معاون اداره کل امور اقتصادی و دارایی خراسان جنوبی خبر داد:

جذب ۸۱ درصد اعتبارات تخصیصی اشتغال و تولید در خراسان جنوبی

بهروزی از جذب 81درصدی اعتبارات تخصیص یافته بند الف تبصره 18 به منظور ایجاد اشتغال، تولید و کارآفرینی از محل بودجه 1400در استان خبر داد.

به گزارش خبرنگار خاورستان، محمد بهروزی عصر امروز در کمیته استانی بند الف تبصره ۱۸قانون بودجه ۱۴۰۰گفت: دو هزار و ۸۸۶ طرح در کمیته های کارشناسی استان مصوب شده است.

معاون اداره کل امور اقتصادی و دارایی خراسان جنوبی افزود: میزان اعتبار این طرح ها ۲۲ هزار و ۲۷۵ میلیارد ریال بوده است که از این تعداد ۷۴۰ طرح با ارزش ۲۰۶۹میلیارد ریال در مرحله پرداخت است.

وی تصریح کرد: یک هزار و ۱۰۴ طرح هم با ارزش ۶ هزار و ۲۱ میلیارد ریال تسهیلات آن پرداخت شده است و ۷۴۳۸میلیارد ریال هم اعتبار استانی در این خصوص بوده است.

بهروزی با بیان این که میانگین ارزش هر طرح خراسان جنوبی از استان های دیگر بیشتر بوده است، ادامه داد: بانک کشاورزی از ۸۹۹طرح مصوب، تسهیلات ۳۲۳ طرح را پرداخت کرده است.

وی عنوان داشت: ۲۰۳ طرح این بانک برگشت خورده و ۷۱٫۲ درصد پرداختی این بانک نسبت به تخصیص است.

وی ادامه داد: صندوق کار آفرینی امید هزار و ۵۵۷طرح مصوب داشته که تسهیلات ۶۸۱طرح پرداخت و ۱۴۱طرح آن مانده و میزان پرداخت آن به تخصیص ۸۸٫۲ درصد است.

بهروزی بیان داشت: بانک ملت ۲۳طرح مصوب داشته که چهار طرح آن پرداخت شده که ۲۲٫۴ درصد پرداخت نسبت به تخصیص داشته است.

وی افزود: بانک تجارت از ۲۸ طرح مصوب، تسهیلات پنج طرح را پرداخت و ۹طرح برگشتی از بانک دارد.

به گفته وی بانک صنعت و معدن ۱۴ طرح مصوب داشته که سه طرح تسهیلات آن پراخت شده و ۱۱طرح برگشتی دارد و۱۲۴ درصد پرداختی آن نسبت به تخصیص بوده است.

وی عنوان داشت: پست بانک هم ۳۸ طرح مصوب داشته که تسهیلات ۱۶ طرح را پرداخت کرده و ۳۲درصد پرداخت آن نسبت به تخصیص است.

معاون اداره کل امور اقتصادی و دارایی خراسان جنوبی با بیان اینکه بانک ملی ۱۰۳طرح مصوب داشته که تسهیلات ۳۲طرح پرداخت شده است، گفت: بانک مسکن هم ۲۸ طرح مصوب داشته که تسهیلات مربوط با ۱۲طرح پرداخت شده و۹ طرح برگشتی دارد.

بهروزی افزود: بانک آینده ۱۷ طرح مصوب داشته که ۱۳ طرح از بانک برگشت کرده است و کمترین میزان همکاری را در پرداخت ها داشته است.

وی تصریح کرد: سلیقه ای عمل کردن بعضی از شعب بانک ها در اخذ تضامین و وثایق، طولانی بودن روند بررسی پرونده تسهیلاتی توسط بعضی بانک ها به دلیل محدودیت نیروی انسانی در شعب شهرستانی و عدم پرداخت تسهیلات توسط بعضی از بانک ها از مهم ترین مشکلات برای جذب تسهیلات است.

وی افزود: رتبه اعتباری پایین متقاضیان، شرایط سخت برخی از بانک ها برای پرداخت تسهیلات و الزام مجریان طرح به بیمه تامین اجتماعی شاغلین از دیگر مشکلات موجود در این حوزه است.

انتهای پیام/۱۰