ملت ایران آرمانهای انقلاب اسلامی را با حرفهای پوچ دشمن معاوضه نمیکنند/ حل مشکلات اقتصادی با الگوگیری از مدیریت جهادی
مهدی مزگینژاد کارشناس سیاسی در گفتوگو با خبرنگار خاورستان، در مورد دلایل ماندگاری انقلاب اسلامی، اظهار کرد: اگر به مبانی انقلاب اسلامی برگردیم دلایل زیادی را برای ماندگاری انقلاب اسلامی خواهیم داشت اما سه عامل از همه مهمتر است.
وی افزود: اولین عامل ماندگاری انقلاب اسلامی، مبانی و ایدئولوژیهای انقلاب اسلامی است که برگرفته از اسلام ناب محمدی است که امروز در عرصههای مختلف دنیا خودش را نشان میدهد و با اسلام آمریکایی متفاوت است. طبعتا وجود ایدئولوژی مانند اسلام که موضوعاتی از جمله جهاد، ایثار، شهادت و تکلیف در برابر خدای متعال را فراهم میکند یکی از عوامل مهم پیروزی و ماندگاری انقلاب اسلامی است.
کارشناس سیاسی بیان کرد: دومین عاملی که باعث پیروزی و ماندگاری انقلاب اسلامی شده، رهبری است؛ جایگاه رهبری در پیروزی انقلاب اسلامی نقش مهمی دارد که خود رهبری نیز در دل ویژگیها و شرایط اسلام ناب محمدی نهفته است. ما معتقد هستیم ولایت فقیه برگرفته شده از غدیرخم در انتصاب حضرت علی(ع) به امامت، بعد از پیامبر گرامی اسلام(ص) است.
مزگی نژاد عنوان کرد: رهبری نقش مهمی در پیروزی و ماندگاری انقلاب اسلامی ایفا کرده است.
وی اظهار کرد: سومین عاملی که در پیروزی و ماندگاری انقلاب اسلامی نقش دارد، مردم شریف، بزرگوار، انقلابی و ولایتمدار هستند. مردم در پیروزی انقلاب اسلامی با تمام هست و نیست خود به میدان آمدند و با حمایت از ایدههای انقلاب اسلامی، حمایت از امام خمینی(ره) و عمل کردن به کلام و سخن ایشان فضایی را رقم زدند که انقلاب اسلامی به پیروزی رسید.
کارشناس سیاسی گفت: امروز نیز اگر برگردیم و بعد از گذشت ۴۲ سال از پیروزی انقلاب اسلامی خواهیم دید که این عوامل، معنویت دین مبین اسلام، وجود مقام معظم رهبری بعد از امام خمینی(ره) در جایگاه رهبری نظام و حضور جانانه مردم در صحنههای مختلف انقلاب اسلامی اعم از دفاع مقدس، انتخابات، راهپیماییها، سیل، زلزله و بسیاری موارد دیگر، توانستهاند انقلاب اسلامی را مقاوم و قویتر از سال ۱۳۵۷ در میدان نگه بدارد که امیدواریم به نتایج مطلوب خودش برسد.
اقتصاد کشور ما اقتصادی بیمار است
مزگی نژاد در مورد مشکلات اقتصادی موجود در کشور با بیان اینکه جامعه ما استثناء است، افزود: اقتصاد کشور ما اقتصادی بیمار است که از دوره پهلوی برای ما مانده است. متاسفانه با روی کار آمدن اکثر دولتها و با گرفتاریهایی که داشتند نتوانستند به موضوع اقتصاد خیلی رسیدگی کنند. لذا امروز دشمن متوجه این شده است که اقتصاد نقطه ضعفهای فراوانی دارد که میتواند در این مسیر در مقابل ما صف آرایی و فشار اقتصادی بزرگی را به کشور ما وارد کند.
