یک حقوق‌دان:

تولد لاریجانی و صالحی در عراق، منعی برای کاندیدا شدن آنها در انتخابات ایجاد نمی‌کند

یک نماینده مجلس شورای اسلامی و کارشناس مسائل حقوقی گفت: آقایان لاریجانی و صالحی از این جهت که در عراق متولد شده‌اند، برای ثبت نام در انتخابات مشکلی ندارد و مهم تابعیت آنها است.

به گزارش خاورستان، ابوالفضل ابوترابی نماینده مردم نجف آباد در مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگو با دانا، درباره برخی شبهات پیرامون ثبت نام برخی کاندیداهایی همچون علی لاریجانی و علی اکبر صالحی در انتخابات که متولد ایران نبوده و در عراق متولد شدند گفت: براساس قانون اقامت افراد یا محل به دنیا آمدن آنها ملاک احراز صلاحیت نیست بلکه ملاک قانون تابعیت کاندیداهاست.
وی با اشاره به اینکه تابعیت و ایرانی الاصل بودن در بررسی صلاحیت ها مورد توجه قرار می گیرد ادامه داد: کاندیداها باید فقط تابعیت ایران را داشته و ایرانی الاصل باشند که آقایان لاریجانی و صالحی این شرایط را دارد.
این کارشناس مسائل حقوقی تصریح کرد: تاکید می کنم که آقایان لاریجانی و صالحی از این جهت که در عراق متولد شده‌اند، برای ثبت نام در انتخابات مشکلی ندارد.
انتهای پیام/۴