فیلم‌ساز جشنواره عمار:

با وجود صنایع بزرگ در استان، هیچ حمایتی از فیلم‌سازان نمی‌شود

فیلم‌ساز جشنواره عمار گفت: فیلم‌سازان مشکل تأمین اعتبار دارند و با وجود صنایع بزرگ در استان، هیچ حمایتی از فیلم‌سازان نمی‌شود.

محمدرضا سلطانپور متولد ۱۳۷۱ در بیرجند از فیلم‌سازان جشنواره عمار است. وی در گفتگو با خبرنگار خاورستان، گفت: در گذشته در زمینه فیلم و تئاتر فعالیت می‌کردم و به واسطه برخی دوستانم که دغدغه‌های فرهنگی داشتند وارد جشنواره عمار شدم چراکه دیدم برخی افراد انقلابی پیدا شده‌اند که جوانان بها می‌دهند.
وی خاطرنشان کرد: اولین فیلمی که در جشنواره عمار تولید کردم در ابتدایی که وارد شده بودم اعلام کردند با شعری که توسط آقای حامد زمانی خواننده انقلابی کشورمان خوانده شده است، فیلمی تولید کنید که اولین فیلمی شد که من در جشنواره عمار تولید کردم.
فیلم‌ساز جشنواره عمار اظهار کرد: با گوشی موبایل فیلم‌برداری را از محل‌های اکران فیلم‌های جشنوراه عمار انجام دادم که این فیلم در دبیرخانه جشنواره عمار خراسان‌جنوبی پذیرفته شد و تهران نیز از آن استقبال کرد.
سلطانپور بابیان‌اینکه بعد از آن فیلم، هدف‌های من بیشتر شد و خواستم به تک تک اهدافم برسم افزود: یکی از اهدافم جذب افراد مبتدی است که به فیلم‌سازی علاقه دارند و هدف دیگرم فضای مذهبی است که باید بیشتر با آن توجه شود.
وی یادآور شد: “فرهنگ عاشورایی” از آثار برترم بود که با امکانات هیئت و بچه‌های هیئتی تولید شد که جزو اکران‌های برتر جشنواره عمار در استان است.
فیلم‌ساز جشنواره عمار گفت: حوزه هنری و اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی به فیلم کوتاه توجه دارد اما بودجه‌ای ندارد که در اختیار فیلم‌سازان قرار دهد.
با وجود صنایع بزرگ در استان، هیچ حمایتی از فیلم‌سازان نمی‌شود
سلطانپور افزود: فیلم‌سازان مشکل تأمین اعتبار دارند و با وجود صنایع بزرگ در استان، هیچ حمایتی از فیلم‌سازان نمی‌شود.
تولیدات باید اعتقادات مردم را به نظام اسلامی بیشتر کند
وی بابیان‌اینکه متأسفانه فیلم‌هایی که امروز ساخته می‌شود برای خندادن مردم است تصریح کرد: وقتی کاری انجام می‌دهیم باید بتواند اعتقادات مردم را به نظام اسلامی بیشتر کند.
فیلم‌ساز جشنواره عمار بابیان‌اینکه فیلم‌سازانی مانند ابراهیم حاتمی‌کیا می‌توانند در جنگ فرهنگی نقش مهمی داشته باشد تأکید کرد: فیلم تأثیر زیادی دارد و باید بیشتر به آن توجه و به فیلم‌سازان انقلابی بها داده شود.
سلطانپور گفت: وقتی می‌بینم افرادی مانند ابراهیم حاتمی‌کیا که در اوج هنر، فعالیت و پیشرفت هستند، هنوز دوستان رزمنده و شهیدشان را فراموش نکرده‌اند و راهِ آن زمانی که در جبهه بودند را اکنون در جبهه فرهنگی ادامه می‌دهند، خوشحال می‌شوم که رهبر معظم انقلاب اسلامی تنها نیستند.
وی اظهار کرد: باید امروز به سمت آموزش برویم تا در چند سال آینده کار باکیفیت‌تر ساخته شود که تأثیرگذاری بیشتری داشته باشد.
ظرفیت جشنواره عمار بالاست و نیاز به حمایت دارد
فیلم‌ساز جشنواره عمار یادآور شد: جشنواره مردمی فیلم عمار می‌تواند در شناسایی افرادی که استعداد فیلم‌سازی دارند کمک کند چراکه ظرفیت این جشنواره بالاست اما نیاز به حمایت دارد و بودجه‌ای برای آن در نظر گرفته شود.
به شخصیت شهید آوینی کمتر توجه می‌شود
سلطانپور گفت: از شهید آوینی شناخت خوبی دارم اما متأسفانه شهید آوینی برای همه یک اسم شده است و فقط از آن اسم استفاده می‌کنند؛ فقط شخصیتی شده جشنواره به نام این شهید است اما کمتر سراغ شخصیت این شهید رفته‌اند.
وی یادآور شد: روزی من با هیچ، کارم را شروع کردم که قصد دارم به جوانانی که دنبال فیلم‌سازی هستند کمک کنم تا بتوانند در این عرصه مؤفق شوند.
فیلم‌ساز جوان خراسان‌جنوبی گفت: چند تولید انقلابی دارم که به دلیل عدم حمایت در استان، تولیدات خودم را در تهران، شیراز و کربلا انجام می‌دهم.
سلطانپور افزود: سال گذشته در اربعین در کربلا بودم و در مسیر راه لحظات زیبا و زیادی دیدم که این لحظات و تصاویر را به تصویر کشیدم.
وی اظهار کرد: با شبکه‌های یک، سه، افق و مستند همکاری کرده‌ام و مستنداتی مانند مستند جهاد رمضان پخش شده است.
فیلم‌ساز جشنواره عمار بابیان‌اینکه شبکه افق بسیار می‌تواند به فیلم‌سازان جوان و انقلابی کمک کند گفت: ارتباط‌گیری من با مسوولان شبکه افق راحت‌تر از ادارات هنری استان است و حمایت آن ها بیشتر از اینجاست.
با حرف‌زدن مشکلات حل نمی‌شود
سلطانپور بابیان‌اینکه کمبودها و دغدغه‌های زیادی در استان وجود دارد افزود: با حرف، مشکلات حل نمی‌شود و باید امکانات و حمایت‌هایی عملی از هنرمندان شود چراکه حمایت نشدن از هنرمندان باعث خروج آن‌ها از استان شده است.
وی اظهار کرد: اهل چاپلوسی نیستم اما رسانه‌های استان بیشتر به دغدغه‌های فرهنگی توجه کنند و رسانه‌های انقلابی و عماری این کار را به خوبی انجام می‌دهند.
انتهای پیام/۴