دلسوزی بیجا؛ عامل مرگ نوزادان حیات وحش
به گزارش خاورستان، حسن اکبری مدیرکل حفاظت محیط زیست خراسان جنوبی صبح امروز در جمع خبرنگاران گفت: هرساله با شروع فصل بهار، زاد و ولد حیوانات وحشی آغاز میشود و زیر چتر حمایت و حفاظت محیط بانان حفاظت محیط زیست به زندگی خود ادامه میدهند.
وی افزود: زندهگیری نوزادان حیات وحش از جمله تخلفات زیست محیطی است که بعضی از افراد سهوا یا از روی عمد اقدام به آن میکنند.
مدیرکل حفاظت محیط زیست خراسان جنوبی با بیان اینکه اولین برههای قوچ و میش در سال ۱۴۰۰ در استان خراسان جنوبی متولد شدند اظهار کرد: متأسفانه در بهار سالجاری با متولدشدن اولین نوزادان حیات وحش برخی افراد از سر دلسوزی، با مشاهده نوزادان حیات وحش در طبیعت به گمان اینکه آنها رها شدهاند، اقدام به زندهگیری آنها کردند که برگشت آنها به طبیعت سخت و گاهی غیرممکن خواهد بود.
اکبری تصریح کرد: همچنین در این فصل از سال برخی افراد سودجو و متخلف اقدام به زندهگیری نوزادان حیوانات وحشی میکنند که لطمات جبرانناپذیری به طبیعت وارد میکند زیرا علاوه بر حذف یک گونه جانوری از طبیعت که سالها میتواند زادآوری داشته باشد، قطعا در ادامه نسل خلل ایجاد خواهد کرد.
وی افزود: نوزادان حیاتوحش زندهگیری شده حتی در صورت کشف و بازپسگیری از متخلفان یا تحویل آنها از سوی دوستداران حیاتوحش به ادارات حفاظت محیط زیست، به دلیل تغذیه دستی، انس با انسان و عدمآموزش مهارتهای لازم جهت زندگی در طبیعت، قابلیت بازگشت به عرصههای طبیعی را ندارند و به ناچار میبایست ادامه زندگی خود را در اسارت به سر ببرند که تحت این شرایط زندگی آنها دوام نخواهد داشت.
مدیرکل حفاظت محیط زیست خراسان جنوبی به عموم مردم و علاقهمندان به حیات وحش توصیه کرد: در صورت مشاهده نوزادان حیوانات وحشی در طبیعت، هیچگونه اقدامی جهت گرفتن آنها نکنند.
انتهای پیام/۴
ارسال دیدگاه
مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0