دبیر ستاد امر به معروف خراسان جنوبی:

تحویل بیش از ۱۵ پرونده ترک فعل مدیران و تشکل ها به دادستانی/ دهه اول محرم زمان خوبی برای ترویج امر به معروف

سردار قاسمی گفت: سال گذشته نیز بیش از ۱۵ پرونده ترک فعل مدیران و برخی تشکل‌ها تحویل دادستانی شده است که برخی از این موارد منجر به ابطال مجوز تورهای گردشگری و یا پلمپ آن مکان شده و در حوزه مدیران هم برخی مدیران جابه‌جا شدند.

به گزارش خبرنگار خاورستان، سردار علی قاسمی دبیر ستاد امر به معروف خراسان جنوبی در نشست خبری ضمن گرامیداشت روز خبرنگار و شهادت شهیدان محمد ناصر ناصری و محمود صارمی اظهارکرد: خداوند متعال به شما توفیق دهد که رسالت خبرنگاری که یک رسالت مهمی است را با صداقت و دقیق انجام دهید و مطالبه‌گری و انعکاس خواسته‌های مردم از مسوولان را به نحو احسن داشته باشید.
وی با اشاره به آغاز دهه امر به معروف و نهی از منکر بیان کرد: دهه امر به معروف و نهی از منکر همزمان با نخستین روز محرم آغاز می‌شود و به مدت ۱۰ روز ادامه دارد. در این دهه مهمترین برنامه را روحانیون و منبری‌ها در هیات‌ها خواهند داشت، چرا که فرصت خوبی برای ترویج امر به معروف در این اماکن فراهم است.
قاسمی گفت: ۳۵ عنوان برنامه استانی و ۳۵ عنوان برنامه کشوری در دهه امر به معروف و نهی از منکر در استان برگزار می‌شود.
دبیر ستاد امر به معروف خراسان جنوبی از جمله برنامه‌های دهه امر به معروف و نهی از منکر در استان را معرفی الگوهای موفق، تجلیل و تکریم از آمران به معروف، همایش‌های آموزشی و توجیهی، سرکشی از خانواده شهدا و ایثارگران، برگزاری شوراهای امر به معروف در تمامی رده‌ها، نشست‌های توجیهی، تجلیل از گروه‌های هنرمند، تجلیل از اهالی رسانه، مشاوره‌های حقوقی، حمایت‌های حقوقی، تجلیل از افرادی که در احیای ارزش‌های انقلاب تلاش کردند و برپایی نمایشگاه‌ها با همکاری کانون‌های فرهنگی و هنری مساجد و … دانست.
قاسمی بیان کرد: همچنین از دیگر برنامه ها در دهه امر به معروف، ترویج سبک زندگی حسینی از طریق سخنرانان در هیات‌های مذهبی و صدا و سیما، برگزاری نمایشگاه عفاف و حجاب، نشست با مدیران حوزه‌های علمیه و دیدار با ائمه جمعه در استان خواهد بود.
وی گفت: ستاد امر به معروف یک ستاد طرح‌ریزی و حمایتی است، سال گذشته بیش از هزار نفر از کسانی که در زمینه امر به معروف علاقه‌مند بودند، توجیه و ساماندهی شدند و در زمینه ترویج امر به معروف فعالیت می کنند.
دبیر ستاد امر به معروف خراسان جنوبی با اشاره به هنجارشکنی‌ها از سوی برخی گروه‌های گردشگری در استان هم گفت: در راستای جلوگیری از تکرار این موضوعات، جلساتی با فرهنگ و ارشاد، اداره کل گردشگری و میراث فرهنگی برگزار شده و دستورالعمل‌هایی برای رعایت شئونات اسلامی در مناطق بوم‌گردی و تفریحی صادر شده است.
قاسمی گفت: سال گذشته نیز بیش از ۱۵ پرونده ترک فعل مدیران و برخی تشکل‌ها تحویل دادستانی شده است که برخی از این موارد منجر به ابطال مجوز تورهای گردشگری و یا پلمپ آن مکان شده و در حوزه مدیران هم برخی مدیران جابه‌جا شدند.
وی اظهار داشت: امر به معروف و نهی از منکر ولایتمدار است و محور برنامه ولی فقیه زمان است و کسانی و ستادهایی که ترویج امر به معروف و نهی از منکر می‌کنند، زیرمجموعه ولی فقیه هستند.
دبیر ستاد امر به معروف خراسان جنوبی با بیان اینکه محور برنامه‌های ائمه اطهار(ع) اقامه امر به معروف بوده و اگر به دنبال تشکیل حکومت بودند برای اقامه این فریضه مهم بوده است، گفت: امر به معروف و نهی از منکر را امام محور است که در این زمینه ولی فقیه، نماینده ولی فقیه، ائمه جمعه و امام جماعت مساجد فعالیت دارند که می‌توان گفت این فریضه مهم امام محور است.
قاسمی با اشاره به اینکه امر به معروف و نهی از منکر مردم محور است، عنوان کرد: همه مردم می‌توانند امر به معروف و نهی از منکر کنند و این فریضه یک واجبی است که بر گردن همه مردم است.
وی بیان کرد: امر به معروف و نهی از منکر شورا محور است که در تمام نهادها شورای امر به معروف و نهی از منکر را داریم، این فریضه مثبت محور، ایجابی و ارشاد محور است و تنبیهی و سلبی نیست.
دبیر ستاد امر به معروف خراسان جنوبی امر به معروف را مقدم بر نهی از منکر دانست و گفت: تا جایی که سلاح امر به معروف کارساز است از سلاح نهی از منکر استفاده نمی‌شود و امر به معرفی پیشگیری محور و نهی از منکر درمان محور است.
قاسمی شعار امسال دهه امر به معروف و نهی از منکر را «قیام حسینی، مردم مطالبه‌گر و مسوولان پاسخگو» با دو هشتک بی‌تفاوت نباشیم و همه مسوولیم دانست و گفت: امر به معروف و نهی از منکر یک واجب فراموش شده و از جهتی هم معتقدیم که یک دفاع ارزشی است و هیچ مسلمانی نمی‌تواند نسبت به جامعه خود بی تفاوت باشد.
انتهای پیام/۷ش