حالت تاریک
  • جمعه, 1404/03/16 شمسی | 2025/06/06 میلادی
آیا مایل به نصب وب اپلیکیشن خاورستان | khavarestan هستید؟
ارتباط‌ بین عتبات عالیات عراق و‌ایران تقویت‌می‌شود
معاون تولیت حرم امامین کاظمین:

ارتباط‌ بین عتبات عالیات عراق و‌ایران تقویت‌می‌شود

معاون تولیت حرم امامین کاظمین علیهم السلام در عراق: ارتباط بین عتبات عالیات عراق و ایران تقویت می‌شود.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «خاورستان»، سعد حجیه، در مراسم اذن خدمت در حرم مطهر حضرت حسین بن موسی الکاظم (ع) در طبس حضور یافت و گفت: خداوند را شکر می‌کنم که امروز توفیق حضور در حرم نورانی حضرت حسین بن موسی الکاظم (ع) را پیدا کردم، این شخصیت بزرگوار، فرزند امام موسی کاظم (ع) است و جایگاهی رفیع در میان اهل‌بیت علیهم السلام دارد و زیارت این مرقد مطهر، همچون زیارت دیگر عتبات، موجب آرامش قلب و تجلی عنایات الهی است.

وی با تأکید بر تقویت ارتباط میان عتبات مقدسه عراق و ایران افزود: این دیدار فرصتی ارزشمند برای گسترش همکاری‌های مشترک میان خادمان دو حرم شریف است و امیدواریم از تجارب خادمان حرم حضرت حسین بن موسی الکاظم (ع) در حوزه‌های فرهنگی، معنوی و خدماتی بهره‌مند شویم.

معاون تولیت حرم امامین کاظمین علیهم السلام در عراق، از استقبال گرم مردم طبس و مسئولان آستان قدردانی کرد و گفت: امیدواریم که این سفر، سرآغاز گسترش روابط معنوی و خادمانه بین طبس و کاظمیه باشد.

سعد حجیه با اشاره به برنامه‌های عتبه کاظمیه برای مراسم اربعین حسینی نیز گفت: امسال بیش از ۷۰ موکب و تکیه از طرف عتبه مقدسه کاظمیه برای خدمت به زائران اربعین به عتبات اعزام خواهند شد و تمام تلاش ما این است که پشتیبانی‌های تدارکاتی و لجستیکی مناسبی برای این موکب‌ها فراهم کنیم.

 
منبع: خبرگزاری صدا و سیما

انتهای خبر/

لینک کوتاه خبر

نظر / پاسخ از

  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر می‌گذارید!