اولین خانه مسافر مجوزدار خراسان جنوبی افتتاح شد

مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی خراسان جنوبی گفت:نخستین خانه مسافر مجوزدار خراسان جنوبی در نزدیکی بند امیرشاه بیرجند افتتاح شد.

به گزارش خاورستان، هادی شاه وردی امروز یکشنبه در جمع خبرنگاران اظهار کرد: نخستین خانه مسافر مجوزدار خراسان جنوبی با همکاری و مشارکت بخش خصوصی افتتاح شد.

مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی خراسان جنوبی بیان کرد: خانه مسافر به انواع واحدهای اقامتی مستقل با کاربری مسکونی و دارای مالکیت خصوصی اطلاق می‌شود که به لحاظ عرفی و حقوقی قابل سکونت باشد که این واحدها پس از أخذ پروانه بهره برداری مجاز به پذیرش و اسکان گردشگران داخلی و خارجی است.

شاه وردی با تأکید بر اینکه وقتی پروانه بهره‌برداری یک خانه مسافر صادر می شود باید در تمام ایام آماده پذیرش مسافر و گردشگر باشد، افزود: خانه مسافر می‌تواند ویلا، سوئیت و یا یک واحد آپارتمانی باشد

وی با اشاره به اینکه این خانه مسافر مجوز دار خراسان جنوبی در نزدیکی بند امیرشاه قرار دارد، گفت: متراژ این خانه مسافر ۴۳۵ متر مربع است و برای آن ۵۰ میلیون تومان هزینه شده است.

مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی خراسان جنوبی یادآور شد: امیدواریم در نوروز ۱۴۰۲ بتوانیم بهترین خدمات را به گردشگران و مسافران نوروزی به استان ارائه دهیم و خاطره خوشی از اقامت در شهرستان‌های خراسان جنوبی را برای آنان رقم بزنیم.

انتهای پیام/۱۰