بهره برداری از مرکز رادیوتراپی بیرجند در سال جاری / ۶۰ درصد از معوقات بیمه تامین اجتماعی پرداخت شد
به گزارش خبرنگار خاورستان، دکتر دهقانی معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی بیرجند در نشست با اصحاب رسانه در خصوص مرکز رادیو تراپی بیرجند اظهارکرد: هم اکنون دستگاه رادیوتراپی خریداری شده و برای نصب آن منتظر مجوز سازمان انرژی اتمی کشور هستیم.
وی افزود: تجهیزات جانبی این دستگاه هم در حال خریداری است و طی ماه های آینده مرکز رادیوتراپی بیرجند به بهره برداری خواهد رسید.
معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی بیرجند با اشاره به شعار هفته سلامت امسال هم گفت: در بیمارستان ولیعصر کلینیک تخصصی دیابت وجود دارد که با هزینه بسیار کم و تخفیف های زیاد به بیماران خدمات ارائه می دهد.
دهقانی افزود: دیابتی های سطح یک باید برای درمان به مراکز بهداشتی و تنها دیابتی های سطح دو و سه به کلینیک های تخصصی مراجعه کنند تا شاهد ازدحام در کلینیک ها نباشیم.
وی با اشاره به اینکه اطلاعات بیماران دیابتی به صورت آنلاین در اختیار ما قرار دارد تصریح کرد: در سطح استان ۷ هزار و ۵۰۰ پرونده برای دیابتی های سطح ۲ و ۳ تشکیل شده که ۳ هزار و ۵۰۰ نفر جزء جمعیت شهری و ۴ هزار نفر هم از جمعیت روستایی هستند.
معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی بیرجند در خصوص ازدحام جمعیت برای نوبت گیری در کلینیک بیمارستان امام رضا(ع۹ و ولیعصر(عج۹ گفت: کلینیک ولیعصر(عج) فضای مناسبی ندارد و ساختمان جدید آن در حال ساخت است.
دهقانی بیان کرد: برای کلینیک امام رضا(ع) مشکل فضای فیزیکی حل شده اما چون پزشکان مجربی در این کلینیک حضور دارند جمعیت زیاد است.
وی افزود: برای کنترل این جمعیت نرم افزاری ایجاد شده که افراد به صورت تلفنی، اینترنتی و حضوری می توانند اقدام به نوبت گیری کنند. همچنین اگر این نرم افزار مناسب ارزیابی شود در کلینیک ولیعصر (عج) هم به کاربرده خواهد شد.
معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی بیرجند در خصوص بدهی بیمه ها به دانشگاه علوم پزشکی هم گفت: حدود ۵۰ درصد طلب دانشگاه مربوط به بیمه تامین اجتماعی بود که بر اساس تفاهم نامه وزارت بهداشت با تعاون، بانک رفاه این مطالبات را پرداخت می کند که تاکنون بانک رفاه ۶۰ درصد از معوقات تامین اجتماعی مربوط به ماه های مهر، آبان، آذر را پرداخت کرده است.
دهقانی با بیان اینکه بانک رفاه برای پرداخت ۴۰ درصد باقی مانده معوقات هم قول داده است اظهارکرد: تاکنون بیمه سلامت در پرداخت حق بیمه خود از بقیه بیمه ها بهتر عمل کرده است و وضعیت نسبتا مناسبی دارد.
انتهای پیام / ۷
ارسال دیدگاه
مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0