در گفتگو با فعالان ورزش خراسان جنوبی مطرح شد:

تروریست خواندن سپاه اقدامی فرصت طلبانه با هدف نفی اصل نظام اسلامی

یک پیشکسوت ورزش خراسان جنوبی گفت: قرار دادن سپاه پاسداران انقلاب اسلامی ایران در فهرست سازمان‌های تروریستی در قطعنامه پارلمان اروپا در حقیقت یک اقدام فرصت طلبانه و غیر اصولی و مبارزه با اصل نظام اسلامی است.

به گزارش خاورستان قطعنامه پارلمان اروپا مبنی بر قرار دادن سپاه پاسداران انقلاب اسلامی ایران در فهرست سازمان‌های تروریستی در حقیقت یک اقدام فرصت طلبانه و غیر اصولی، اما متأسفانه قابل انتظار بود.

غلام‌رضا‌ رضایی عضو کمیته راهبردی فدراسیون کونگ‌فو با اشاره به این موضوع به خبرنگار خاورستان گفت: نقشه‌های دشمنان در مقابل پیشرفت‌های جمهوری اسلامی،درطول ۴۴ساله انقلاب،چیز جدیدی نبوده و نخواهد بود و در آستانه ۴۵ سالگی انقلاب و دستاوردهای بسیار ارزشمند سپاه در تمامی زمینه ها، به خصوص نظامی این اقدام به دنبال جو،روانی بوده،هست و خواهد بود.

به گفته پیشکسوت کونگ‌فوی خراسان جنوبی به لطف خدا بصیرت سپاه و مردم عزیز و رهنمودهای مقام معظم رهبری تمامی نقشه های آنها نقش برآب خواهد‌ شد.

رضایی در پاسخ به این سئوال که چرا اروپا در تصویب رسمی و نهایی خود مردد است تصریح کرد: به فرموده مقام معظم رهبری،دشمن همیشه در محاسبات خود دچار اشتباه شده و این هم یکی از آن تصمیمات عجولانه و بی اساس است که به وجود آورده اند و حالا خودشان هم در این تصمیم غلط و بی مورد مانده اند و اشتباه کرده اند و رویشان نمی شود که بگویند غلط کردیم معذرت می‌خواهیم.

این مربی و داور درجه c بین‌المللی کونگ فو تاکید کرد: به لطف خدا و بصیرت مردم ورهبری همانطور که در تمامی نقشه های دشمن، ما بیدارتر از گذشته شده ایم،این تصمیم هم هیچ خللی در عزم و اراده و فعالیت و پیشرفت سپاه،نداشته و نخواهد داشت، دشمن از این غلط ها زیاد کرده،که همه به یاری خدا به نفع جمهوری اسلامی ایران رقم خورده است.

رضایی سئوال پاسخ ایران در قبال تصویب طرح یاد شده چه خواهد بود را این طور پاسخ داد: در آینده ای نزدیک، مجلس جمهوری اسلامی ایران و مردم همیشه بیدار و در صحنه جواب محکمی به تصمیمات دشمنان خواهند داد.

مبارزه با اصل نظام

هومر شکری عضو شورای راهبردی فدراسیون ورزشهای زورخانه ای وکشتی پهلوانی کشور به خاورستان گفت: پارلمان اروپا در شرایطی به دنبال تروریست اعلام کردن یکی از قدرت‌های نظامی ایران است که همین قدرت نظامی توانست پرونده داعش را ببندد و گرنه با وجود داعش الان هیچ آرامشی در اروپا وجود نداشت.

وی در کنار این موضوع به اهانت چندین باره سردمداران کشور اروپایی سوئد به ساحت کلام الله مجید را نتیجه نبود منطق و استدلال علمی و نشانه دشمنی و کینه استکبار با اصل اسلام بیان کرد و افزود: می خواهند برای جلوگیری از موج اسلام گرایی در دنیا و به خصوص در اروپا و بویژه در سوئد که درصد بالایی مسلمان شده اند یقه درانی کنند.

وی اظهار کرد: متاسفانه کشوری که خود را متمدن و با فرهنگ می‌داند این چنین حرکات سخیفی انجام می دهد، دشمنان اسلام همه ظرفیت‌های سیاسی، اقتصادی، بین‌المللی، رسانه‌ای و امنیتی خود را به کار گرفته اند تا عمود خیمه اسلام یعنی قرآن را مورد اهانت ناجوانمردانه خود قرار دادند و از روی استیصال به توهین‌های سخیف روی آورده اند، اما روشن است که این قبیل اقدامات عزم مسلمانان دنیا را برای اتحاد بیشتر خواهد کرد.

این فعال حوزه ورزش و سیاست تاکید کرد: ضروری است وزارت خارجه ایران به اقدامات متقابل خود نسبت به دولت سوئد با اقتدار ادامه دهد تا همگان بفهمند هیچ شخصی در عالم اجازه ندارند به نمادها و باورهای ملی مسلمین جهان و آخرین و کامل ترین کتاب آسمانی ، توهین کند و باید آزادی‌ خواهان جهان به مقابله با سیاست پلید توهین به مقدسات و نفرت‌ پراکنی برخیزند و خواستار مجازات عاملان و آمران و بانیان قرآن سوزی و توهین به ادیان آسمانی هستیم.

شکری افزود: البته همه کافرین عالم بدانند خداوندکریم در آیه ۹ سوره حجر می فرماید:” إِنَّا نَحْنُ نَزَّلْنَا الذِّكْرَ وَإِنَّا لَهُ لَحَافِظُونَ ” یعنی ما قرآن را نازل کردیم و به طور قطع آن را حفظ مى کنیم، پس با اینچنین حرکات سخیفی نخواهند توانست نور قرآن را در دلها کمرنگ و یا خاموش کنند، چراغی را که ایزد برفروزد، هرآنکس پف کند ریشه اش بسوزد.

وی در ادامه به ویژگی‌های مردم کشور سوئد اشاره کرد و افزود: مردم سراسر جهان، کشور سوئد را، به طرفداری بسیار، از حقوق برابر انسان‌ها، می‌شناسند. در این کشور به ظاهر ، والدین کودکان خود را به صورتی تربیت می‌کنند که تمام انسان‌ها را برابر بدانند و مردم استکهلم و دیگر مناطق سوئد، شنوندگان خوبی هستند؛ چراکه معتقدند باید به سخنان دیگران توجه کنند تا در آینده سخنان خودشان نیز شنیده شود. این مردم سخن گفتن آرام و با متانت را ارزش دانسته و بسیار کم احساساتی نظیر خشم را از خود بروز می‌دهند. در فرهنگ مردم سوئد، فخرفروشی، تظاهر و افراط، جایی ندارد و رعایت اعتدال در تمام مسائل زندگی، عملی نیکو به شمار می رود.

به گفته وی مردم این کشور به رعایت صف و حفظ حقوق دیگران، احترام می‌گذارند و از مردم نیز انتظار دارند تا چنین رفتاری از خود بروز دهند، اما در توهین های سریالی اخیر به مقدسات توسط فردی معلوم الحال تحت حفاظت پلیس و با مجوز مقامات باید مردم سوئد برای جلوگیری از کاهش آبرو و اعتبار و جایگاه خود در عالم فکری کنند و نگذارند مجدد چنین اتفاقات ناگواری رقم بخورد.