حالت تاریک
  • سه‌شنبه, 1404/02/16 شمسی | 2025/05/06 میلادی
آیا مایل به نصب وب اپلیکیشن خاورستان | khavarestan هستید؟
برگزاری نمایشگاه «اصیلا» گامی برای توسعه پوشاک استان
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی خراسان‌جنوبی مطرح کرد:

برگزاری نمایشگاه «اصیلا» گامی برای توسعه پوشاک استان

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی خراسان‌جنوبی گفت: هدف نمایشگاه اصیلا ارتقای صنعت پوشاک استان و معرفی تولیدات محلی به سطح ملی و بین‌المللی است.

به گزارش خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی «خاورستان»، علی فرخنده امشب در آیین افتتاح نمایشگاه مد و لباس ایرانی اسلامی «اصیلا» در مرکز استان با تأکید بر اهمیت نقش مد و لباس در هویت‌سازی فرهنگی گفت: نمایشگاه اصیلا می‌تواند با بهره‌گیری از ظرفیت دانشگاه‌ها، به‌ویژه دانشگاه هنر بیرجند، پیوندی مؤثر میان علم، صنعت و فرهنگ برقرار کند.

وی افزود: در شرایطی که سال جاری از سوی رهبر معظم انقلاب به‌عنوان سال «سرمایه‌گذاری برای تولید» نام‌گذاری شده است، برگزاری چنین نمایشگاه‌هایی می‌تواند محرکی جدی برای رونق صنعت پوشاک در استان باشد.

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی خراسان جنوبی با اشاره به اهمیت طراحی لباس‌های منطبق بر فرهنگ ایرانی-اسلامی ادامه داد: ما به لباس‌هایی نیاز داریم که نه‌تنها زیبا باشند، بلکه ریشه‌های فرهنگی و اعتقادی ما را نیز منعکس کنند. اصیلا بستری برای معرفی طرح‌های خلاقانه و ارزش‌محور است.

فرخنده بیان کرد: در این نمایشگاه ۸۰ غرفه از فعالان حوزه پوشاک، از جمله خیاطان و تولیدکنندگان محلی، حضور دارند که علاوه بر عرضه محصولات، تازه‌ترین ایده‌ها و پژوهش‌های علمی در زمینه مد و لباس را نیز ارائه کرده‌اند.

وی در پایان ضمن قدردانی از مشارکت و همکاری نهادهای مختلف در برگزاری این رویداد، ابراز امیدواری کرد: با ادامه چنین برنامه‌هایی، مسیر توسعه صنعت پوشاک در استان هموار شده و شاهد حضور پررنگ‌تر طراحان بومی در سطح ملی و حتی بین‌المللی باشیم.

انتهای خبر/10

لینک کوتاه خبر

نظر / پاسخ از

  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر می‌گذارید!