۲۲ مورد حادثه در خراسان جنوبی به وقوع پیوست/ امدادرسانی به ۴۱ حادثه دیده
به گزارش خاورستان، محمد رضا رضایی مدیر عامل جمعیت هلال احمر خراسان جنوبی با اشاره به حوادث یک هفته گذشته، اظهار کرد: طی این مدت نیروهای هلال احمر به ۲۲ مورد حادثه امدادرسانی کردهاند.
وی افزود: ۱۴ مورد از این ماموریتها در حوادث جادهای، سه مورد حضوری، دو مورد شهری و سه مورد کوهستان بوده است.
رضایی با بیان اینکه در این مأموریتها به ۴۱ حادثه دیده امدادرسانی شده است، گفت: ۲۷ نفر از حادثه دیدگان در حوادث جاده ای، چهار مورد در حوادث شهری، هفت مورد کوهستان و سه مورد به صورت حضوری خدمات گرفتهاند.
مدیرعامل جمعیت هلال احمر خراسان جنوبی از خدمت رسانی نیروهای امدادی به ۱۱ نجات یافته خبر داد و گفت: از این تعداد پنج نفر به طور سرپایی درمان شده و شش نفر هم برای درمان به مراکز بیمارستانی منتقل شده اند.
رضایی با بیان اینکه ۷۵ نیروی عملیاتی در قالب ۲۷ تیم به این حوادث امدادرسانی داشتهاند، افزود: همچنین ۱۵ آمبولانس و ۱۰ دستگاه خودروی نجات در این حوادث به کارگیری شده است.
وی اظهار کرد: میانگین مدت زمان عملیات در حوادث جاده ای از آغاز تا پایان عملیات، ۵۷ دقیقه و چهار ثانیه بوده است.
رضایی با بیان اینکه در این مدت سه مورد عملیات رهاسازی توسط نیروهای هلال احمر انجام شده است، افزود: حوادث جادهای خراسان جنوبی همچون گذشته تعداد قابل توجهی را به خود اختصاص داده که نیازمند فرهنگ سازی رانندگی صحیح است.
انتهای پیام/ ۱۳۲
ارسال دیدگاه
مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0