نماینده مردم علی‌آباد در مجلس:

عدم اجرای قانون یارانه معیشتی توسط دولت تخطی محسوب می‌شود/مجلس نظارت می‌کند

نوروزی گفت: اعطای یارانه معیشتی قانون است و رئیس‌جمهور و وزرا باید آن را اجرا کنند، در غیراینصورت تخطئی از قانون محسوب می‌شود و مجلس هم با ابزارهای موجود ورود می‌کند.

به گزارش خاورستان، رحمت‌الله نوروزی نماینده علی‌آباد در مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگو با فارس، اظهار کرد: ۶ دهک جامعه ما یعنی بالای ۲۵ میلیون نفر از جمعیت کشور ما دچار مشکل هستند، کارگران،‌ بازنشستگان کشوری و لشکری تامین اجتماعی، کشاورزان همه در وضعیت مناسبی از نظر اقتصادی قرار ندارند، مجلس طرح معیشتی را تصویب و پیش‌بینی منابع آن را هم کرده است.
وی افزود: امیدوارم کمیسیون تلفیق پای کار بیاید و مجلس به صورت جدی به این موضوع ورود و دفاع کند.
نوروزی ادامه داد: امروز مردم به قول امام و رهبر معظم انقلاب، ولی‌نعمت ما هستند، ما امروز باید از مردم دفاع کنیم.
نماینده مردم علی آباد در مجلس شورای اسلامی در ادامه خاطرنشان کرد: یارانه معیشتی قانون است و رئیس‌جمهور و وزرا باید آن را اجرا کنند، اگر اجرا نکنند تخطی از قانون محسوب می‌شود.
وی همچنین ابراز امیواری کرد که مجلس در کمیسیون تلفیق این موضوع را لحاظ کرده و با ابزارهایی که مجلس در اختیار دارد وارد شود.
نوروزی در همین رابطه بیان کرد: واقعاً امروز بسیاری از خانواده‌ها هر سه ماه یکبار گوشت قرمز هم نمی‌توانند بخورند، امروز سبد لبنیات خانواده‌ها کاهش پیدا کرده است.
عضو کمیسیون کشاورزی مجلس شورای اسلامی در خاتمه عنوان کرد: در دوره نهم مجلس بحث ما این بود که آیا عشایر و روستایی‌ها چند درصد از بنزین استفاده می‌کنند؟ یارانه گندم و آرد چقدر هدر‌رفت داریم، میلیاردها هدررفت داریم، مجلس باید یک فکر اساسی در این حوزه‌ها کند، به این چنددهک یارانه بدهند و کار درستی انجام دهد، البته مرکز پژوهش‌ها کار مطالعاتی خوبی انجام می‌دهد که انشاءالله به ثمر بنشید.
انتهای پیام/۴