مطالبهگری ستاد امر به معروف برای پیشگیری از آسیب ها است
به گزارش خبرنگار خاورستان، سردار علی قاسمی دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر خراسان جنوبی امشب در برنامه تلویزیونی چراغ هدایت ویژه هفته امر به معروف و نهی از منکر گفت: در اسلام مردم حقوقی را از مسئولان و حاکمیت طلب دارند که خیلی جاها به صورت فردی، گروهی و یا اجتماعی در چارچوب قانون و شرع می توانند مطالبه کنند، در قانون به مردم اجازه دادند که خواسته های به حق خود را از مسئولان بپرسند، مسئولی که قولی داده و عمل نکرده مردم می توانند از او سوال کنند.
وی بیان کرد: گروه های جهادی امر به معروف و نهی از منکر برای مطالبه گری از مسئولان در خراسان جنوبی تشکیل شده است.
قاسمی با اشاره به فعالیت گروههای خودجوش امر به معروف و نهی از منکر در محلات، افزود: مطالبه گری می تواند با محوریت مسجد محله باشد و گروه های امر به معروف مسئول مربوطه را به مسجد محله باورند و از او سوال کنند.
دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر خراسان جنوبی با بیان اینکه قانون امر به معروف قانون حمایت از آمران است، تصریح کرد: در مساجد شورای امر به معروف با محوریت امام مسجد تشکیل شده که متشکل از بچه های بسیج و معتمدین محل است و مردم می توانند برای پیگیری مطالبات خود از مسئولان به مساجد مراجعه کنند تا آنها به ستاد انتقال دهند.
قاسمی به استقرار ستاد استانی امر به معروف و نهی از منکر خراسان جنوبی در دفتر نمایندگی ولی فقیه در استان اشاره کرد و گفت: برای حمایت از آمران امر به معروف، دادگاه ویژه ای وجود دارد که از آنها حمایت میکند.
وی با اشاره به اینکه آمران به معروف آموزش های لازم را کسب کردند، ادامه داد: شوراهای امر به معروف در مدارس و دستگاههای اجرایی نیز تشکیل شدند.
دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر خراسان جنوبی در ادامه هیات اندیشه ورز ستاد امر به معروف و نهی از منکر استان را مرکز فکری و خرد جمعی ستاد امر به معروف دانست و افزود: این مرکز از علمای حوزه علمیه، اساتید دانشگاه و پیشکسوتانی که در دستگاه های فرهنگی خدمت کردند تشکیل شده و موضوعات مدنظر ستاد و جامعه در شورا به شور گذاشته می شود و بعد برای بررسی بیشتر از طریق دستگاههای مربوط به آن دنبال می شود.
قاسمی با تأکید بر اینکه ستاد امر به معروف بدنبال پیشگیری از منکرات است، گفت: در مقوله امر به معروف ابتدا پیشگیری مهم است و نهی از منکر درمان و یک کار ارشادی است.
وی با بیان اینکه برای احصاء آسیب ها و شناسایی و درمان آنها در استان، دستگاههایی مانند کانون های فرهنگی و هنری مساجد، بهزیستی و غیره وجود دارد که در این حوزه وظیفه دارند، اما ستاد با همه این دستگاه ها همکاری دارد، افزود: ستاد برای پیشگیری از آسیب ها مطالبه می کند و گرنه مسئول رفع آسیب های اجتماعی ستاد نیست، ستاد خلاء ها را شناسایی و مجریان را وادار به برطرف کردن آن میکند.
دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر خراسان جنوبی بیان داشت: خراسان جنوبی در مقایسه با سایر استانها آسیب های آن حداقل است اما همین هم برای استان ما زیاد است چراکه خراسان جنوبی استانی مذهبی و فرهنگی است.
قاسمی گفت: در حوزه مواد مخدر و فضای مجازی آسیب هایی در استان وجود دارد که برای ما زیاد است.
وی با اشاره به اینکه هیچ دولت و امام و پیامبری به تنهایی نتوانسته امر به معروف را پیش ببرد و باید ملت همراهی کند، تأکید کرد: هیچ ملتی به پیروزی نخواهد رسید مگر اینکه امامی عادل همراه آنها باشد که نمونه آن واقعه کربلا است که اگر مردم پشت سر امام میبودند واقعه کربلا رخ نمیداد.
انتهای پیام/۱۰
ارسال دیدگاه
مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0