قطعنامه پارلمان اروپا دخالت آشکار در امور ایران
دکتر عباس مقتدایی در گفتگو با خاورستان در رابطه با قطعنامه اروپا مبنی بر تروریست خواندن سپاه گفت: این که گفته شده هدف قطعنامه پارلمان اروپا سپاه پاسداران است بخشی از آن مربوط به سپاه است و بخش عمده آن هدف گری اش غیر از سپاه است و فعالیت های کل جامعه را در واقع نشانه گرفته است.
به گفته نائب رئیس کمیسیون مجلس شورای اسلامی اینها در این قطعنامه ۲۳ بند را آوردند که بخش قابل توجهی را که بررسی می کنید سپاه و تروریست یک بخش آن است و بخش دیگری به اقدامات تحریمی و یا ایجاد اخلال در روند مدیریتی کشور است و به طرز بسیار واضحی در امور داخلی کشور دارای استقلال مثل ایران که استقلال ما در زمینه سیاسی زبانزد است ورود پیدا کردند و دخالت می کنند و معیارها و استانداردهای دوگانهای را هم دارند اجرا می کنند.
دکتر مقتدایی تصریح کرد: اروپایی ها در واقع می خواهند از مجامع بین المللی و اتحادیه اروپا از شورای خاص خودشان استفاده کنند کاری را انجام دهند که از نظر حقوق بین الملل بی سابقه به این معنا که در یک کشوری در امور داخلی آن دخالت کنند البته یک سابقه های قبلی دارند به عنوان مثال در یک مقطعی در مورد لیبی اقداماتی را انجام دادند که امروز با همان بهانه هایی که آن بلا را سر لیبی آوردند دنبال این هستند که کارهایی را در ایران انجام دهند ولی واقعیت این است که ساختار و نهادهای درونی ما و قانون اساسی ما به گونه ای است که اساسا همچین اجازه ای را به آنها نخواهد داد.
وی ادامه داد: به همین خاطر هم در مجلس شورای اسلامی جلسات کارگروهی در کمیسیون ها و کمیته ها داشتیم و تلاش میکنیم به سرعت از باب مقابله به مثل اقدام خواهد شد و در این بین اروپایی ها به طور حتم متضرر خواهند شد.
نماینده مردم اصفهان در مجلس شورای اسلامی بیان داشت: چون آن ها منافعی را در منطقه ما دارند و ما در این منطقه حضورمان هم مشروع و هم پررنگ و مقتدرانه استبنابراین این که با چه مبانی شروع کردند و ادامه می دهند مشخص نیست.
مقتدایی به این نکته اشاره کرد: در اصول قانون اساسی به طور کامل نهادهای سپاه و دفاعی کشور آورده شده بعد چه طوری مجموعه ای از آن طرف دنیا می خواهد ورود کند در مورد قانون اساسی ما دخالت کند این ها را باید غربی ها پاسخ دهند استاندارهای دو گانه آن ها مثل دم خروس بیرون زده است.
به گفته وی جواب پشیمان کننده،قاطع و صریح مجلس شورای اسلامی به طور حتم به آن ها نشان خواهد داد که ما قدرت دفاع از خودمان را داریم به طور حتم این نهالی که در حال کاشت دارند طوفانش را درو خواهند کرد.
زیرپا گذاشتن حقوق بین الملل
این فعال حوزه سیاست تاکید کرد: در این جریان به طور کامل مشهود است که سه کشور انگلستان، فرانسه و آلمان فشار عجیبی را وارد کردند و حقوق بین الملل را زیر پا گذاشتند و به دنبال ایجاد ناامنی در داخل کشور و آشفتگی در کشور و تجزیه ایران و به هم زدن ساختار سیاسی بودند و در چنین حالتی آن ها می خواهند به نتیجه و هدفی برسند که دارند آن را دنبال می کنند.
مقتدایی افزود: این ها چند تا اصل قاعده آمره بینالمللی را زیر پا گذاشتند به این معنا که در منشور ملل متحد دخالت نکردن در امور کشورها را که همه امضا کردند و پذیرفتند الان اروپایی ها با این قانون در امور داخلی ما دخالت می کنند.