۵۰ درصد مشکلات اقتصادی مربوط به مسئولان است
وی اظهار کرد: تمام فشار اقصادی دشمن ۳۰ درصد موضوع است؛ درصدی مربوط به برخی از افراد سودجویی است که به فکر خرید و انبار کردن برخی از کالاها هستند که احساس میکنند اگر انبار کنند در آینده با بحران رو به رو نخواهند شد. اما مشکل اصلی و ۵۰ درصد مشکلات اقتصادی مربوط به مسئولانی است که در راس نظام هستند. درست است مسئولان خدمتگزار، خادم ملت، دلسوز، انقلابی و ولایتمدار نیز داریم که کار خود را درست انجام میدهند اما متاسفانه بعضی از مدیران به دلیل ناکارآمدی، نداشتن علم لازم، رانتها، امضاهای طلایی و زد و بندهایی که در زمینههای مختلف دارند طبیعتا نتوانستهاند آن موضوع اصلی یا در واقع محور اصلی که مد نظر است را طی کنند و در عرصه اقتصاد ما نقش ایفا کنند و دلشان را خوش کردند به اینکه بتوانند در سایه دشمن به آلاف و الوفی برسند، بار خود را ببندند و به دنبال حل مشکلات مردم در این شرایط نیستند.
با الگو گرفتن از مدیریت جهادی میتوانیم از مشکلات اقتصادی عبور کنیم
کارشناس سیاسی گفت: بنابراین آنچه که انقلاب اسلامی در این ۴۲ سال تجربه کرده است وجود مدیرانی با تجربه و با الگوی مدیریت جهادی است که واقعا در بسیاری از عرصهها جواب داده است و اگر همین امروز نیز دوباره الگوی مدیریت جهادی را مد نظر بگیریم بازهم به راحتی میتوانیم از مشکلات اقتصادی عبور کنیم اما چهکنیم که برخی از مدیران متاسفانه گوش آنها خیلی شنوا نیست یا اگر میشنوند خیلی توجه ندارند. امیدواریم با درایتی که در آینده به خرج داده شود و فضایی که به وجود بیاید بتوانیم مشکلات اقتصادی را نیز که به بیان مقام معظم رهبری که فرمودند: “هیچ مشکلی در کشور ما نیست که حل نشود”، انشاءالله این مشکل اقتصادی نیز حل شود و یکبار دیگر دشمن را در طرح هایش ناامید کنیم.
مزگی نژاد افزود: سخنان مقام معظم رهبری باید برای تمام کسانی که در کشور مسئولیت دارند فصلالخطاب باشد. فضایی را که مقام معظم رهبری مطرح میکنند و انتظار دارند که کارکردها مدیریت شود و از دل اینها یک ثمره و سود کافی و کلانی به جامعه اسلامی برسد، بر عهده حضرات مسئولان است. لذا الگوهایی مانند اقتصاد مقاومتی که چندین سال قبل مطرح شده و متاسفانه بیتوجهی به این مورد شده و حتی برخی از مواقع چراغ سبزهایی به دشمن نشان دادند، طبیعتا میتواند با ظهور و بروز این موضوعها به صحنه درآورده و به راحتی بر مشکلات پیروز شوند.
وی اظهار کرد: آنچه که امروز مقام معظم رهبری مطرح میکنند مطالبات مردم است که بیان میشود. پس با توجه به سخنان مقام معظم رهبری همانگونه که تاکنون از خیلی از مشکلات و سختیها عبور کردیم در آینده نیز عبور خواهیم کرد.
کارشناس سیاسی در مورد اقدامات نهادهای انقلابی از جمله بسیج و سپاه، عنوان کرد: بسیج و سپاه نیروهای مردمی است که از دل مردم برخواسته است و با توجه به اینکه مردم در پیروزی و ماندگاری انقلاب اسلامی نقش داشتند، لذا بسیج و سپاه احساس کردند انقلاب اسلامی نیاز به یاری قطعی دارد که این کار نیز باید بر اساس سازمانی که مشخص و شکل گرفته، انجام شود. لذا مجموعه سپاه بسیج و نیروهای مردمی و نهادهای انقلابی که بعد از پیروزی انقلاب اسلامی به وجود آمدند هدفشان این است که انقلاب اسلامی را در رسیدن به اهدافش یاری کنند و شرایط خاصی را که بر کشور ما حاکم است را به نوع خاصی مدیریت کنند.
مزگی نژاد تصریح کرد: اگر در مشکلات مختلف، یاری مردم کشور در قالب نیروهای مردمی، سپاه، بسیج، گروههای جهادی و مدافعان حرم که نیروهای مردمی هستند نبود، مشکلات متعددی را که در مسیر داشتیم و با یاری اینها و خدای متعال از سر راه برداشتیم را نمیتوانستیم برداریم و بعدا این معضلی برای انقلاب اسلامی و کارکردهای که در شرایط دارد، بود.
