پارلمان اروپا محبوبیت مردمی سپاه را نشانه گرفته است؛

انتقام اروپا و آمریکا از جمهوری اسلامی با طرح قراردادن نام سپاه در لیست سازمان های تروریستی

کارشناس مسائل سیاسی خراسان جنوبی گفت: قرار دادن نام سپاه در لیست سازمان های تروریستی را می توان به نوعی انتقام‌جویی اروپا و آمریکا از جمهوری‌اسلامی دانست.

محمد نوفرستی کارشناس مسائل سیاسی در گفتگو با خبرنگار خاورستان؛ در خصوص تلاش اتحادیه اروپا برای گنجاندن نام سپاه در فهرست گروه‌ها و نهادهای تروریستی، اظهارکرد: این اقدام پارلمان اروپا را باید در ادامه اتفاقات چند ماه اخیر غرب در به آشوب کشیدن ایران اسلامی تحلیل کرد.

وی افزود: در واقع همانطور که مقام معظم رهبری فرمودند؛ آنچه که سبب شده تا اتحادیه اروپا، سپاه را در نوک پیکان اقدامات خود قرار دهد، این است که دشمن بدنبال از بین بردن نقاط قوت کشور است.

کارشناس مسائل سیاسی بیان کرد: در این خصوص نیز، اقدامات به موقع سپاه اعم از اقدامات امنیتی و اطلاعاتی در داخل و خارج کشور از جمله مهم‌ترین عواملی است که نقشه های پیچیده دشمنان را در دور جدید تقابل خنثی کرد و محاسباتشان را بهم زد. به همین دلیل این اقدام را می توان به نوعی انتقام‌جویی اروپا و آمریکا از جمهوری‌اسلامی دانست.

نوفرستی گفت: بهانه آنها برای این اقدام نیز، وارد کردن اتهامات حقوق‌بشری به جمهوری‌ اسلامی در پی اعمال مجازات عاملان اغتشاشات و بویژه جاسوس دو تابعیتی ایرانی- انگلیسی در ایام اخیر و همچنین هدف قرار دادن پایگاه های کومله توسط سپاه پاسداران است.

وی با اشاره به تردید اروپا در اجرای این تصمیم نیز اظهارکرد: سیر انجام این طراحی به شیوه ای است که علیرغم اینکه جنجال رسانه ای فراوانی روی آن صورت می دهند، اما به علت غیر الزام آور بودن آن و احتمال فراوان رد آن در مراحل بعدی، اروپا را از درگیر شدن با پیامدهای حقوقی و میدانی آن حفظ می کند. در واقع به نظر می آید از ابتدا این پروژه برای ایجاد فشارهای روانی و رسانه‌ای بر جمهوری اسلامی طراحی شده باشد تا ایجاد یک صحنه تقابل جدید برای اروپا .

او ادامه داد: سپاه پاسداران به دلیل اتکا بر قدرت معنوی و مادی غیر وابسته به قدرت‌های بیگانه، کمترین آسیب را از این نوع تحریم‌ها می‌پذیرد و به همین دلیل نیز از این منظر تبعات جدی را نمی‌توان بر این اقدام متصور بود، اما آنچه که مهم است و پارلمان اروپا آن را نشانه گرفته است، محبوبیت مردمی سپاه در بین آحاد مردم است که با این اقدام، اروپا به دنبال تضعیف و خدشه دار کردن این محبوبیت است.

نوفرستی تصریح کرد: اما قطعا پارلمان اروپا نه تنها همانند گذشته شکست خواهد خورد، بلکه به‌طور معکوس به جریان ضد خود مبدل خواهد شد. همانطور که در اقدام تروریستی دولت آمریکا در به شهادت رساندن حاج قاسم نیز؛ نه تنها برخلاف محاسبات اولیه آمریکایی‌ها این اقدام منجر به ایجاد دوگانگی در بین مردم نشد، بلکه منجر به عامل وحدت بخش در میان عموم مردم گردید.

 

انتهای پیام/۷