رئیس نمایندگی حفاظت محیط زیست شهرستان خوسف خبر داد

پدیده نادر سه قلو زائی یک راس میش وحشی در منطقه حفاظت شده آرک و گرنگ خوسف

یک راس میش وحشی در سایت قرنطینه پاسگاه محیط بانی تجگ واقع در منطقه حفاظت شده آرک و گرنگ شهرستان خوسف سه قلو به دنیا آورد .

به گزارش خاورستان؛ مسعود روانان؛ رئیس نمایندگی حفاظت محیط زیست شهرستان خوسف گفت: یک راس میش وحشی در سایت قرنطینه پاسگاه محیط بانی تجگ واقع در منطقه حفاظت شده آرک و گرنگ شهرستان خوسف سه قلو به دنیا آورد .
وی افزود: به سبب نگهداری مناسب، دسترسی به علوفه کافی و فراهم بودن شرایط زندگی، این سه بره میش سالم به دنیا آمدند که در نوع خود و در چنین شرایطی( نگهداری در سایت قرنطینه) پدیده ای نادر است .
رئیس نمایندگی حفاظت محیط زیست شهرستان خوسف افزود:در راستای احیای قوچ و میش وحشی در منطقه حفاظت شده آرک وگرنگ، در سال گذشته طی یک نوبت تعداد ۲ راس میش وحشی در واحد قرنطینه بدنیا آمدند که امروز با تولد این سه بره وحش شاهد احیاء مجدد گونه قوچ و میش در حیات وحش منطقه هستیم.
روانان با بیان اینکه شرایط برای احیاء و رهاسازی در منطقه فراهم شده و کار امنیت حفاظتی در منطقه به خوبی انجام می پذیرد، ادامه داد: حال میش مادر در قرنطینه خوب ارزیابی شده و در شرایط طبیعی به خوبی زیست می‌کند.
وی افزود:هدف بلند مدت اداره کل محیط زیست استان از راه اندازی این واحد قرنطینه در منطقه حفاظت شده، احیاء این گونه بوده که امروز با توجه به افزایش تعداد قوچ و میش مرکز، بخشی از جمعیت به بیرون از مرکز انتقال خواهد یافت تا به صورت طبیعی در منطقه زیست کنند.
انتهای پیام / ۷