حالت تاریک
  • پنج‌شنبه, 1403/12/16 شمسی | 2025/03/06 میلادی
آیا مایل به نصب وب اپلیکیشن خاورستان | khavarestan هستید؟
اخلاق و صداقت، کلید جذب گردشگران خارجی
نماینده ولی فقیه در خراسان‌جنوبی تأکید کرد:

اخلاق و صداقت، کلید جذب گردشگران خارجی

نماینده ولی فقیه در خراسان جنوبی بر لزوم بهره‌برداری صحیح از ظرفیت‌های گردشگری استان تأکید کرد و گفت: جذب گردشگران خارجی تنها با رعایت اصول اخلاقی و صداقت امکان‌پذیر است.

به گزارش خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی«خاورستان»، آیت‌الله سید علیرضا عبادی صبح امروز در نشست شورای فرهنگ عمومی استان با اشاره به نعمت‌های فراوان الهی که در اختیار جامعه، کشور و استان قرار دارد، گفت: خداوند نعمت‌ها و ظرفیت‌های زیادی به ما داده است که باید از تمامی آن‌ها بهره‌برداری کامل داشته باشیم.

وی در ادامه به ظرفیت‌های ویژه گردشگری کشور و استان اشاره کرده و افزود: در تمامی زمینه‌ها باید با شکرگزاری واقعی، از تمامی این نعمت‌ها بهره‌برداری کنیم، چرا که استفاده صحیح از این منابع نه تنها موجب رشد و توسعه می‌شود، بلکه نشانگر احترام و قدرشناسی از نعمت‌های الهی است.

نماینده ولی فقیه در خراسان جنوبی با یادآوری سوءاستفاده‌های گذشته از ظرفیت‌های مختلف کشور، تصریح کرد: در گذشته عدم استفاده درست از این ظرفیت‌ها، منجر به کفران نعمت و سوءاستفاده‌هایی شد که زیان‌های زیادی به مردم و کشور وارد کرد. امروز باید با دقت و تدبیر بیشتری به این منابع نگاه کنیم.

عبادی مهم‌ترین عامل جذب گردشگران خارجی را رعایت اصول اخلاقی و صداقت دانست و گفت: با توجه به جایگاه ایران و انقلاب اسلامی در سطح جهانی، و دشمنی‌ها و تبلیغات منفی که علیه ایران و اسلام صورت می‌گیرد، ضروری است که از تمامی ظرفیت‌های استان برای ارائه خدمات باکیفیت و اخلاقی به گردشگران استفاده کنیم تا آن‌ها با رضایت کامل به کشورهای خود بازگردند.

امام جمعه بیرجند در ادامه به مثال‌های تاریخی اشاره کرد و افزود: کشورهایی مانند اندونزی و مالزی که در گذشته هیچ فتحی از سوی مسلمانان نداشتند، با مشاهده صداقت، امانت و رفتار اخلاقی مسلمانان به دین اسلام گرویدند. این نشان‌دهنده اهمیت رفتار انسانی و اخلاقی در جلب اعتماد و احترام دیگران است.

عبادی همچنین با تأکید بر وضعیت کنونی جهان و چالش‌های نظام‌های سلطه، تصریح کرد: امروز فرصت بزرگی برای بشریت ایجاد شده است. جمهوری اسلامی ایران به عنوان یک مدل اسلامی در مقابل مشکلات بزرگ بشری قرار دارد و باید در این زمینه گام‌های مؤثری بردارد تا نه تنها به مردم خود بلکه به بشریت خدمت کند.

وی در بخش دیگری از سخنان خود بر اهمیت آموزش‌های تخصصی و کارشناسی در پذیرایی از گردشگران تأکید کرد و گفت: در پذیرایی از گردشگران، به ویژه گردشگران خارجی، باید اصول علمی، اسلامی و فرهنگی به‌طور دقیق رعایت شود تا بتوانیم بهترین خدمات را ارائه دهیم و در عین حال پیام‌های فرهنگی و اخلاقی خود را به جهانیان منتقل کنیم.

نماینده ولی فقیه در استان تأکید کرد: برای جذب گردشگران داخلی و خارجی باید به اصول اسلامی و دانش‌بنیان توجه داشته باشیم تا این گردشگران به عنوان سفیران ایران و فرهنگ اسلامی در کشورهای خود عمل کنند.

انتهای خبر/10

لینک کوتاه خبر

نظر / پاسخ از

  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.