خبرهای خوب مدیرعامل بنیاد علوی برای توسعه شهرستان درمیان/ از تکمیل ۱۰۰ واحد مکسونی نیمه تمام تا پرورش شتر
به گزارش خبرنگار خاورستان، محسن منصوری مدیرعامل بنیاد علوی بعد از ظهر امروز در شورای اداری شهرستان درمیان با بیان اینکه این اقدامات که در چند ماه گذشته در این شهرستان رقم خورده است هدیه رهبری به مردم درمیان است، اظهار کرد: این اقدامات نتیجه تلاشهای بنیاد مستضعفان، بنیاد برکت و ستاد اجرایی فرمان امام (ره) است.
وی با بیان اینکه بنیاد علوی متولی عمران، آبادانی، پیشرفت و توسعه همه جانبه به یک معنا نیست. افزود: ما نه میخواهیم و نه میتوانیم جایگزین دولت شویم چرا که کشور ساختار دارد و دولت متولی اصلی این پروژهها است و بنیاد علوی با دولت برای اجرای پروژهها همکاری میکند.
مدیرعامل بنیاد علوی بیان کرد: معتقدیم که باید در نهایت تعامل با حفظ استقلال و کرامت یک دستگاه انقلابی کارها را پیش برد.
منصوری عنوان کرد: بنیاد علوی تاکنون حدود ۴۴ میلیارد تومان اعتبار در شهرستان درمیان مصوب کرده که درصدی از اعتبار مربوط به مصوبات سفر امروز است.
وی اظهار کرد: جا دارد از آقای فتاح که در این خصوص دست بنیاد علوی را باز گذاشتند تشکر کرد چراکه تا کنون بیش از سه برابر طرح هایی که در شهرستان درمیان تعریف شده اعتبار در نظر گرفته شده است.
مدیرعامل بنیاد علوی گفت: به همین میزانی که اعتبار برای شهرستان درمیان در نظر گرفته شده تسهیلات ارزان قیمت به شهرستان وارد خواهد شد.
منصوری بیان کرد: طی سالهای گذشته اقدامات زیادی در شهرستان درمیان و استان خراسانجنوبی توسط نظام جمهوری اسلامی و جریان خدمت انجام شده است اما برخی کارها نیز باقی مانده که امیدواریم به فضل خدا این کارها نیز انجام شود.
وی عنوان کرد: نیاز انجام کارها به انقلابی عمل کردن، هم افزایی جدی همه نهادها و دستگاهها، حذف تشریفات، بروکراسی و …. است.
مدیرعامل بنیاد علوی اظهار کرد: تقاضاهای مطرح شده از سوی دستگاهها را ضروری میدانیم اما منابع بنیاد علوی هم محدود است.
منصوری عنوان کرد: تصمیماتی که امروز در شهرستان درمیان مصوب میشود پس از تصویب هئیت مدیره اجرایی شود و دوستان منتظر نامه و ابلاغیه برای اجرا نباشند.
وی به تصمیمات اتخاذ شده اشاره کرد و افزود: قرار شد یک میلیارد تومان برای بهسازی و اجرای طرح هادی روستای تخته جان اختصاص داده شود.
مدیرعامل بنیاد علوی گفت: همچنین خرید و تحویل یک دستگاه تانکر برای آبرسانی به روستاها، اختصاص یک میلیارد تومان برای تکمیل ۱۰۰ واحد روستایی مددجویان امداد در تمام شهرستان درمیان که با پیشرفت فیزیکی ۸۰ درصد نیمه کاره مانده است، ساخت چمن مصنوعی در روستای نوغاب، تامین نقدینگی مورد نیاز برای جمع آوری نخالههای ساختمانی با کمک مردم از روستاهایی که ۲۰ سال قبل در زلزله خراب شده و اهدای ۱۰۰ سری جهیزیه به نوعروسان شهرستان درمیان به زودی از دیگر تصمیماتی است که در این سفر برای شهرستان درمیان اتخاذ شده است.
منصوری اظهار کرد: جدای از تمام این پروژهها و مصوبات بنیاد علوی تاکنون حدود دو میلیارد و ۷۰۰ میلیون تومان در بحث کرونا، بستههای کمک معیشتی و کارت هدیه کمک کرده است.
وی گفت: زود اجرایی شدن پروژههای عمرانی و جذب منابع مسئله مهمی است که بسیار روی آن تاکید داریم اما از نظر ارزش گذاری اجرای پروژههای فرهنگی اولویت اول، پروژههای اشتغال اولویت دوم و پروژههای عمرانی اولویت سوم است.
مدیرعامل بنیاد علوی عنوان کرد: در بحث فرهنگی و تبلیغی به خانههای عالم کمک میکنیم. در بحث اشتغال نیز علاوه بر ۴۰ میلیارد تومان اعتبار قبل سقف تسهیلات شهرستان را تا ۳۰ میلیارد تومان افزایش دادیم.
منصوری افزود: تسهیلات بنیاد علوی قرض الحسنه است به جز مبالغ کلان.
وی از اختصاص ۱۰ میلیارد تومان اعتبار برای طرح پرورش شتر خبر داد و افزود: برای اجرای این طرح پنج تعاونی تشکیل و به هر تعاونی ۲ میلیارد تومان اعتبار داده شود تا شاهد رونق پرورش شتر و اشتغال در این حوزه در این منطقه باشیم.
مدیرعامل بنیاد علوی به ساخت مسکن در شهرستان درمیان اشاره و بیان کرد: در صورت تامین و واگذاری زمین و نیاز سنجی تعداد مسکن در شهرستان بنیاد علوی آمادگی دارد با کمک بنیاد مسکن، کمیته امداد و بهزیستی نسبت به ساخت مسکن در این شهرستان اقدام کند.
منصوری عنوان کرد: در برخی از دستگاهها توافق ملی داریم که درخواست میشود از این ظرفیتها استفاده شود برای نمونه بنیاد علوی آمادگی کمک ۳۰ درصدی برای ساخت مدرسه در شهرستان درمیان را دارد و ۷۰ درصد دیگر را نوسازی مدارس میدهد چراکه منابع ملی دارد. ضمن اینکه توافق ۹۰ کلاس ما سر جای خود است.
وی خاطرنشان کرد: در بخش بهداشت و درمان نیز اینگونه توافقی وجود دارد و در صورت نیاز سنجی مراکز جامع سلامت مورد نیاز و تامین نیروی انسانی بنیاد علوی آمادگی کمک ۵۰ درصدی برای ساخت این مراکز را دارد.
مدیرعامل بنیاد علوی گفت: به جهاد کشاورزی شهرستان و شهرداریها اعلام شده بررسی کنند درخت قابل کشت در شهرستان شناسایی و خریداری شود بنیاد علوی آمادگی پرداخت هزینه را به طور کامل دارد. در اختیار مردم قرار دادن درختان به صورت رایگان یا با ۲۰ درصد هزینه بر عهده شهرستان است.
منصوری به سفرش طی سالهای گذشته به پنج روستای محروم شهرستان درمیان از جمله روستاهای ذکری، جلاران و گلنی اشاره و اظهار کرد: مدیران یک تصمیم جهادی و انقلابی برای تغییر چهره این روستاها از محرومیت بگیرند.
انتهای پیام/۱۲۷
ارسال دیدگاه
مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0