دانشجویان مطالب خود را بیان کنند و اگر انتقاد به حقی باشد دستور پیگیری میدهند و اگر انتقاد به جایی نباشد به آن پاسخ داده خواهد شد.
امکان تحولخواهی در جامعه از طریق نسل جوان
حجتالاسلام خزایی عنوان کرد: مقام معظم رهبری تحولخواهی در جامعه را از طریق نسل جوانان میسر میدانند لذا خیلی به نسل جوان اهمیت میدهند و معتقد هستند اگر قرار است کار بزرگی در جامعه در حوزههای مختلف از جمله علمی و پژوهشی انجام شود این نسل جوان است که عهدهدار این تحول است.
وی اظهار کرد: جوانان نشان دادهاند که میتوانند نقشآفرینی داشته باشند برای نمونه پیروزیهای دوران دفاع مقدس و انقلاب اسلامی مرهون تلاش جوانان است؛ جوانانی که جزو فرماندهان جنگ تحمیلی بودند.
امام جمعه نهبندان گفت: گروههای جهادی که طی سالهای اخیر بسیار افزایش داشته و برای کمک به مردم مناطق مرزی پیشقدم هستند به دستور مقام معظم رهبری راهاندازی شده است. علاوه بر این مباحث در برنامههای ماه محرم، انتخاباتها و هرجایی که قرار است معادله مهمی به طور مثبت در کشور رقم بخورد با حضور جوانان است.
حجتالاسلام خزایی بیان کرد: مقام معظم رهبری با اعتقاد به جوانان بر تشکیل دولت جوان انقلابی تأکید کردند. دولت جوان یعنی دولتی که از تجربیات گذشتگان و بزرگان استفاده کند و در بدنه دولت نیز باید از نیروهای جوان استفاده شود.
وی عنوان کرد: مقام معظم رهبری تحول بزرگی که در کشور قابل انجام است را فقط به دست جوانان میسر میدانند که این پدیده مبارکی است و باید این موضوع نصبالعین سایر مسئولان نیز در ردههای مختلف باشد.
امام جمعه نهبندان در مورد ایجاد تحول در مسائل اقتصادی و علمی، گفت: در مورد مسائل اقتصادی آنچه مهم است اهتمام به تولید، پاکدستی، امانتداری و سایر مسائلی است که میتواند اقتصاد کشور را در جامعه پویا کند و باتوجه به انگیزهای که در نسل جوان وجود دارد، نسل جوان میتواند به چرخه تولید، اقتصاد سالم و پویا کمک کند.
حجتالاسلام خزایی اظهار کرد: در بحثهای علمی و مسائل مهم پژوهشی نیز جوانان میتوانند تاثیرگذار باشند. برای نمونه در صنعت هستهای، گردانندگان این صنعت مهم جوانان هستند که این مسئله باعث تعجب کشورهای غربی شده است.
نقش جوانان در پیشرفت صنعت هستهای کشور
وی خاطرنشان کرد: زمانی که کشور در بحث صنعت هستهای، سخت تحت فشار بود این جوانان بودند که صنعت هستهای کشور را جلو برده و باعث عقبنشینی دشمن شدند.
امام جمعه نهبندان با بیان اینکه جوانان در بحثهای اقتصادی و علمی تاثیرگذار هستند، تصریح کرد: باید به این قشر توجه شود و از آنها پشتیبانی کرد. باید سوژه، فضا و زمینه پژوهش را در حوزههای مختلف برای جوانان فراهم کرد تا تحولات بزرگی که مورد نظر مقام معظم رهبری است از ناحیه جوانان به منصه ظهور برسد.
لزوم مشارکت حداکثری در انتخابات
حجتالاسلام خزایی در مورد مشارکت در انتخابات و انتخاب خوب، گفت: نظام ما نظام جمهوری اسلامی و به این معنا است که جمهوری یعنی تمام مردم در کارها دخیل هستند.
وی ادامه داد: مردم با انتخابات تمام مسئولان نظام را با واسطه یا بدون واسطه با رأیدادن انتخاب میکنند.
امام جمعه نهبندان بیان کرد: باتوجه به اینکه مردم در سرنوشت خود دخیل هستند باید در انتخابات مشارکت حداکثری داشته باشند. حضور حداکثری فواید فراوانی برای کشور دارد. اول اینکه اهمیت مردم را در تعیین سرنوشت آنها مشخص میکند. دوم تامین کننده امنیت است چراکه با مشارکت در انتخابات، دشمن میبیند که آحاد مردم پای نظام ایستادهاند. مشارکت در انتخابات حضور ما را در مجامع بینالمللی فراهم میکند.
حجتالاسلام خزایی خاطرنشان کرد: وقتی رئیس جمهوری با میزان مشارکت بالای مردم در انتخابات رأی بیاورد یعنی پشتوانه قوی و رأی بالایی دارد و میتواند در مجامع بینالمللی با قدرت و صلابت از طرف مردم ایران صحبت کند. با حضور حداکثری در انتخابات به دنیا اعلام میکنیم که مشارکت صددرصدی در انتخابات در جمهوری اسلامی رقم میخورد که این مسئله در انتخاباتهای گذشته نیز ثابت شده است.
