۴۴ نیروی هلال احمر دانستههای امدادی را فرا گرفتند
به گزارش خاورستان، خراسانجنوبی با داشتن بیش از ۱۷ هزار کیلومتر راه مواصلاتی، سالانه حوادث زیادی را منجر میشود. گذشته از کویری و طولانی بودن مسیرها، نبود استراحتگاههای بین راهی بر حجم تصادفات و خسارتها میافزاید. اگر چه حضور پلیس در جاده و کنترل رفت و آمد خودروها در میزان بروز تصادفات نقش مهمی ایفا میکند اما آنچه مسلم است کم کردن حجم خسارتها در زمان بروز حادثه ارتباط مستقیمی با توان و سرعت نیروهای عملیاتی در زمان حادثه دارد. هر چند نیروهای هلال احمر به عنوان اولین ناجیان در صحنه حوادث حاضر میشوند و تاکنون خدمات شایستهای در کارنامه عملکردشان به ثبت رساندهاند اما ارتقاء دانستههای امدادی از طریق برگزاری کارگاههای آموزشی و اجرای مانورها میتواند در افزایش سرعت عمل شان برای رسیدن در صحنههای بحران نقش بسزایی ایفا کند که این مهم در نگاه هلال احمر خراسانجنوبی مغفول نمانده است.
محمد حمزه اسعدزاده معاون امداد و نجات جمعیت هلال احمر خراسانجنوبی اظهار کرد: ارائه مباحث حمایتهای روانی و آموزشهای مهارتی مواجهه با بحران در قالب دو کارگاه آموزشی از جمله برنامه هایی بوده که طی هفته گذشته به مدت یک روز در آبگرم معدنی هلال فردوس برگزار شده است.
وی در مورد این کارگاهها بیان کرد: این کارگاه با هدف آمادگی و پاسخ به حوادث، ارزیابی مهارت نیروها و نمایش توان آنها برگزار شده است.
معاون امداد و نجات جمعیت هلال احمر خراسانجنوبی گفت: بررسی نقاط قوت و ضعف نیروها، افزایش ارتقاء آمادگی و آشنایی شرکت کنندگان با بخشهای مختلف یک مانور و تمرین از دیگر اهداف برگزاری این دوره بوده است.
اسعد زاده تمرین آموختهها و افزایش توان عملیاتی نیروهای امدادی هلال احمر استان، افزایش سرعت عمل و توان عملیاتی نیروهای امدادی را از دیگر اهداف کارگاهها دانست و افزود: در مجموع در راستای برگزاری دو کارگاه، ۴۴ نفر از مربیان تخصصی امداد و نجات طی یک روز در آبگرم معدنی هلال فردوس، آموزشهای لازم را فرا گرفتند.
وی اظهار کرد: ۲۲ نفر از مربیان آموزشهای دوره تخصصی مهارتی مواجهه با بحران و ۲۲ نفر نیز آموزشهای دوره روانشناسی و ارئه مباحث حمایتهای روانی را فرا گرفتند.
معاون امداد و نجات جمعیت هلال احمر خراسانجنوبی بیان کرد: با توجه به نقش مهم نیروهای عملیاتی در زمان بحران، در طول سال همواره برنامههایی در راستای آمادگی هرچه بیشتر تیمهای امداد و نجات برگزار میشود.
اسعدزاده خواستار استمرار این دوره ها شد و افزود: تشکیل تیم طراحی مانور به تنهایی کافی نبوده و نیازمند برگزاری کارگاهی هایی مستمر است.
معاون امداد و نجات جمعیت هلال احمر خراسان جنوبی با اشاره به اهمیت توان و سرعت تیم های عملیاتی در صحنه حوادث بیان کرد: امداد و نجات به عنوان نهادی پیشرو مفتخر است که در تمامی حوادث و بلایای طبیعی یاور آسیب دیدگان باشد بنابراین ارتقاء توان عملیاتی آن ها همواره مورد توجه است.
انتهای پیام/۱۲۷
ارسال دیدگاه
مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0