روحیه نجاتگری و مبارزهطلبی سپاه خشم اروپاییها را برانگیخت
به گزارش خاورستان حجتالاسلام غلامحسین نوفرستی در رابطه با این که چرا و به چه بهانهای، اروپا در پی گنجاندن نام سپاه در فهرست گروهها و نهادهای تروریستی برآمده است به خبرنگار خاورستان گفت: جامعه غرب اروپا و آمریکا دشمنان اصلی نظام جمهوری اسلامی هستند که از ابتدای تشکیل انقلاب برای ضربه زدن به نظام از هیچ تلاشی فروگذار نکردند.
قائم مقام نماینده ولی فقیه در خراسان جنوبی ادامه داد: آنها در دورههای مختلف به شکلهای متفاوت این کار را انجام دادند در دوره بازرگان، بنی صدر و بعد جنگ هشت ساله راه انداختند و تمام کشورهای اروپایی و آمریکا پیشتیبانی می کردند به تعبیر حضرت امام در این جنگ آمریکا و غرب از آستین صدام بیرون آمده بود و در مقابل آنها مبارزه می کردیم.
حجتالاسلام نوفرستی افزود:همینطور فتنههایی که در دوره هدایت مقام معظم رهبري به وجود آوردند کوی دانشگاه، فتنه ۸۸، فتنه ۹۶ و…. و امروز با توجه به جایگاهی که انقلاب اسلامی ایران در سطح جهان پیدا کرده و به خصوص نقش برجسته سپاه در مقابله با نقشهها و توطئهها و برنامههای استکبار جهانی و غرب به ویژه در جریان داعش زمینه فروپاشی آن را به وجود آورد.
وی تاکید کرد: هم چنین شکل گیری جبهه مقاومت و توسعه آن در منطقه و جهان و پیشرفتهایی که در حوزههای مختلف علمی و دفاعی به دست آورده و نقش برجسته جبهه مقاومت با پشتیبانی سپاه و شخص حاج قاسم عزیز که در بین آزادمردان دنیا نقش تاثیر گذاری دارد نهادینهکردن فرهنگ غنی اسلام و نقش سربازان ولایتمدار سپاه پاسداران در قدس نشانه جایگاه عظیم انقلاب اسلامی و نیروی قوی است که استکبار را به استیصال رسیدند.
عصبانیت اروپا
وی با اشاره به این که اروپاییها که شکستهای پیدرپی را تحمل کردند عصبانی هستند افزود: اتحادیه اروپا در ۲۹ دی که اعلام بر تروریست بودن سپاه کردند این حرکت در اول که نشانه دشمنی آنها است دو روز بعد در سوئد قرآن آتش زدند که نشان میدهد اینها دشمنی با اسلام و انقلاب دارند و چون سپاه معرف اسلام ناب و انقلاب است عصبانی هستند که نشان دهنده فروماندگی و دشمنی با اسلام و انقلاب است.
امان جمعه موقت بیرجند هم چنین به بیانات مقام معظم رهبري در آستانه ۱۳ آبان هم اشاره کرد که ایشان به سه مطلب مهم مرتبط با این موضوع اشاره کردند تقویت و توسعه جبهه مقاومت، پیشرفتهای علمی و فرهنگی که این روزها از غرب به شرق به خصوص ایران منتقل میشود و تاثیرگذاری انقلاب اسلامی در شکل گیری جبهه مقاومت و جریان حق بر علیه دشمن و همه این ها نشان می دهد برای پیشگیری از این اوضاع که برایشان پیش آمده دست به ایناقدام زده است.
تصمیم پارلمان اروپا قانون نیست
حجتالاسلام نوفرستی دلیل تردید اروپا در تصویب رسمی و نهایی این تصمیم را اینطور بیان کرد و افزود:این پارلمان نماینده های مردم هستند که در حدود ۷۰ نفر هستند و تصمیمات آنها قانون نیست و ۲۷ کشور اروپایی در جلسات خودشان را میگیرند و تبدیل به قانون میشود.
به گفته وی به طور قطع نمیتوانند این اقدام را انجام دهند چرا که به عنوان مثال هر کشتی که وارد آب های ایران شود باید به سپاه گزارش دهد که با چه هدفی وارد این آبها شدند که اگر آنها از لحاظ قانونی سپاه را تروریست اعلام کنند که در این زمان اگر بخواهند با آنها مقابله کنند که به جنگ تبدیل می شود و اگر بخواهند تعامل کنند که حامی تروریست هستند چون در مسائل حقوقی و قانونی خودشان گیر میکنند چاره ای ندارند که عقب نشینی کنند.
