مصاحبه مصی علينژاد با فرح پهلوی به درخواست وليعهد سعودی انجام شد
به گزارش خاورستان، خبرنگار گاردين در ادامه این افشاگری افزود: علينژاد برای اين مصاحبه “٥٠ هزار دلار” ( يک ميليارد تومان) از بن سلمان دريافت كرده است.
انتهای پیام/۴
به گزارش خاورستان، خبرنگار گاردين در ادامه این افشاگری افزود: علينژاد برای اين مصاحبه “٥٠ هزار دلار” ( يک ميليارد تومان) از بن سلمان دريافت كرده است.
انتهای پیام/۴
رئیس مجلس گفت: تسریع در شناسایی و مجازات عاملان و آمران این جنایت خواسته آحاد ملت ایران است و دستگاه های مرتبط در این خصوص اقدامات لازم را به انجام خواهند رساند.
رئیس جمهور با بیان اینکه انتقام از خون شهید «صیاد خدایی» حتمی است، گفت: بدون تردید دست استکبار جهانی در این ترور دیده می شود.
فرمانده سپاه انصارالرضا علیهالسلام خراسانجنوبی گفت: در شرایط اصلاح یارانه ها، دشمن، استکبار جهانی و معاندین نظام در داخل و خارج کشور سعی می کنند تا یاس و ناامیدی را در مردم ایجاد کنند. در حالی که با توجه به وضعیت اقتصادی مریضی که در جامعه وجود دارد، باید این جراحی انجام می شد.
رئیسجمهور گفت: ما به دولت آمدهایم تا بستر فسادزا را اصلاح کنیم تا اصلا پروندهای ساخته نشود که قوه قضاییه مجبور به پیگیری باشد.
ارسال دیدگاه
مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0