برنامهریزی برای کیفی سازی آموزشهای مختلف در خراسانجنوبی
به گزارش خاورستان، به نقل از روابط عمومی استانداری خراسان جنوبی محمدصادق معتمدیان استاندار خراسان جنوبی در دیدار با معاون وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی و رئیس سازمان آموزش فنی و حرفهای کشور با بیان اینکه استان خراسان جنوبی برای استفاده از ظرفیت فنی و حرفهای در بافعل کردن پتانسلهای بالقوه، آمادگی لازم را دارد، اظهار کرد: تعدد کانیها و فراوانی معادن، وجود محصولات کشاورزی منحصربفرد و خاص، جاذبههای گردشگری و صنایع دستی همه از ظرفیتهایی است که اگر به خوبی مدیریت شوند، میتوانند آوردههای خوبی برای مردم منطقه به همراه داشته باشند.
وی ادامه داد: وجود ۴ جاذبه طبیعی جهانی، بیش از هزار اثر به ثبت رسیده در فهرست آثار ملی و بیش از ۶۰ نوع صنایع دستی از مهمترین بخشهایی است که با آموزش درست می تواند به درآمدزایی برای مردم بینجامد.
استاندار خراسانجنوبی در ادامه از اقدامات استان برای بهرهبرداری هر چه بیشتر از این ظرفیتها گفت و تصریح کرد: طی دو سال گذشته، فنی و حرفهای استان به خوبی به این موضوع ورود کرده که یکی از این اقدامات، راهاندازی دپارتمان تخصصی گوهرشناسی و گوهرتراشی در فردوس بود.
معتمدیان با اشاره به طرح خوشههای صنایع دستی و اشتغالزایی برای ۳ هزار صنعتگر و هنرمند حوزه صنایع دستی استان اظهار داشت: یکی از برنامههای پیشبینی شده در این طرح که بر اساس مزیتهای استان اجرایی میشود، مهارت آموزی جامعه هدف است که قطعاً در این زمینه همکاری فنی و حرفه ای خیلی مؤثر است.
وی وجود مرز را نیز ظرفیت مناسبی خواند و با تأکید بر این که آموزشهای برون مرزی میتواند توسعه و تحکیم روابط را به همراه داشته باشد، همراهی فنی و حرفهای برای ورود به این موضوع را خواستار شد.
برنامهریزی برای کیفی سازی آموزشهای مختلف در خراسانجنوبی
علی اوسط هاشمی معاون وزیر تعاون،کار و رفاه اجتماعی و رئیس سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور نیز در این دیدار به تشریح اقدامات این سازمان در زمینه کیفی سازی آموزش پرداخت و خاطرنشان کرد: در حال حاضر مسئولیت استانداردسازی رشته های فنی و مهارتی کشور با سازمان فنی و حرفه ای است و در این راستا تاکنون تلاشهای زیادی صورت گرفته است.
وی با اشاره به این که آموزشهای فنی و حرفهای در چهار حوزه صنعت، کشاورزی، خدمات و فرهنگ و هنر طبقه بندی شده، اظهار کرد: در این سفر برای بحث کیفی سازی و استاندارد سازی آموزش در حوزههای معدن، زرشک، عناب و زعفران خراسان جنوبی برنامه ریزی میشود.
رئیس سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور در جمع خبرنگاران نیز اظهار کرد: همزمان با هفته دولت و به منظور گرامیداشت یاد و خاطره شهدا و نقش آفرینی بهتر در این مسیر و ارائه گزارش و بررسی موضوعات مرتبط با مهارتآموزی در این استان توفیق یافتیم در خدمت مردم و مسئولان خراسان جنوبی باشیم.
وی افزود: در این سفر به دنبال این هستیم تا ارزیابی دقیقی از روند مهارتآموزی در جهت ارتقاء توانمندی آن بخش از نیروهایی که در صدد کسب مهارت برای نقش آفرینی هستند داشته باشیم.
معاون وزیر کار و رئیس سازمان آموزش فنی و حرفهای کشور بیان کرد: در این مسیر تلاش میشود تا بتوانیم آنچه را که متوجه سازمان آموزش فنی و حرفهای کشور است به خوبی در قالب یک سند راهبری مهارتآموزی انجام دهیم و از ظرفیت کار جمعی و نوع نگاه جامعه محور و ارزش محور در این استان که مهد سرمایه انسانی است و بزرگانی را تقدیم جامعه کرده است استفاده کنیم.
هاشمی تصریح کرد: برنامه ما این است در خراسان جنوبی از سرمایه کهن و بودن مردم در مسیر دانش و کسب مهارت استفاده کنیم و زمینه رشد را در استان فراهم کنیم.
وی خاطرنشان کرد: خراسانجنوبی رتبههای خاصی در زمینه محصولات ناب و ارزشمند کشاورزی مانند زرشک، زعفران و عناب دارد و از طرفی رتبه نخست معادن را دارد که هر چهار بخش این موارد میتواند جزو کالا و محصولات صادراتی کشور در وسعت وسیع و ارزشمند باشد و سهم ارز آوری را بالا ببرد.
معاون وزیر کار و رئیس سازمان آموزش فنی و حرفهای کشور یادآور شد: در این راستا مهارت در این بخش میتواند در بحث بهرهوری و استفاده صحیح از منابع نقش مهمی داشته باشد.
هاشمی اظهار کرد: امید است بتوانیم در این مسیر هم سو و هم جهت با آن چه که حاصل بودن در موضع دانش، علم و تربیت در این استان است گام برداریم و مهارت نیز بتواند سهمی را به دست آورد و بهتر از سالهای قبل در این کویر درخشش داشته باشد.
انتهای پیام/۱۲۷
ارسال دیدگاه
مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0