وی ادامه داد: یک روزی ترامپ هم اعلام کرد اما در تشییع جنازه حاج قاسم مشاهده کردید چه قدر در سطح منطقه و جهان و حتی در سالگرد این شهید والا مقام چه قدر آثار و برکات دارد و به طور قطع برای ما تاثیراتی دارد اما بیشترین تاثیر و آسیب متحمل خودشان است و به همین دلیل از تصویب این طرح کمی ترس دارند.
حضور در منطقه
قائم مقام نماینده ولی فقیه در پاسخ به این سئوال که در صورت تصویب طرح و تصمیم یاد شده در اتحاديه اروپا، غربیها چه تبعاتی برای سپاه متصور هستند گفت: الان جنگ های شناختی است و بارها هم حضرت آقا این موضوع را مطرح می کنند آن ها بعد از ماجرای برج های دوقلو با تروریست اعلام کردن افغانستان زمینه حضور خودشان را در این کشور فراهم کردند و در افکار عمومی این را مطرح کردند که برای مبارزه با تروریست اقدام کردند.
حجتالاسلام نوفرستی با تاکید بر این که اروپاییها برای این که بتوانند نقش سپاه را در منطقه کم رنگ کنند از هیچ تلاشی فروگذار نکردند افزود: الان هم با همان نگاه قصد دارند ناامنی را برای مجموعه سپاه در سطح منطقه به وجود آورند همانطور که دستور ترور حاج قاسم را صادر میکنند و بعد هم به عنوان فرد تروریست اعلام میکنند که تاثیرش در کشورهای اروپایی این است که نگاه افکارعمومی به این موضوع مثل نگاه مردم ایران به داعش است.
وی به این نکته اشاره کرد امروز سپاه در فلسطین چه قدر نقش دارد در جنگهای ۲۲ روزه و ۵۳ روزه شکست خوردند در لبنان جنگ ۳۳ روزه برای اولین بار صهیونیستها را شکست دادند پایان دادن به جریان داعش و امروز در یمن و پیروزیهایی که به دست آمده و آینده درخشانی که در انتظار آنها است نقش برجسته سپاه در منطقه نمونه آن در افغانستان حتی نیجریه اینها چنین جایگاهی را نمیتوانند برای سپاه تحمل کنند.
به گفته وی نگاهی که نسبت به سپاه در سطح منطقه و جهان به عنوان یک نیروی نجاتدهنده و مقابله با تروریست به وجود آمده اروپایی ها قصد دارند نسخهای را بپیچند که ما نسبت به جریان داعش یا در مقابل جریان ضدیمنی داشتیم.
نقش تاثیرگذار مجلس
حجتالاسلام نوفرستی در رابطه با این که پاسخ ایران در قبال تصویب طرح یاد شده چیست و چرا برای اروپا هزینهای گران پیشبینی میشود نیز گفت: به طور قطع یک نقشی را مجلس دارند مجموعه سپاه که یک سازمان وسیعی است و یک مجموعه نظامی که برای امنیت کشور در جنبه های مختلف و رسالت هایی که برایش تعریف وارد شده وقتی تروریست اعلام کنند ما هم مقابله به مثل می کنیم یعنی مجلس قانونی را وضع می کند که تمام نیروهای مسلح کشورهایی که در این قانون مشارکت دارند برای ما حکم تروریست را دارند و در مجموع حقوقی است که جایگاه آن در مجلس تعیین تکلیف می شود.
وی تاکید کرد: یکی دیگری از مواردی که در این رابطه بسیار مهم است نگاه مردم به نظام است با توجه به این که سرمایه عظیم انقلاب همین مردم هستند و مردم هم خوشبختانه در فضاهای مختلف اعم از فضای حقیقی و مجازی مطرح کنند هر چه قدر مردم در صحنه های مختلف از سپاه حمایت کنند میتواند این قوت قلب را به مجموعه سپاه در ادامه راه بدهند.
به گفته وی همین انتظار از مراجع،امامان جمعه و اساتید حوزه و دانشگاه است که با دفاع از این مجموعه مردمی میتوانند در این رابطه تاثیر گذار باشند.
ارسال دیدگاه
مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0