حالت تاریک
  • دوشنبه, 1404/05/06 شمسی | 2025/07/28 میلادی
آیا مایل به نصب وب اپلیکیشن خاورستان | khavarestan هستید؟
ارزش انسان در هدف الهی او معنا می‌یابد
نماینده ولی فقیه در خراسان جنوبی:

ارزش انسان در هدف الهی او معنا می‌یابد

نماینده ولی فقیه در خراسان جنوبی گفت: ارزش واقعی انسان به اهداف الهی و همت بلند او بستگی دارد و راه سعادت تنها در پیروی از مسیر انبیا و اهل بیت است.

به گزارش خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی «خاورستان»، آیت‌الله سید علیرضا عبادی صبح امروز در دیدار صمیمانه با طلاب دوره تثبیتی ورودی ۱۴۰۴ ضمن تبریک به مناسبت انتخاب رشته‌های حق‌شناسی، حقیقت‌شناسی، جهان‌شناسی و مبداشناسی، این انتخاب را نقطه عطفی در مسیر علمی و معنوی آنان توصیف کرد و بر اهمیت انتخاب راه درست در زندگی تأکید ویژه‌ای داشت.

وی با اشاره به مظلومیت مردم فلسطین، غزه و لبنان، این دوران را روزهای مبارزه مظلومان در برابر زورگویی‌ها و ظلم‌های بین‌المللی برشمرد و خواستار همدلی و حمایت از آنان شد.

وی با بیان مثالی روشن از شیوه قیمت‌گذاری کالاها در بازار گفت: هر کالایی، چه بر اساس وزن، رنگ، هنر و یا متراژ، قیمت مشخصی دارد؛ اما سؤال این است که ارزش انسان چقدر است؟ آیا می‌توان قیمت انسان را بر اساس طول، عرض یا وزن او تعیین کرد؟

نماینده ولی فقیه در خراسان جنوبی با تاکید بر اینکه معیار ارزش انسان چیزی فراتر از ویژگی‌های ظاهری است، افزود: قیمت واقعی انسان به همت و هدف او وابسته است؛ به این معنا که آنچه انسان در زندگی به دنبال آن است، معیار ارزش و قیمت اوست.

وی به آیات قرآن و کتب علامه مطهری اشاره کرد و گفت: هیچ کالایی به اندازه انسان تفاوت قیمت ندارد. قرآن کریم در آیات متعدد، انسان‌ها را بر اساس میزان همت، هدف و هم‌پایی با خداوند دسته‌بندی می‌کند و این تفاوت، تفاوت ارزش واقعی آنها است.

آیت‌الله عبادی با بیان اینکه همه انسان‌ها فرصت یکسانی برای انتخاب مسیر دارند، خاطرنشان کرد: اگر هدف و همت انسان، رضایت خداوند و پیمودن راه حق باشد، ارزش او بسیار بالا خواهد بود، اما اگر از راه‌های نامشروع و گناه‌آلود عبور کند، نه تنها به سودی نمی‌رسد بلکه زیان‌دیده و خسران‌زده خواهد بود.

وی سپس به تبیین انواع عبادت پرداخت و اظهار داشت: برخی از انسان‌ها خداوند را برای کسب نعمت‌های آخرت عبادت می‌کنند و برخی دیگر به دلیل ترس از عذاب جهنم، اما عده‌ای هم هستند که خدا را فقط به خاطر خود خدا عبادت می‌کنند، چرا که خدا شایسته‌ترین موجود برای پرستش است و این مرتبه بالاترین مقام بندگی است.

نماینده ولی فقیه در خراسان جنوبی، راه طلاب حاضر در جلسه را راه انبیا، اوصیا و علما خواند و افزود: این بزرگواران هدفشان تنها رضایت خدا و خدمت به بندگان خدا بوده و هیچ نعمتی بالاتر از هدایت انسان‌ها نیست.

وی در ادامه با نگاهی نقادانه به وضعیت جهان امروز گفت: بشر امروزی حتی از حیوانات نیز پست‌تر شده، زیرا حیوانات قوانین طبیعی خود را رعایت می‌کنند، اما انسان‌ها قوانین انسانی را زیر پا گذاشته و ظلم، خشونت و جنگ را گسترش داده‌اند.

آیت‌الله عبادی با بیان اینکه امروز بیداری جهانی به خصوص در میان جوانان کشورهای غربی رخ داده است، افزود: جوانان عدالت‌خواه در سراسر جهان به دنبال مکتبی هستند که عدالت واقعی را ارائه دهد و این مکتب، تنها اسلام و اهل بیت (علیهم‌السلام) است.

وی امام علی (ع) را به عنوان سمبل عدالت در جهان معرفی کرد و افزود: حتی برخی از نویسندگان مسیحی عدالت امام علی (ع) را بالاتر از حضرت عیسی (ع) دانسته‌اند.

آیت‌الله عبادی با اشاره به آستانه اربعین حسینی گفت: کشیش‌ها و اسقف‌های مسیحی از نقاط مختلف جهان به کربلا می‌آیند و بر خاک امام حسین (ع) سجده می‌کنند، زیرا ایشان نماد عدالت و منجی بشریت است.

در پایان، وی خطاب به طلاب حاضر تاکید کرد: شما سربازان امام زمان (عج) هستید و باید با تمام توان در راه تحقق اهداف الهی و خدمت به بندگان تلاش کنید.

انتهای خبر/

لینک کوتاه خبر

نظر / پاسخ از

  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر می‌گذارید!