بومی سازی شدن بخش نامه های مرکز بر اساس اقتضائات استان/مسئولان باید کاری کنند که سرمایه گذاران با افتخار به سرمایه گذاری در خراسان جنوبی روی آورند
به گزارش خبرنگار خاورستان، وجه اله خدمتگزار استاندار خراسان جنوبی بعد از ظهر امروز در جلسه گفتگوی بخش خصوصی و دولت ضمن اشاره به نامگذاری سال جاری از سوی مقام معظم رهبری مبنی بر”اقتصاد مقاومتی، اقدام و عمل”،اظهار کرد: مسئولان و مدیران باید موانع و محدودیت هایی که فراروی عرصه تولید است را به درستی شناسایی و مرتفع نمایند.
وی نقش مدیران را، در عملی کردن اقتصاد مقاومتی در جامعه بسیار موثر دانسته و تصریح کرد: مدیران و کارشناسان ادارات مختلف باید با متانت و دلسوزی کامل درراستای حل مشکلات مردم و سرمایه گذاران تلاش نمایند.
استاندار خراسان جنوبی ضمن اشاره به بخشنامه جدید وزارت اقتصاد و دارایی به منظور تسهیل فرایند تولید و کمک به صاحبان صنایع مختلف، خاطرنشان کرد: بخشنامه مذکور باید از طریق صداسیما و سایر رسانه ها برای مدیران، مسئولان، سرمایه گذاران و مردم به صورت کاملا شفاف اطلاع رسانی شود تا همه بتواننداز آن بهره مند شوند.
خدمتگزار با اشاره به این که باید موانع ومشکلات فراروی تولید شناخته و حل شود، عنوان کرد: مسئولان مربوطه باید مشکلات فراروی تولید را شناسایی و اگر مشکلی قابل حل نیست را به حوزه استاندار منتقل نموده تا در مرکز پیگیری کنیم.
وی با بیان این که خراسان جنوبی دارای ظرفیت های اقتصادی بسیار بالایی است، بیان کرد: آنچه مسلم است آن است که این ظرفیت ها باید با به کار گیری یک برنامه مدون، در جهت توسعه اقتصادی مورد استفاده گرفته شود.
استاندار خراسان جنوبی استفاده از تولیدات درون استانی را، یکی از مصادیق اقتصاد مقاومتی برشمرد و اذعان داشت: باید از تولیدکنندگان استانی، حمایت جدی صورت پذیرد و مدیران دستگاه های اجرایی نیزنیازمندی دستگاه های خویش رااز همین تولیدات درون استانی تامین نمایند.
خدمتگزار ادامه داد: تزریق نقدینگی به تولید کنندگان داخلی و همچنین کمک به حفظ اشتغال موجود در استان؛ یکی از مهمترین فواید استفاده از تولیدات درون استانی است که خود لازمه تحقق اقتصاد مقاومتی را فراهم می نماید.
وی در ادامه صحبت هایش با اشاره به بحث سوخت مرزنشینان، گفت: اگر چه این مصوبه مربوط به سال ۹۰ بوده واستان ما جزو استان های کم برخوردار است، در بدو امر این موضوع به خراسان جنوبی تعلق نگرفت ولی با پیگیری های بنده در سال گذشته در مرکز، موفق به اخذ مجوز فروش سوخت ویژه مرزنشینان شدیم.
استاندار خراسان جنوبی اضافه کرد: خوشبختانه در این خصوص، در حال حاضر در حدود ۳ میلیارد و ۴۰۰ میلیون تومان از محل فروش سوخت، درآمد حاصل شده که از طریق تعاونی های مرزنشین در اختیار مرزنشینان استان قرار خواهد گرفت.
خدمتگزار با بیان این که باید حل مشکلات روستائیان و خصوصا مرزنشینان در اولویت قرار گیرد، متذکر شد: این اقدام می تواند سبب کاهش خسارات ناشی از خشکسالی شده و منجر به تثبیت جمعیت در مناطق مرزی و روستاهای استان گردد.
وی با اشاره به این که خراسان جنوبی یکی از امن ترین استانها بوده و در این خصوص هیچگونه مشکلی در استان وجود ندارد، گفت: تمامی دستگاه ها و بویژه نیروی انتظامی نیز باید با هماهنگی استاندار به عنوان نماینده عالی دولت در استان و مجوعه استانداری، به اعمال قانون پرداخته و از هم استانی های عزیز شکایاتی در این خصوص شاهد نباشیم.
انتهای پیام ۱۰۱/
ارسال دیدگاه
مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0