مدیرکل جدید صنعت، معدن و تجارت اهل اقدام و عمل باشد/ لزوم انتصاب مدیر اقتصادی بهجای آماری
به گزارش خبرنگار خاورستان، بهمنماه ۱۳۹۴ بود که داوود شهرکی معاون معادن صنعت، معدن و تجارت سیتان و بلوجستان جایگزین نعمتالله حقیقی مدیرکل صنعت، معدن و تجارت خراسان جنوبی شد.
قرار است بعدازظهر امروز در مراسمی با حضور مهدی اصفهانی سرپرست معاونت توسعه مدیریت و منابع انسانی وزارت صمت، از شهرکی تقدیر و عباس جرجانی به عنوان سرپرست اداره کل صنعت، معدن و تجارت خراسان جنوبی معرفی شود.
در این راستا، تعدادی از تولیدکنندگان، خواستههای خود را از مدیرکل جدید صمت استان دارند.
مدیرکل صنعت، معدن و تجارت درد تولیدکنندگان را بفهمد
صباغ یکی از کارآفرینان خراسان جنوبی به خبرنگار ما گفت: انتظار ما از مدیرکل صنعت، معدن و تجارت این است که به فکر تولیدکنندگان و کارآفرینان استان باشد و از فعالیتهای سیاسی و حاشیهای پرهیز کند.
وی با تأکید بر اینکه شخصی که رأس اداره کل صمت استان قرار میگیرد میبایست پیگیر حل مشکلات فعالان اقتصادی استان باشد افزود: مدیرکل صمت باید خودش حداقل هر ماه، یک بار از واحدهای تولیدی بازدید داشته باشد نهاینکه داخل اتاق بنویسند ملاقات فقط دوشنبهها چراکه ارتباط نزدیک تولیدکنندگان و مسئولان زمینه توسعه و پیشرفت بیشتر را فراهم میکند.
صباغ، خواستار همافزایی بیشتر مسئولان و واحدهای تولیدی استان شد و عنوان کرد: بسیاری از مشکلات را میتوان با تعامل و همافزایی بیشتر رفع کرد.
به گفته وی، انتخاب نیروی بومی و دلسوز میتواند در خراسان جنوبی مؤثر باشد.
مدیرکل صمت اهل اقدام و عمل باشد
رمضانی یکی دیگر از فعالان حوزه تولید در استان گفت: مدیرکل صمت استان باید اهل اقدام و عمل باشد و از شعار و آمارسازی پرهیز کند.
وی با تأکید براینکه باید در انتصاب افراد به تخصص و تعهد آنان توجه شود تصریح کرد: یکی از مشکلات استان خراسانجنوبی این است که در برخی مناصب، مدیر اقتصادی جای مدیر سیاسی و مدیر سیاسی جای مدیر اقتصادی نشسته است.
وی گفت: انتظار مدیران واحدهای تولیدی و کارآفرینان این است که در انتخاب مدیرکل صمت، نظر بخش خصوصی واقعی که در استان فعالیت میکنند، گرفته شود.
رمضانی افزود: انتظار تولیدکنندگان این است، مدیر، پاسخگو صنعتگران باشد و از نظرات مشورتی و تخصصی افراد استفاده کند.
این تولیدکننده با انتقاد از برخی آمارها و ارقام که توسط برخی مدیران عنوان میشود گفت: یکی از دلایل ضعف حوزه تولید استان، ارائه آمار نادرست و عدمبیان مشکلات واقعی واحد های تولیدی استان است و بر اساس واقعیتها تصمیمگیری نمیشود بلکه براساس برخی آمارهای تبلیغاتی و عملکردی تصمیمگیری میشود.
رمضانی اظهار کرد: اگر میخواهیم استان قوی در حوزه اقتصادی داشته باشیم باید مدیران اقتصادی قوی در حوزه تولید و اقتصاد داشته باشیم.
بنابراین گزارش؛ حال باید مردم، واحدهای تولیدی و کارگران منتظر اقدام و عمل مدیرکل جدید صنعت، معدن و تجارت استان در سال جهش تولید باشند.
انتهای پیام/۳ / ۴
ارسال دیدگاه
مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0