معیارهای انتخاب اصلح/ امید به انتخاب اصلح در گام دوم انقلاب
وی در مورد انتخاب اصلح، افزود: انتخاب اصلح باید بر اساس معیارهایی که مقام معظم رهبری تعیین کردند باشد. یعنی فردی را باید انتخاب کرد که مومن، مجاهد، شجاع، خدمتگذار، عدالتخواه و پاکدست باشد و باید یک نفر که در تراز ریاست جمهوری ایران اسلامی است را انتخاب کرد.
امام جمعه نهبندان بیان کرد: مردم دقت کنند که بدون مطالعه، به دلیل جو روانی و تبلیغات اشتباه، انتخاب اشتباهی نداشته باشند. مردم زندگینامه کاندیدای مورد نظر، برنامههای پیشرو، کارنامه کاری، صداقت، پاکدستی و سایر موارد لازم را بررسی کرده و به اصلح رأی دهند. امیدواریم در گام دوم انقلاب بهترین انتخاب برای ریاست جمهوری انجام شود چراکه رئیس جمهور بالاترین اختیارها را در کشور دارد.
حجتالاسلام خزایی گفت: انشاءالله مردم ایران با حضور حداکثری و انتخاب اصلح روز ۲۸ خرداد ۱۴۰۰ را به روز یأس دشمنان انقلاب اسلامی تبدیل خواهند کرد.
اهمیت تشکلهای دانشجویی در هدایت جامعه و افکار عمومی
وی در مورد نقش تشکلهای دانشجویی برای تشویق همگان جهت مشارکت در انتخابات، اظهار کرد: تشکلهای دانشجویی با توجه به شرایطی که در دانشگاهها در حوزههای مختلف از جمله برگزاری کرسیهای آزاداندیشی فراهم است میتوانند نقش بسیار تأثیرگذاری در هدایت جامعه و افکار عمومی به سمت انتخاب اصلح داشته باشند.
امام جمعه نهبندان گفت: تشکلهای دانشجویی نباید سیاستزده شوند بلکه باید شرایط را به خوبی برای مردم تفسیر و تبیین کنند تا انشاءالله راه صحیح انتخاب را به مردم نشان دهند.
حجتالاسلام خزایی در مورد دولت جوان انقلابی، تصریح کرد: دولت جوان انقلابی یعنی فردی که به عنوان رئیس جمهور انتخاب میشود روحیه جوانگرایی، با نشاط و پرتلاش داشته باشد.
استفاده از نیروی جوان انقلابی در بدنه دولت جدید
وی تاکید کرد: دولت جوان انقلابی یعنی رئیس جمهوری که انتخاب میشود در بدنه دولت بر استفاده از نیروهای جوان و انقلابی اعتقاد داشته باشد. هرجایی به جوانان اهمیت داده شده مانند دوران دفاع مقدس موفق بودهایم.
امام جمعه نهبندان بیان کرد: دولت جدید باید به جوانان اعتماد کند چراکه وقتی به جوانان اعتماد شود کارها به خوبی پیش خواهد رفت چون جوانان از صلابت، ایمان، اعتقاد، پاکدستی و … برخوردار هستند.
مسئول ناامید کشور را عقبمانده نگه میدارد
حجتالاسلام خزایی در مورد مسئولانِ ناامید دولتی که لایق حکمرانی در جامعه نیست، گفت: برای هر مسئولی در جامعه اسلامی ویژگیهایی تعریف شده است. ایمان، اعتقاد، پاکدستی، سلامتی مالی، و … از جمله ویژگیهایی است که برای هر مسئولی تعریف شده و مسئولی که این ویژگیها را نداشته باشد لایق حکمرانی نیست چراکه توانایی انجام کاری را نخواهد داشت و کشور را عقبمانده نگه میدارد. این گونه مسئولی نمیتواند جامعه را به اهدافش برساند.
وی خاطرنشان کرد: برای نمونه مسئولی که اهل فساد است برای تولید تلاش نمیکند چراکه اگر تولید رونق بگیرد با کار مسئول فاسدی که به فکر واردات و فقط به فکر منافع خود بوده در تناقض است و مشخص میشود این گونه فردی لایق حکمرانی در جامعه نیست.
رئیس جمهوری که قرار است انتخاب شود باید معتقد به مردم باشد
امام جمعه نهبندان تصریح کرد: رئیس جمهوری که قرار است انتخاب شود باید معتقد به مردم باشد چراکه نظام جمهوری اسلامی نظامی مردمسالار است. رئیس جمهور رئیس مردمی است که به او رای دادهاند و باید لحظه به لحظه به فکر مردم باشد و بداند که مردم او را به عنوان رئیس جمهور انتخاب کرده و به جایی رسیده است.
حجتالاسلام خزایی به اشاره به سخنی از امام خمینی خطاب به مسئولان که فرمودند “قدر مردم را بدانید چراکه اگر آنها نبودند شما اکنون در سیاهچالها بودید”، افزود: مردم، به مسئولان این جایگاههایی که دارند را میدهند. اگر مردم در جامعه حضور نداشته باشند فرماندار، استاندار، وزیر، رئیس جمهور، نماینده مجلس و … چگونه میتوانند در مسئولیتهای دولتی حضور داشته باشند پس در مرحله اول رئیس جمهور باید به تأثیرگذاری مردم در جامعه معتقد باشد.
وی تصریح کرد: هر فردی که مسئولیتی قبول میکند باید با اخلاص فراوان در خدمت مردم باشد و به جوانان و جامعه اهمیت دهد.
انتهای پیام/۱۲۷/ ۱۴/ ۴
ارسال دیدگاه
مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0