۷۰ درصد کادر درمان خراسانجنوبی واکسینه شدند/کمبود ۵۰۰ پرستار در استان
به گزارش خبرنگار خاورستان، جلال احمدی معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی بیرجند پیش از ظهر امروز در نشست خبری که به صورت ویدئو کنفرانس برگزار شد با بیان اینکه بیش از ۱۵ ماه از شیوع ویروس کرونا در سطح کشور میگذرد، اظهار کرد: بعد از فروردین ماه امسال با افزایش مبتلایان و موج چهارم این بیماری در استان مواجه شدیم اما چند روزی است که روند بیماری ثابت شده و افزایشی ندارد.
وی با بیان اینکه در حال حاضر ۳۵۷ تخت عادی و ۹۴ تخت ویژه در سطح استان برای این بیماری اختصاص یافته و خدمت رسانی میشود،افزود: علیرغم مواجه با چهار موج شیوع بیماری اما در استان با کمبود تخت بستری برای بیماران کرونایی مواجه نشدیم.
ظرفیت افزایش تختهای بستری را داریم/ وجود ۷ دستگاه سی تی اسکن پیشرفته در استان
معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی بیرجند بیان کرد: این ظرفیت وجود دارد که با افزایش تعداد بیماران ظرفیت تختهای بستری را نیز افزایش دهیم.
احمدی عنوان کرد: در این مدت تجهیزات خوبی برای درمان و تشخیص کرونا با همکاری وزارت بهداشت و خیران برای استان تهیه و توزیع شده است.
وی از تأمین دستگاه اکسیژن ساز برای بیمارستانهای استان خبر داد و عنوان کرد: دستگاه اکسیژن ساز بیمارستان شهرستان سرایان قطعی شده اما هنوز به استان نرسیده است.
معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی بیرجند خاطرنشان کرد: با جذب پنج دستگاه سیتیاسکن پیشرفته اکنون هفت دستگاه در استان فعال است.
۷۰ درصد کادر درمان خراسانجنوبی واکسینه شدند
احمدی در مورد طرح واکسیناسیون کووید ۱۹ برای واجدین شرایط، اظهار کرد: در مرحله اول، ۷۰ درصد کادر درمان خراسانجنوبی واکسینه شدند.
وی افزود: برخی کارکنان به دلیل اینکه در حال حاضر مبتلا به کرونا هستند و عدهای نیز به دلیل تمایلات شخصی از دریافت واکسن ممانعت کردهاند.
معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی بیرجند خاطرنشان کرد: این هفته با مرحله جدید تزریق واکسن ۱۰۰ درصد کادر درمان استان واکسینه میشوند.
احمدی افزود: همچنین بعد از پایان مرحله اول در هفته گذشته، واکسیناسیون سالمندان از سنین ۸۰ سال به بالا در حال انجام است.
وی اظهار کرد: بیشترین تزریق واکسن کرونا از نوع اسپوتنیک وی (روسی) و آسترازنکا(انگلیسی) بوده و استانداردهای وزارت بهداشت را دارند و تاکنون از واکسنها عوارضی که منجر به بستری شدن و قابل ذکر باشد، گزارش نشده است.
معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی بیرجند در مورد مشاهده برخی عوارض پس از تزریق واکسن آسترازنکا در برخی کشورها و نگرانیها درباره عوارض لخته شدن خون با تزریق این واکسن،بیان کرد: مرجع بررسی واکسنهای کرونا وزارت بهداشت است اما عارضه آن به لحاظ آماری به اندازهای نیست که غیرقابل استفاده باشد و تاکنون عارضه جدی و فوتی گزارش نشده است.
کمبود ۵۰۰ پرستار در خراسانجنوبی
احمدی از فعالیت یکهزار و ۸۰۰ پرستار در سطح استان خبر داد و افزود: در حال حاضر با کمبود نسبی حدود ۵۰۰ پرستار در استان مواجه هستیم.
وی عنوان کرد: از زمان شیوع کرونا نیز تاکنون ۱۶۰ نفر کادر پرستاری به بیمارستانهای استان اضافه شده و هیچ پرستاری در نوبت طرح نداریم.
معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی بیرجند تأکید کرد: استفاده از ماسک و رعایت دستورالعملهای بهداشتی در اماکن عمومی یکی از راههای اصلی پیشگیری از شیوع کروناست.
انتهای پیام/۱۲۷
ارسال دیدگاه
مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0