وی ادامه داد: یک نمونه در اصل ۱۵۰ قانون اساسی سپاه پاسداران مسئولیت خودش را برای وظایفی که طبق قانون بر عهده گرفته داشته باشد حال اگر اتحادیه اروپا این بخش از قانون اساسی ما را بخواهند در واقع نادیده بگیرند و دخالت کنند اسم آن غیر از دخالت در امور داخلی ایران چه چیزی است و یا منع توسل به زور یا تهدید به زور اصلی است که در منشور سازمان ملل آمده و همه کشور های عضو سازمان این را پذیرفته اند اما این ها تهدید می کنند که به زور می خواهیم متوسل شویم یا اصل تساوی حاکمیتها آن ها یک حاکمیت دارند ما هم یک حاکمیت داریم مگر ما در امور داخلی آن ها دخالت می کنیم چرا باید آن ها دخالت کنند اینها همان مواردی است که در سازمان ملل همه به عنوان کشورها و قدرتهای کلی دنیا این را امضا کردند یا یک جای دیگری داریم که حل و فصل مسالمتآمیز اختلافات، آن ها به جای این که مسالمت آمیز اختلافات را حل کنند قانون می تراشند و قواعد آمره بین المللی را نقض میکنند.
وی بیان داشت:آن ها به دنبال این هستند که هدف اصلی خودشان که نابسامان کردن و تجزیه کشور و از بین بردن امنیت کشور است را آن ها را محقق کنند و از هر بهانه ای هم در این میدان استفاده می کنند البته مجلس شورای اسلامی با درایت و با قاطعیت جواب خواهد داد به این معنا که پاسخ قاطع داده خواهد شد.
صیانت از حقوق ملت
دکتر مقتدایی ادامه داد: آمریکاییها در یک مقطعی همین اقدام را انجام دادند ما در مجلس شورای اسلامی طرح الزام دولت به صیانت از حقوق ملت ایران را مصوب کردیم همان شد مبنای ارتباط ما با کشورهای غربی و آمریکاییها پس بنابراین دست ما باز است.
وی به این نکته هم اشاره کرد که همه دنیا اروپا نیست در همین چند وقت اخیر ارتباطات با همسایگان و دیپلماسی همسایگان را پیش بردیم ارتباط با آسیا را تقویت کردیم و در کل کشور اقدامات مفید و مؤثری را انجام دادیم این اقدامات در ارتباطات با سایر قدرت های نوظهور، همکاریها و مراوداتی است که انجام میدهیم پیمانهای نظامی، اقتصادی و… است که داشتیم
.
به گفته وی اما نکتهای که باید روی آن تاکید شود این است که اروپاییها نباید احساس کنند که اگر قانونی را تصویب کردند فقط آنها هستند که نفع می برند و ما متضرر میشویم همین سپاه پاسداران اگر اقدامات موثر نداشت حتی اروپا در قضیه قاچاق انسان و قاچاق مواد مخدر و تروریسم و دیگر مسائل مرتبط با این ها اسیر می شد به این معنا که ما الان در منطقه مهمی قرار داریم که حفاظت ها و حراست ها، ایجاد امنیتهایی که انجام می دهیم آنها هم منتفع میشوند فقط تصور کنید که احساس کنیم که ماموریت و مسئولیتی نداریم خود آنها به زحمت خواهند افتاد.
وی ادامه داد:آنها خودشان این را خوب میدانند دنبال این بودند که اگر بتوانند آشفته سازی در ایران کنند که این را نتوانستند انجام دهند الان هم مجلس شورای اسلامی از تهدید آنها به طور قطع فرصتی خواهد ساخت کما این که تهدید آمریکایی۴ها یک وقتی بر اساس قانون تبدیل به فرصت کردیم.
وی تاکید کرد: مجلس در این رابطه بر اساس وظیفه با قاطعیت ورود کرده و هم پیشگام است و هم اقتدار کشور را به عنوان نکته اساسی و محور اساسی فعالیتهای ما خواهد بود عالمانه با تدبیر و با قاطعیت و قدرت کار را پیش خواهیم برد.
وی افزود: این اقدامی که آنها انجام دادند نشان داد که آنها به هیچ پیمان و عهد و قانون و قاعده ای در سطح بین المللی پایبند نیستند از این جهت برای اینکه شفافسازی بیشتر شود اهمیت داشت و از این جهت که ما از این فرصتی که آنها برای ما ایجاد کردند در قانون گذاری استفاده کنیم و آن خلأهای قانونی را بتوانیم در داخل کشور پوشش دهیم پراهمیت بوده و میتوانیم از اين تهدید فرصت مناسبی بسازیم.
وی تاکید کرد: مردم عزیر ایران بدانند که غربیها به خصوص اتحادیه اروپا در این مقطع به دنبال مشروعیت زدایی و نابهنجار نمایی کلیت کشور ما بود آنها فقط حکومت مدنظرشان نیست کل ایران را میخواهند بی ثبات کنند که به حمد خدا با درایت مردم و حوصله و صبر مردم آن ها به نتیجه نرسیدند و ما به سرعت میتوانیم مشکلات داخلی خودمان را حل کنیم و به طور قطع ایرانیان
برنده این نبرد دیپلماتیک خواهند بود.
ارسال دیدگاه
مجموع دیدگاهها : 1در انتظار بررسی : 1انتشار یافته : 0