مدیر کل آموزش و پرورش خراسان جنوبی خبر داد

کسب مدال برنز المپیاد علمی کشور توسط دانش آموز بیرجندی

واقعی گفت: محمد رادنیا، دانش آموز دبیرستان دوره دوم استعدادهای درخشان شهید بهشتی بیرجند موفق به کسب مدال برنز بیست و سومین دوره المپیاد دانش آموزی در رشته زیست‌شناسی شد.

به گزارش خاورستان، محمدعلی واقعی گفت: در طول این هفته دانش آموزان استان موفق به کسب ۸ رتبه اول و دوم کشور در جشنوراه های علمی پژوهشی پژوهش سراهای دانش آموزی و ۲ مدال طلا و برنز المپیاد علمی دانش آموزان کشور شدند.
وی،با بیان این که هدف نهایی آموزش و پرورش در مدارس محقق می شود، تصریح کرد: کارآمدی مدارس یکی از مهم ترین الزامات موفقیت نظام تعلیم و تربیت در خراسان جنوبی به شمار می رود.
دبیر شورای آموزش و پرورش خراسان جنوبی، افزود: افتخار آفرینی دانش آموزان در عرصه های مختلف علمی، هنری، فرهنگی و ورزشی زمینه ساز ایجاد شعف و شادی در بین جامعه فرهنگیان، دانش آموزان و اقشار مختلف مردم استان می شود.
مدیر کل آموزش و پرورش خراسان جنوبی، حقق این موفقیت را حاصل تلاش، همفکری و مشارکت دبیران، اولیا و دانش آموز در امر مقدس تعلیم و تربیت دانست و تصریح کرد: ۴ اصل چگونه دانستن، چگونه زیستن،چگونه انجام دادن و چگونه شدن؛ ستون های اصلی یادگیری هستند که در آموزه های دین مبین اسلام برای دستیابی به قله های سعادت و کمال در نظر گرفته شده اند.
به گفته واقعی، اگر دانش آموز با انگیزه مسائل درسی را به خوبی درک نموده و پذیرش نماید، خود آغاز گری، خود مشاهده گری، خود ارزیابی و خود نظارتی در وی ایجاد می شود.
انتهای پیام/۴