غدیر؛ عیدالله اکبر و نقطه وحدت جهان اسلام/ پخت بیش از ۲۰۰ هزار پرس غذا برای اطعام غدیر در استان
حجت الاسلام رضایی مدیرکل سازمان تبلیغات اسلامی خراسان جنوبی در گفتگو با خبرنگار خاورستان،اظهارکرد: همانطور که از متون دینی و روایات برداشت می شود، غدیر عیدالله اکبر، عید میثاق، عصاره بعثت پیامبر، روز اکمال دین و جزو بزرگترین اعیاد امت اسلامی است که آیات مختلفی از قرآن هم مربوط به این عید بزرگ و ابلاغ پیام خداوند است.
وی با بیان اینکه اگر به صورت پژوهشی و کارشناسی به غدیر پرداخته شود، غدیر نقطه وحدت بین جهان اسلام است، گفت: روایات زیادی درباره غدیر و فضیلت این روز توسط علمای بزرگ اهل سنت، صحابه پیامبر و تابعین وجود دارد.
وی افزود: اسناد محکمی برای غدیر وجود دارد که خود خطبه غدیر قوی ترین سند برای بحث ولایت و امت اسلام است.
مدیرکل سازمان تبلیغات اسلامی خراسان جنوبی با بیان اینکه وظیفه همه مومنین و مسلمین است که عید غدیر را گرامی بدارند، ادامه داد: اعمال زیادی برای شب و روز غدیر سفارش شده است، بخصوص برگزاری جشن و اطعام، که بر اساس روایات هرکس در روز غدیر اطعام بدهد، همانند کسی است که با ۱۲۴ هزار پیغمبر مصافحه کرده است.
رضایی تاکید کرد: یکی از توصیه های دیگر نیز عقد اخوت در روز غدیر است. توصیه من هم به همه مردم این است که تمام شادی ها و عیدی دادن هایشان را را به سمت عید غدیر هدایت کنند و برای عیدی دادن در این روز و برگزاری مراسم های شادی و عروسی در این روز اهتمام بیشتری داشته باشند تا منزلت این عید ارج نهاده شود.
وی ادامه داد: مرد می توانند در فضاسازیهم نقش داشته باشند و با نصب پرچم های شادی در مقابل منازل و مغازه ها، ارادت خود نسبت به امیرالمومنین(ع) را نشان دهند. خوشبختانه مساجد و هیئات هم در زمینه فضاسازی ظاهری پای کار آمده اند.
مدیرکل سازمان تبلیغات اسلامی خراسان جنوبی راه اندازی ایستگاه های پیام رسان غدیر و خطبه خوانی، برگزاری جشن های متعدد توسط مساجد و تشکل های دینی، برگزاری سخنرانی در سطح مساجد و بیان محتوا، برگزاری مسابقه در فضای مجازی، تولید محتوا و روز شمار در بستر فضای مجازی برای تشکلهای مذهبی، تجلیل از سادات به صورت محوری در روستای سیوجان خوسف را از جمله برنامههای دهه امامت و ولایت عنوان کرد.
رضایی با تاکید بر موضوع اطعام در روز عید غدیر گفت: برای گرامیداشت این عید بزرگ، بیش از ۲۰۰ هزار پرس غذا برای اطعام مردم و نیازمند در سطح استان پخت و توزیع خواهد شد.
وی بیان کرد: بر اساس آمار جمع آوری شده در بیرجند ۲۶ هزار، قاین ۳۰ هزار، درمیان ۱۵ هزار، طبس ۲۲ هزار، سربیشه ۱۵ هزار، شهرستان خوسف ۱۰ هزار، شهرستان بشرویه ۱۵ هزار، شهرستان زیرکوه ۱۸ هزار، خضری ۶ هزار، سرایان ۱۲ هزار، فردوس ۲۵هزار و نهبندان ۱۰ هزار پرس غذای گرم پخت و توزیع خواهد شد.
انتهای پیام/۷
ارسال دیدگاه
مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0