وی اظهار کرد: امروز نهادهای انقلابی، نیروهای بسیج و گروههای جهادی در بحث کرونا، کمکهای مومنانه، سیل، زلزله و … پیش قدم هستند و همه دنبال این هستند که مسیر ناهمواری که دشمن مقابل مردم ما ایجاد کرده را هموار کنند تا انقلاب اسلامی با سرعت بیشتری به اهداف خود برسد.
حرف و عمل شهید سلیمانی و علامه مصباحیزدی در پیروی از اصل ولایت فقیه یکی بود
کارشناس سیاسی در مورد رفتار سردار شهید سلیمانی و مرحوم علامه مصباحیزدی، گفت: حرف این دو بزرگوار با عملشان یکی بود و حتی در بسیاری از مواقع عمل این افراد جلوتر از حرفشان بود. برای مثال سردار شهید حاج قاسم سلیمانی در یادواره شهدای استان گلستان با بیان صریح اعلام کردند: “کمتر از سه ماه دیگر پایان داعش را اعلام میکنیم”. در این موقع برخیها از این حرف سردار سلیمانی تعجب کردند که ایشان بر چه اساس و ملاکی این حرف را میزند؟ اما این وعده محقق شد.
مزگی نژاد ادامه داد: مرحوم علامه مصباحیزدی نیز یکی از افرادی بود که بر اساس علوم دینی اطلاعات قوی داشتند و با توجه به روحیه دینی و جهادی به شبهات مختلفی پیرامون مسائل رهبری، اسلام، انقلاب اسلامی و کارکردهایی که نظام داشت پاسخ میدادند. دشمنان همیشه دنبال این بودند که نقطه ضعفی از انقلاب اسلامی پیدا کرده و آن را در بوق و کرنا کنند، اما مرحوم علامه مصباحیزدی همیشه جلوی این دشمنیها ایستادگی کردند و با حرف و استدلالهای محکم به شبهات جواب داده و با عمل خیلی محکم از عرصههای مختلف نظام و اصل ولایت فقیه دفاع میکردند.
وی در مورد جنگ رسانهای دشمن علیه انقلاب اسلامی، گفت: دشمن کارش دشمنی است و نمیتواند سربلندی نظام اسلامی را در صحنهها ببیند و در خیلی از جاها و کارکردها، تهدید، بحران و فتنههای زیادی را ایجاد کرده است.
سیاهنمایی دشمن از جمهوری اسلامی ایران به دلیل نرسیدن به اهدافش است
کارشناس سیاسی عنوان کرد: امروز همان دشمن اعتراف میکند که ترلیونها دلار در منطقه خرج کرده و امروز سودش را جمهوری اسلامی ایران میبرد. دشمن چون به اهداف خود نرسیده دنبال سیاهنمایی از جمهوری اسلامی ایران است.
مزگی نژاد افزود: امروز یکی از کارکردهای دشمن ناامید کردن مردم در صحنه است. مردمی که ۴۲ سال است پشت انقلاب اسلامی محکم ایستادهاند و در حال حاضر نیز در حال ایستادن هستند. بنابراین دشمن دیدگاهش این است که مردم را از انقلاب اسلامی جدا کند. لذا با برشمردن برخی از نقاط ضعف قصد دارد نا امیدی را در دل مردم ما بگستراند و ملت را به نقطه نظری برساند که احساس کنند پشت ولایت فقیه و انقلاب اسلامی ماندن فایدهای ندارد.
ملت ایران آرمانهای انقلاب اسلامی را با حرفهای پوچ دشمن معاوضه نمیکنند
وی افزود: تاکنون طرح و نقشههای دشمن علیه کشور ما به نتیجه نرسیده و قطعا بعد از این نیز به نتیجهای که مدنظر دشمنان است نخواهد رسید چراکه ملت ما هوشیارتر از آنی است که امروز بخواهند حرفهای پوچ و باورهای غلط دشمن را با آرمانهای اصیل انقلابی معاوضه کنند و از یاری انقلاب اسلامی نا امید شوند.
کارشناس سیاسی تصریح کرد: تمام تلاشهای دشمن برای ضعیف نشان دادن انقلاب اسلامی حاکی از زبونی و ضعف دشمن است.
انتهای پیام/۱۲۷/ ۱۴/ ۴
ارسال دیدگاه
مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0