نگاهی به فعالیت های بنیاد بركت در شهرستان قاینات
به گزارش خاورستان به نقل از ایرنا، بنیاد بركت در اجرای رهنمودهای رهبر معظم انقلاب، در ۲۰ آذر ماه سال ۱۳۸۶ توسط ستاد اجرایی فرمان حضرت امام(ره) تأسیس شد تا در زمینههای توانمندسازی اقتصادی، اجتماعی و خدمات عامالمنفعه در مناطق محروم و كمتر توسعه یافته فعالیت كند.
مشاركت بنیاد بركت در طرحهای تولیدی استان با سهم ۴۹ درصدی موجب شده است، بسیاری از طرحهای نیمهتمام تولیدی با سرعت بیشتری به اتمام برسد و زمینه را برای شكوفایی و توسعه استان خراسان جنوبی فراهم كند.
مشاركت و سرمایهگذاری بنیاد بركت در هفت پروژهی عمرانی و اقتصادی شهرستان قاینات
فرماندار قاینات به خبرنگار ما گفت: بنیاد بركت وابسته به ستاد اجرایی فرمان حضرت امام(ره) سرمایهگذاری و مشاركت برای اجرای پنج پروژه عمرانی و زیربنایی شامل مدرسه، مسجد و دو پروژه توانمندسازی اقتصادی را تقبل كرده كه برخی به اتمام رسیده و تعدادی نیز در حال اجراست.
بهمن كهنترابی افزود: تاكنون چهار واحد آموزشی شامل مدرسه ۹ كلاسه فنی و حرفهای در نیمبلوك، مدرسه سه كلاسه مقطع راهنمایی در گرماب، مدرسه سه كلاسه مقطع ابتدایی چاهك موسویه و مدرسه شش كلاسه تیغاب توسط بنیاد بركت به بهرهبرداری رسیده است.
وی افزود: مدرسه راهنمایی مورد اشاره در روستای گرماب در زمینی به مساحت دو هزار و ۸۰۰ مترمربع و زیربنای ۳۲۰ مترمربع با صرف دو میلیارد و ۲۶۵ میلیون ریال اعتبار در سال ۹۲ به بهرهبرداری رسیده است.
هنرستان فنی و حرفهای نیمبلوك با پنج میلیارد و ۷۶۰ میلیون ریال از محل اعتبار بنیاد بركت در زمینی به مساحت پنج هزار و ۴۰۰ مترمربع و زیربنای یكهزار و ۲۵۸ مترمربع در سال ۸۷ به بهرهبرداری رسیده است.
مدرسه شش كلاسه روستای تیغاب با ۷۰۹ مترمربع زیربنا، یكهزار و ۲۰۰ مترمربع محوطهسازی و ۲۱۰ متر حصاركشی با صرف ۹ میلیارد و ۳۵۰ میلیون ریال در دهه فجر سال ۹۴ به بهرهبرداری رسید.
وی با بیان اینكه در روستای «كلی» قاینات هم ساخت مسجدی با نام بركت قمر بنیهاشم (ع) با پیشرفت فیریكی ۷۵ درصد در حال اجراست، افزود: این مسجد با تعهد تأمین اعتبار یك میلیارد ریال توسط بنیاد بركت و با همیاری اهالی محل در حال ساخت است.
فرماندار قاینات با اشاره به مشاركت بنیاد بركت وابسته به ستاد اجرایی فرمان حضرت امام(ره) در ساخت و راهاندازی كارخانه خوراك دام بهدانه خضری این شهرستان با سرمایهگذاری حدود ۲۲ میلیارد ریال به بهرهبرداری رسید.
كهنترابی ادامه داد: عملیات اجرایی این كارخانه در سال ۸۷ آغاز شد و با بهرهبرداری كامل از آن برای ۵۰ نفر اشتغال مستقیم ایجاد خواهد شد.
به گفته وی این واحد تولیدی نقش مهمی در توسعه اقتصادی منطقه دارد.
وی مشاركت در راهاندازی شركت نفیس زعفران قاینات را از دیگر اقدامات توانمندسازی اقتصادی و كارآفرینی بنیاد بركت ذكر كرد و یادآور شد: این پروژه با سرمایهگذاری حدود ۲۰ میلیارد ریال در منطقه محروم این شهرستان، این فرصت را فراهم كرد كه علاوه بر اشتغالزایی برای افراد بومی، از حلقههای واسطهگری كاسته شود و كشاورزان به قیمت واقعی تولیدات خود را به فروش برسانند.
كهنترابی با بیان اینكه مراحل بستهبندی زعفران بایستی پس از خشك شدن محصول انجام شود، افزود: با مشاركت بنیاد بركت، دستگاههای فرآوری و بستهبندی نصب و راهاندازی شده است.
به گفته وی، این كارخانه امكان فرآوری و بستهبندی بیش از چهار تن زغفران در سال را برای عرضه به بازارهای داخلی و خارجی فراهم كرده و براساس طرح ارایه شده، فرصت شغلی مستقیم برای ۴۸ نفر ایجاد خواهد كرد.
۶۰۵۴
ارسال دیدگاه
مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0