حفظ همبستگی و وحدت ملی از کارکردهای اصلی نماز جمعه است
به گزارش خبرنگار خاورستان، پس از پیروزی انقلاب اسلامی، فریضه الهی نماز جمعه، برای نخستین بار در اولین جمعه ماه مبارک رمضان سال ۱۳۹۹ هجری قمری، برابر با ۵ مرداد ماه ۱۳۵۸ با شرکت بیش از یک میلیون نفر از مردم مسلمان روزه دار تهران، در گرمای شدید تابستان به امامت مرحوم آیت اللّه طالقانی در دانشگاه تهران با شکوه و جلوه خاصی برگزار شد و اکنون نیز با لطف و عنایت خداوند متعال ۴۱ سال است که نماز جمعه در تمام شهرهای ایران اقامه میشود.
حجتالاسلام والمسلمین عباسعلی خزاعی امام جمعه نهبندان در گفتوگو با خاورستان، ضمن تبریک سالگرد اقامه اولین نماز جمعه در تهران بعد از پیروزی انقلاب اسلامی، اظهار کرد: در حال حاضر بیش از ۹۰۰ پایگاه نماز جمعه در ایران اسلامی به اقامه نماز میپردازند.
وی با اشاره به اینکه مومنین، ائمه جمعه و ستادهای اقامه نماز یک شبکه مرتبط و به هم پیوسته هستند، افزود: منویات مقام معظم رهبری هر هفته از طریق این شبکه بزرگ در سراسر کشور منتشر میشود.
امام جمعه نهبندان به فرمایشات مقام معظم رهبری مبنی بر اینکه “نمازهای جمعه، پایگاههای انقلاب در سراسر کشور هستند” اشاره کرد و گفت: امروز نماز جمعه به معنای حقیقی کلمه پاسدار نظام، انقلاب و منویات مقام معظم رهبری است.
حجتالاسلام خزاعی تصریح کرد: در این دوران کرونا اگر چه نمازهای جمعه تعطیل شد اما فعالیت ائمه و پایگاههای جمعه تعطیل نشد و در طرح مواسات و کمک مومنانه پابهپای سایر نهادهای خدمترسان در خدمت مردم و اهتمام به کاستن آلام از افراد متضرر از کرونا بودند.
وی افزود: امیدواریم با تدبیر ستاد مبارزه با کرونا بتوانیم فرائض دینی، مستحبات ماه ذیالحجه و عزاداری ماه محرم را داشته باشیم و به طبع آن نماز جمعه را نیز با رعایت فاصله اجتماعی برپا کنیم.
حجتالاسلام خزاعی تصریح کرد: نهاد نماز جمعه، امسال شعار “ایران قوی، مسئولیت اجتماعی و همبستگی ملی” را به عنوان شعار سال انتخاب کرده است که در پایگاههای نماز جمعه باید مدنظر باشد.
وی افزود: یکی از کارکردهای اصلی نماز جمعه حفظ همبستگی و وحدت ملی است که باید مورد توجه همگان قرار گیرد.
امام جمعه نهبندان با اشاره به اینکه برگزاری نماز جمعه در این شهرستان سابقه ۲۵ ساله دارد، گفت: نمازهای جمعه این شهرستان به غیر از ایام کرونایی بدون وقفه برگزار شده است.
انتهای پیام/۱۳۲/ ۱۴/ ۴
ارسال دیدگاه
مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0