مدیرکل آموزش و پرورش خراسان جنوبی مطرح کرد؛

ضرورت ایجاد رشته‌های معارف و ادبیات در پردیس‌های خراسان‌جنوبی

گفت: باتوجه به وجود اعضای هیات علمی دررشته های معارف اسلامی و ادبیات فارسی ضرورت دارد این دو رشته درپردیس های دانشگاه فرهنگیان استان ایجاد شود.

به گزارش خبرنگار خاورستان، محمد علی واقعی مدیرکل آموزش و پرورش خراسان‌جنوبی دردیدار با ایرج مهدی زاده، سرپرست مدیریت دانشگاه فرهنگیان خراسان جنوبی، اظهار کرد: دانشگاه فرهنگیان نماد توجه به تعلیم با محوریت آموزش عالی است.
وی با بیان این مطلب که نظام تعلیم و تربیت، رکن وثیق رشد و تعالی ملت‌ها است، افزود: از این منظر، آموزش و پرورش اسلامی ایرانی یگانه بی بدیل و مستقل از تاکید است و با برنامه ریزی صحیح و اصولی در این بخش می‌توان تعالی و شکوفایی جامعه را تحقق بخشید.
مدیر کل آموزش و پرورش خراسان‌جنوبی با اشاره به نائل شدن بخشی از بدنه اداری و آموزشی استان به افتخار پیشکسوتی، طی ۲ سال آینده، بیان کرد: خطه قهستان زمین با سابقه درخشان و تاریخ ارزشمند در زمینه دانش و معرفت؛ نشان داده است که همواره مهد تعلیم و تربیت و بسترساز تحولات و نقش آفرینی‌های فرهنگی و علمی بوده و هست.
واقعی وجود شمار فراوانی از مفاخر و اندیشمندان و پژوهشگران در این استان را بیانگر فراگیری و تولید علم در بهارستان علم و ادب دانست و خاطر نشان کرد: با توجه به سبقه طولانی علم و معرفت در استان باید که ظرفیت پذیرش دانشجو در پردیس‌های دانشگاه فرهنگیان نیز به تناسب افزایش یابد.
وی براهمیت دانشگاه فرهنگیان واولویت تامین نیروی انسانی آن تاکید کرد و گفت: درآینده نزدیک جلسه‌ای بارئیس دانشگاه فرهنگیان به منظورتوسعه رشته ها وجذب اعضای هیات علمی برگزار خواهد کرد.
مدیر کل آموزش و پرورش خراسان جنوبی، وجود هسته‌های آموزش عالی در استان را از نشانه‌ها و نمادهای بارز توجه به تعلیم و تربیت، برشمرد و اضافه کرد: دانشگاه فرهنگیان در راستای تربیت و توانمند سازی معلمان و نیروی انسانی مورد نیاز آموزش و پرورش تشکیل شده است.
واقعی اظهار کرد: دانشگاه فرهنگیان نقش کلیدی در گسترش،تعمیق و تولید محتوای آموزشی؛ارتقاء توانمندی شغلی و حرفه ای معلمان و همچنین تحقق سند تحول بنیادین آموزش و پرورش داشته و دارد.
انتهای پیام/۱۲۷