پدر تکیه گاه امن خانواده و فردی که این روزها شاهد خیلی از بی مهریهای ما است
به گزارش خبرنگار خاورستان، به مناسبت روز پدر، از درد و دل های پدرانی می گوییم که شانه هایشان ستون محکم پناهگاه امن خانه است.
پدرانی که به سختی عمر گذراندند و غصه هایشان را در زیر موهای سپید و قد خمیده شان پنهان کردند.
امروز از پدران می گوییم که برای گذران زندگی گاهی از صبح تا غروب بیرون از خانه تن به هر کار سختی می دهند.
وحیدی یک شهروند بیرجندی است که برای گذراندن زندگی خود از صبح تا غروب دست فروشی می کند وقتی از کارش پرسیدم گفت: دیگر سختی کار برایم آسان شده است و من سال ها است که به این شغل عادت کرده ام.
او که خرج زندگی را با دست فروشی به دست می آورد می گوید: من شش فرزند دارم که چهارتای آنها محصل اند و دو فرزند کوچکم هنوز نمی دانند پدرشان دست فروش است.
وی گفت: بزرگترین آرزو برای یک پدر این است که هیچ گاه مقابل فرزندانش کوچک نشود و فرزندانش با افتخار بگویند این پدر من است.
محمد علی شرفی دستگرد که بیش از ۳۲ سال است به رانندگی مشغول است با تبریک روز پدر به همه پدران ایران زمین گفت: پدر یعنی رنج و سختی یعنی رهبر و پشتوانه زندگی و زندگی بدون پدر سرد و بی روح است.
وی بیان کرد: بهترین روز برای یک پدر زمانی است که از سرکار و خسته به خانه برمی گردد و خانواده ات گرم و صمیمی باشند.
شرفی با بیان اینکه ارزش و احترام به پدر از قدیم تاکنون خیلی متفاوت شده است، گفت: زندگی قدیم بر احترام به پدر و مادر بنا شده بود اما این زمانه گاهی جوان ها انتظار احترام از بزرگترها را دارند و خود نسبت به این ها بی تفاوت اند.
علی مالکی، کسی که چند سال است گذران زندگی اش را با مغازه داری می کند، اظهارکرد: نام گذاری روز میلاد حضرت علی علیه السلام به روز پدر، خیلی دقیق و سنجیده است چون حضرت علی (ع) پدر واقعی و مرد نمونه عالم است.
وی گفت: اکنون چند سال است که دیگر پدر ندارم و هر سال روز پدرم هدیه ام به پدرم خواندن قرآن است.
مالکی ادامه می دهد: آن گنج نهان در دل خانه پدرم بود هم تاج سرم بود، هم بال و پرم بود؛ هر جا كه ز من نام و نشانی طلبيدند آوازه نامش سند معتبرم بود.
وی که اکنون صاحب شش فرزند است، بیان کرد: تمام آرزویم برای فرزندانم سلامتی و عاقبت به خیری است.
محمد نژاد، یکی دیگر از پدران بیرجندی گفت: پدر گنجینه رنج ها و غصه ها است چراکه وقتی نگاهی به گذشته می کنم و به یاد زحماتی که پدرم برایم کشید می افتم دلم غصه می گیرد.
وی افزود: زمانی که در زندگی کوچکترین کمبودی احساس شود اول از همه پدر شکسته می شود.
وی می گوید: خدا کند هیچ خانه ای بی پدر نشود چراکه خانه بدون پدر دیگر نور و روشنایی، رهبر و پشتیبانی ندارد.
بهدانی پدری است که وقتی به وی گفتم آرزویتان چیست دقایقی را سکوت کرد و تنها اشک بر چشمانش جاری شد….
وی گفت: پدر چه آرزویی می تواند داشته باشد جز خوشبختی فرزندانش…..
این پدر ادامه داد: والدین تنها عاقبت به خیری و خوشبختی فرزندان را از خدا طلب می کنند و می دانند که عاقبت به خیری فرزندان در ایمان و خداشناسی آنها است نه ثروت و پول.
بهدانی تصریح کرد: انتظار والدین از فرزندان چیزی جز حرمت و نگه داشتن احترام نیست.
بی شک مهمترین هدیه به پدر در این ایام پیروی از خواسته های ایشان و سر تعظیم و تکریم فرود آوردن در پیشگاه مهربانی و خرد ورزی پدرانمان است خانم حجی پور کارشناس مذهبی در گفتگو با خبرنگار خاورستان،اظهارکرد: نتیجه نیکی به پدر و مادر رضایت پروردگار است.
وی تصریح کرد: نیکی به پدر و مادر که ولی نعمتان ما هستند برکات زیادی در زندگی دارد چراکه انسان هرچه بکارد همان را درو می کند.
این کارشناس مذهبی خاطرنشان کرد: عاق والدین یک بیماری و گرفتاری است و بی برکتی در زندگی به دنبال داشته و عمر را کوتاه می کند که چه بسا افرادی با این بی احترامی ها عمرشان کوتاه شده است.
حجی پور یکی دیگر از دلایل بی احترامی به والدین را داشتن توقع زیاد از آنها دانست و بیان کرد: فرزندان امروز وبال والدین هستند نه بال آنها و والدین بعد از سپری شدن عمری از آنها باید رنج زندگی فرزنداشان را هم بکشند.
وی یکی از نتایج بی احترامی به والدین را عدم استجابت دعا بیان کرد و افزود: خیلی از مشکلات جامعه از قبیل بیکاری، فقر و عدم برکت و روزی بخاطر عدم احترام به والدین است.
این کارشناس مذهبی تاکید کرد: گاهی ممکن است انسان از نظر کاری تامین باشد اما این پول و مقام برکاتی در زندگی نداشته باشد.
حجی پوراظهارکرد:عاقبت به خیری در گرو رضایت والدین است و ممکن است گاهی بعد از فوت، خیرات و دعا نکنی و عاق والدین شوی.
وی ضمن تاکید بر احترام به والدین رد همه شرایط گفت: سالام تاکید کرده است حتی اگر والدین شما بی دین باشند به آنها بگذاریم اما متاسفانه گاهی در جامعه فرزندان بخاطر اینکه والیدن فقیراند برای آنها ارزشی قادل نمی شوند.
کارشناس مذهبی تاکید کرد: خدمت به پدر و مادر، از وظایف دینی و اخلاقی ماست و رهاوردهای معنوی بسیاری دارد چراکه این امر، افزون بر پاداشهای آخرتی، در سرنوشت مادی و خوشبختیها و کامیابیهای زندگی دنیایی ما بسیار اثرگذار است.
وی ادامه داد: این وظیفه در روزگار ضعف و سستی آنان، اهتمامی ویژه و توجهی خاص میطلبد.
یادمان باشد همه کادوهای مادی بهانه اند وباید فرصت ها را در قدردانی معنوی و قلبی از وجود پربرکت پدر ارج نهیم چراکه هیچ کادویی نمی تواند اثر گذاری دست بوسی مان از ایشان و گوش دادن به خواسته ها و سفارشهایشان را در زندگی داشته باشد.
انتهای پیام/ ۵
ارسال دیدگاه
مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0