تخریب منزل تاریخی در آرینشهر/ برای بازسازی همکاری نمیشود
به گزارش خبرنگار خاورستان، خانههای تاریخی بخشی از هویت فرهنگی و تاریخی کشور ما را تشکیل میدهند. عدمتوجه و تخریب آنها باعث از بین رفتن شناسنامه فرهنگی و هویت تاریخی ما میشود.
منزل تاریخی حسینآقا آرینشهر یکی از این منازل تاریخی است که چهار سال گذشته به دلیل ایجاد خیابان جدید و آسفالت روی ورودی آب انبار قدیمی شهر توسط شهردار وقت تخریب شده است اما بعد از مدتی به همت شهردار بعدی این خیابان بسته و آسفالت آن تخریب و آبانبار بازسازی شد.
اما متأسفانه خانه تاریخی که دارای گچبریهای زیبا و قابلیت بازسازی و تبدیل به اقامتگاه بومگردی بود اکنون به خرابهای تبدیل شده است.
تخریب منزل تاریخی توسط شهرداری
زراعتکار یکی از اهالی آرینشهر در گفتوگو با خاورستان، اظهار کرد: چهار سال پیش با بازگشایی معبر توسط شهرداری نصفی از منزل تاریخی حسینآقا از بین رفته و بقیه آن نیز به دلیل افتادن آب باران داخل آن در حال تخریب است.
وی افزود: اگر بتوان آب باران را موقع بارندگی از آن منطقه منحرف کرد، جای کار و بازسازی دارد.
زراعتکار تصریح کرد: میراث فرهنگی قرار بود به این موضوع ورود پیدا کند اما ظاهرا مالکان این منزل تاریخی حاضر به همکاری نیستند.
وی همچنین از تخریب منزل تاریخی غفاری خبر داد و افزود: به طور کلی خانههای تاریخی آرینشهر در حال تخریب است و میراث فرهنگی باید در این زمینه ورود کند.
عدم همکاری وارثین برای بازسازی
علیرضا شادمان رئیس شورای اسلامی آرینشهر نیز در گفتوگو با خاورستان، اظهار کرد: شهردار وقت برای بازکردن معبر قسمتی از منزل تاریخی حسینآقا را تخریب کرده است و بقیه آن نیز به همان شکل وجود دارد.
وی با اشاره به اینکه شورای شهر برای مرمت و بازسازی این منزل تاریخی ورود پیدا کرده است، افزود: اما بین وارثین این منزل تاریخی مشکل وجود دارد و باید یک نفر از طرف وارثین معرفی شود تا با او برای بازسازی به توافق برسیم اما هیچکدام از وارثین حاضر به همکاری نیستند.
رئیس شورای اسلامی آرینشهر گفت: منزل تاریخی غفاری نیز یکی دیگر از خانههای تاریخی آرینشهر است که نیاز به مرمت و بازسازی دارد اما وراث این ملک نیز حاضر به همکاری نیستند.
بنابراین گزارش، منازل تاریخی آرینشهر در حال تخریب است. اگر ارادهی مسئولان و مالکان وجود داشته باشد همین میزان باقیمانده از منازل تاریخی قابلیت بازسازی و مرمت دارد. نباید بگذاریم آثار تاریخی این شهر که به عنوان نماد و هویت شهر محسوب میشود به بهانه بازگشایی معابر و عدمهمکاری وارثین از بین برود.
انتهای پیام/۱۳۲/ ۴۰/ ۴
ارسال دیدگاه
مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0