در راستای برنامه های دولت سیزدهم؛

بیش از ۱۰ هزار نفر در خراسان‌جنوبی تحت پوشش بیمه قرار می‌گیرند

مدیر صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستائیان و عشایر خراسان‌جنوبی به برنامه‌های دولت سیزدهم اشاره کرد و گفت: همزمان با اجرای طرح کرامت با هدف‌گذاری افزوده شدن یک میلیون بیمه شده به کشور ۱۰ هزار و ۵۲ نفر در خراسان‌جنوبی بیمه می‌شوند.

به گزارش خبرنگار خاورستان، علیرضا اسدی مدیر صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستائیان و عشایر خراسان‌جنوبی صبح امروز در نشست خبری، اظهار کرد: صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستائیان و عشایر دومین صندوق از نظر ضریب پوشش بیمه است.

وی به برنامه‌های دولت سیزدهم در خصوص این بیمه اشاره کرد و افزود: اجرای طرح کرامت با هدف‌گذاری افزوده شدن یک میلیون بیمه شده به کشور از تیرماه سال جاری در کشور آغاز شده که سهم خراسان‌جنوبی از این تعداد ۱۰ هزار و ۵۲ نفر است.

مدیر صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستائیان و عشایر خراسان‌جنوبی بیان کرد: تفاهم نامه‌هایی با معاونت توسعه مناطق محروم ریاست جمهوری در سطح شهرستانی، استانی و ملی پیش‌بینی شده است.

اسدی عنوان کرد: تمام افرادی که بین ۱۸ تا ۵۰ سال سن دارند و در هیچ صندوقی بیمه پرداز نیستند می‌توانند از این ظرفیت استفاده کنند.

وی از پرداخت وام قرض الحسنه به بازنشستگان و مسمتری بگیران خبر داد و اظهار کرد: ۲۲ هزار فقره وام به ارزش ۹۶ میلیارد تومان به افراد شناسایی شده در کشور پرداخت می‌شود.

مدیر صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستائیان و عشایر خراسان‌جنوبی گفت: در خراسان‌جنوبی به ۵۳۲ خانوار؛۱۰ درصد جمعیت بیمه شده، پرداخت خواهد شد این وام بدون ضامن و سود بوده و مبلغ آن بین ۴ تا ۵ میلیون تومان است.

اسدی بیان کرد: بیمه تکمیلی از دیگر مواردی است که به صورت پایلوت طرح آزمایشی آن برای سه استان اجرا می‌شود.

وی با بیان این‌که طی دهه فجر برنامه‌های خوبی پیش‌بینی شده و میزبان معاون بیمه‌ای و معاون هماهنگی امور استان‌ها خواهیم بود، عنوان کرد: نمایشگاهی از دستاوردهای انقلاب و تولیدات بیمه شده‌ها در مجاورت اداره برپا می‌شود.

مدیر صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستائیان و عشایر خراسان‌جنوبی گفت: در خراسان‌جنوبی ۵۵ هزار و ۴۱۵ بیمه شده داریم که نسبت به سال گذشته تا پایان آذر ۸.۶ درصد رشد داشته است.

اسدی عنوان کرد: تعداد بیمه شده‌های سال جاری تا پایان آذر ۵۰ هزار ۲۵۳ نفر است که نسبت به سال گذشته ۸.۳ درصد رشد را نشان می‌دهد.

وی با بیان این‌که ۳۳ هزار و ۲۸۸ بیمه شده فعال داریم، اظهار کرد: تعداد مستمری بگیران در سال جاری تا پایان آذر به پنج هزار و ۱۶۲ نفر می‌رسد و ۱۱.۸ درصد رشد نسبت به مدت مشابه سال قبل داشته است.

انتهای پیام/۱۲۷