امام جمعه موقت بیرجند:

عظمت و دستاوردهای انقلاب برای جوانان تبیین شود

حجت الاسلام مشرفی تبیین عظمت و دستاوردهای انقلاب اسلامی ایران را برای جوانان ضروری دانست و گفت: وظیفه تک تک آحاد ملت ایران اسلامی دفاع از دستاوردهای ارزشمند انقلاب اسلامی است.

به گزارش خبرنگار خاورستان ، حجت الاسلام «محسن مشرفی» ظهر امروز (۱۰ بهمن) در خطبه های نماز جمعه این هفته اظهار کرد: سعادت بشر در رعایت دستورات خداوند است و از مظاهر تقوا شناخت درست نعمت های الهی و بهره برداری درست و به موقع از آنها است.
امام جمعه موقت بیرجند با بیان اینکه خداوند نعمت های ظاهری و باطنی خود را در اختیار انسان ها قرار داده است تا از آن استفاده کنیم، افزود: اولیای الهی، عدالت، قرآن و قدرت تشخیص حق و باطل از نعمت های بزرگ الهی است.
وی با اشاره به اینکه قرآن نقشه خداوند متعال برای انسان سازی و سعادت است، ادامه داد: فرصت مناجات با خداوند نیز یکی دیگر از نعمت های الهی است که باید قدر آن را بدانیم.
حجت الاسلام مشرفی به جایگاه زن و مادر اشاره کرد و افزود: در دوران جاهلیت قبل از اسلام، هیچ ارزش و جایگاهی برای زن قائل نبودند و امروز در جاهلیت مدرن نیز زن ابزاری برای اهداف شوم و پلید مستکبران و کسب ثروت و امیال نفسانی است.
امام جمعه موقت بیرجند با تاکید بر اینکه اسلام جایگاه رفیع و ارزشمند انسان سازی را برای زنان قائل شد، عنوان کرد: باید به ابعاد وجودی زن بیشتر توجه شود و مقام معظم رهبری می فرماید: «فریفتگان غافل، خانه‌داریِ زن را تحقیر می‌کنند؛ در حالی‌که خانه‌داری یعنی تربیتِ انسان، و تولید والاترین محصول و متاع عالم وجود یعنی بشر».
وی با بیان اینکه انقلاب اسلامی به کوری چشمان استکبار جهانی به پیروزی رسید، گفت: ملت ایران با پیشرفت های علمی در زمینه های مختلف شعار ما می توانیم و سازندگی را به اثبات رساندند.
حجت الاسلام مشرفی به جنگ تحمیلی، فتنه ها و تحریم ها استکبار بر علیه انقلاب و نظام اسلامی اشاره کرد و افزود: امروز با صدور انقلاب اسلامی، فریاد عدالت خواهی مرزهای آسیا را در نوردیده و در کف خیابان های پاریس و لندن و نیویورک سر داده می شود.
وی در ادامه با اشاره به وظیفه مردم و مسئولان برای تحقق بیانیه گام دوم انقلاب، بیان کرد: تاریخ انقلاب اسلامی سرشار از برگ های زرین و افتخار آمیز است در حالی که پرونده دشمنان از هرگونه برگ ارزشی خالی، اما سرشار از برگ های سیاه است.
امام جمعه موقت در پایان تبیین عظمت و دستاوردهای انقلاب اسلامی ایران برای جوانان را ضروری دانست و گفت: وظیفه تک تک آحاد ملت ایران اسلامی دفاع از دستاوردهای ارزشمند انقلاب اسلامی است.
انتهای پیام/ ۳