همزمان با هفته ملی مهارت؛

جشنواره غذاهای سالم و محلی در نهبندان برگزار شد

همزمان با هفته ملی مهارت جشنواره غذا در شهرستان نهبندان برگزار شد.

به گزارش خاورستان،مرتضی مالدار تنها رئیس مرکز اموزش فنی وحرفه ای نهبندان در حاشیه این مراسم که با حضور امام جمعه، فرماندار و مسئولین شهرستان نهبندان برگزار شد در جمع خبرنگاران اظهار کرد: در این جشنواره ۲۴ نفر با تعداد بیش از ۶۰ نمونه غذا شرکت کردند که پس از داوری و جمع بندی امتیازات، نفرات برتر این جشنواره اعلام خواهند شد.
وی با بیان اینکه مسابقه با تاکید بر پخت غذا‌های بومی و سنتی و شیوه‌های پخت برگزار شد، افزود: ملاکهای انتخاب غذای برتر استفاده از مواد غذایی تازه، استفاده از رنگهای طبیعی و سبزیجات بیشتر و استفاده کمتر از روغن و نمک در فرایند پخت است و همچنین سنتی بودن غذا و طعم و مزه و شکل ظاهری غذا نیز دارای اهمیت است.
رئیس مرکز اموزش فنی وحرفه ای نهبندان بیان کرد: این جشنواره با هدف ترویج فرهنگ استفاده از غذاهای سالم و خانگی برگزار شده است.
مالدار تنها تاکید کرد: بسیاری از معضلات امروز جامعه که معمولا بیماری‌هایی را با خود همرا ه دارد به فرهنگ غذایی ما برمی‌گردد و برای اصلاح این شیوه غلط می‌توانیم با تغییر سبک زندگی و زنده کردن فرهنگ متنوع غذاهای بومی سلامتی را به جامعه هدیه کنیم.
انتهای پیام/۱۲۷