تقویت اندیشکده حکمرانی و قانونگذاری با استفاده از ظرفیت نخبگانی
به گزارش خاورستان،طالبی با تأکید بر این مطلب در آیین افتتاح اندیشکده حکمرانی و قانون گذاری استان در دانشگاه ببرجند که با حضور معاون اجرایی مرکز پژوهش های مجلس شورای اسلامی همراه بود، به تشریح ظرفیت های علمی و طبیعی خراسان جنوبی پرداخت.
وی با قدردانی از دانشگاه بیرجند که زمینه افتتاح اندیشکده را متقبل شده، خاطرنشان کرد: خراسان جنوبی مردمی فرهنگی، فرهنگ دوست، فهیم و پشتیبان نظام و انقلاب در هر زمان و شرایطی دارد.
معاون استاندار به مشکلات معیشتی مردم استان ناشی از خشکسالی اشاره کرد و با ذکر برخی مسایل خراسان جنوبی، تصریح کرد: مردم خراسان جنوبی در تمامی مناسبتها، انتخابات و راهپیماییها، بیشترین حضور و همراهی را به نسبت دیگر مناطق کشور دارند.
طالبی با تشکر از راه اندازی ششمین اندیشکده حکمرانی و قانونگذاری کشور در استان خراسان جنوبی، ابراز امیدواری کرد: با استفاده ظرفیت نخبگانی استان و با کار میدانی و مشاوره و نیز آسیب شناسی، این اندیشکده در قانونگذاری مجلس شورای اسلامی مؤثر و مفید واقع شود.
وی تأکید کرد : با راه اندازی این اندیشکدهها وضعیت اقلیمی، فرهنگی و اجتماعی، امنیتی استانها در نظر گرفته میشود و بر آن مبنا تصمیم گیری خواهد شد.
رئیس دانشگاه بیرجند نیز با تأکید بر این که خراسان جنوبی و شهر بیرجند یکی از دانشگاهیترین شهرهای کشور است، گفت: در استان خراسان جنوبی ۴۸ دانشگاه و مؤسسه آموزش عالی وجود دارد و ۴۱ هزار دانشجو، ۱۰۵۰ عضو هیأت علمی و ۸۰۰ دانشجوی بین الملل در دانشگاههای مختلف استان مشغول به تحصیل، پژوهش و تدریس میباشند.
لامعی با سپاسگزاری از مرکز پژوهش های مجلس شورای اسلامی در همراهی با تأسیس اندیشکده حکمرانی و قانون گذاری در استان خراسان جنوبی، متذکر شد: اندیشهورزی و تشکیل اندیشکدههای مختلف باعث پیشرفت کشورها در شرق و غرب دنیا شده است.
انتهای پیام/۳
ارسال دیدگاه
مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0