حالت تاریک
  • چهارشنبه, 1403/11/17 شمسی | 2025/02/05 میلادی
آیا مایل به نصب وب اپلیکیشن خاورستان | khavarestan هستید؟
اهتمام دولت چهاردهم برای توسعه عدالت آموزشی
معاون وزیر آموزش و پرورش:

اهتمام دولت چهاردهم برای توسعه عدالت آموزشی

معاون آموزش متوسطه وزارت آموزش و پرورش گفت: توسعه عدالت آموزشی و حذف نابرابری‌ها با کمک ظرفیت‌های مردمی در دستور کار دولت چهاردهم است.

به گزارش خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی «خاورستان»، مصطفی آذرکیش ظهر امروز در آیین تکریم و معارفه مدیرکل آموزش و پرورش استان گفت: توسعه عدالت آموزشی با محور رفع محرومیت از فضای آموزشی و ارتقای کیفیت آموزشی، ایجاد فرصت‌های برابر، متنوع و باکیفیت آموزشی را رئیس جمهور دولت چهاردهم آغاز کرده است و این اقدام را افسران سپاه پیشرفت کشور با تاکید بر توانمندسازی معلمان در سراسر کشور در دستور کار دارند.

وی تأکید کرد: عدالت، کیفیت، تکنولوژی و مشارکت مردم چهار محوری است که به صورت ویژه در دستور کار دولت چهاردهم است.

معاون آموزش متوسطه وزارت آموزش و پرورش عنوان کرد: نابرابری آموزشی را می‌توان با کمک مردم حذف کرد و برابری آموزشی را در راستای عدالت آموزشی ایجاد کنیم.

آذرکیش در ادامه اهتمام ویژه رئیس جمهور به حوزه تعلیم و تربیت را بی‌نظیر وصف کرد و افزود: دکتر پزشکیان در طی مدت پنج روز، سه جلسه را به مسائل آموزش و پرورش اختصاص داده است.

وی بیان کرد: اکنون توسعه عدالت آموزشی و توانمندسازی دانش‌آموزان ساکن در مناطق محروم و عشایری و حاشیه شهرها با تأکید بر ایجاد فرصت‌های متنوع و با کیفیت آموزشی مدنظر است.

معاون آموزش متوسطه وزارت آموزش و پرورش در ادامه گفت: رئیس جمهور تمام تمرکز خود را برروی توسعه عدالت آموزشی و اجرای هرچه بهتر سند تحول بنیادین آموزش و پرورش قرار داده است.

آذرکیش با اشاره به اهمیت نظام تعلیم و تربیت، تأکید کرد: باید دانش آموزان را برای مواجه با چالش‌ها و استفاده از فرصت‌هایی که فناوری‌های جدید دارد آماده کنیم.

سرپرست آموزش و پرورش خراسان جنوبی هم در این مراسم گفت: دستگاه تعلیم و تربیت به تنهایی نمی‌تواند به اهداف بلندی که در سند تحول بنیادین آموزش و پرورش ترسیم شده، دست یابد.

مهدی مرتضوی تأکید کرد: تحقق اهداف والای آموزشی، پرورشی و تربیتی در تمام عرصه‌ها نیازمند همکاری و مشارکت تمامی دستگاه‌های اجرایی و آحاد جامعه است.

وی افزود: توسعه عدالت آموزشی، تقوت شایستگی‌های حرفه‌ای معلمان، استانداردسازی محیط‌های یاددهی و یادگیری استاندارد، توجه به پیشرفت‌های فناورانه و دیجیتال مدنظر است.

سرپرست آموزش و پرورش خراسان جنوبی ادامه داد: بهبود حال جامعه در گرو بهبود حال آموزش و پرورش است و بهبود حال آموزش و پرورش مستلزم حال خوب معلم است. 

مرتضوی در پایان تکریم خانواده‌ها و مشارکت دادن آنها در تصمیم‌گیری‌های تربیتی را از اصول بنیادین و رویکرد آموزش و پروش استان برشمرد.

قابل ذکر است؛ در این مراسم مهدی مرتضوی به عنوان سرپرست آموزش و پرورش خراسان جنوبی معارفه و از زحمات سید علیرضا موسوی‌نژاد مدیرکل سابق آموزش و پرورش استان قدردانی شد.

انتهای خبر/10

لینک کوتاه خبر

نظر / پاسخ از

  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.